x-ƒ (x_f)

x-ƒ: par milzummilzīgo rispekt ..

2004. gada 19. jūlijs, 5:54 pm, 22 atsauksmes

par milzummilzīgo rispekt
nu jā, Tev taisnība. arī tā ir. un arī tas nav godīgi. tas ir gluži tāpat kā valdība un parastā tauta, kā biezie un parastā tauta, kā.. ka ir vieni un ir otri. ka tikai pirmie drīkst ko noteikt un ka tieši viņiem prasīs, kā jābūt. piemēram.
bet katrs taču ir īpašs, katram jāpajautā, ko tieši viņš domā, ko tieši viņš grib. vai viņa. katrs ir īpašs un visi ir vienlīdzīgi. tieši tamdēļ esmu nolēmis nekad nelietot uzrunu kungs vai kundze. bet es novirzījos no tēmas.

un par tiem garumiem. :)
skolā arī mani rakstītie darbi nebija no tiem īsākajiem. ar garumiem gan nemērījāmies, tāpēc nezinu, cik tieši. :) mjā, skolā gan es domrakstus tikpat kā nekad nerakstīju. es rakstīju sacerējumus. šī vārda vistiešākajā nozīmē. :) es vienkārši nevaru būt atklāts, rakstot par, piemēram, "Straumēniem" vai "Dvēseļu puteni". tur nu varu tikai sacerēt. :) bet par to jau reiz rakstīju. un ģimnāzijā mācījos humanitārajā klasē, tāpēc mums nekādu tādu ierobežojumu nebija. :)

un vēl.. ca.. cat..
šī dziesma gan nav nekas īpašs, manuprāt. un arī viss albums tāds diezgan popsīgs. taču vispār man Catatonia patīk. viņu debijas albums "International Velvet" (1998) ir vienkārši brīnišķīgs. tiešām überübersmuki. :) iespējams, ka Tu jau pati to zini.
viena no manām pašām mīļākajām dziesmām ir no šī albuma – "Don't need the sunshine". tikai ģitāra un Čerisas Metjūsas bērnišķīgā / brīnišķīgā balss. un dziesmas vārdi. (vēl gan neesmu sapratis, ko viņa tur sākumā stāsta.) ..but you don't need the sunshine, you don't need the good times, don't need anything anyone's giving, and I don't mind your lies, so keep on talking. ..if you are lonely, believe – every single word is true.. viļņu skaņas dziesmas beigās.
un mana žūrnāla otrais virsraksts (kas redzams userinfo lapā) arī ir no šīs dziesmas. :)
ļoti patīk šis albums. un tā ir bieži vien, ka debijas albums kādai grupai vai vienkārši mūziķim man patīk daudz labāk par nākošajiem. kaut vai, piemēram, Morcheeba, Daft Punk, De | Phazz.. bet šis albums satur, manuprāt, vēl nesamaitātos gabalus. :) pirmā dziesma – "Mulder and Scully" – things are getting strange, I'm starting to worry. this could be a case for Mulder and Scully.. tāpat arī "I am the mob" – I put horses heads in people's bed, 'cause I am the mob. :) (mob – mafija) un "Road rage".. mm.. "Part of the furniture"..
hmm.. ja par mūziku, tad es vienkārši nespēju saturēt. :)

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

(Ņem vērā, ka parasti neviens neizvēlas atbildēt uz pilnīgi anonīmiem komentāriem!)