CopyLeft (troller)

CopyLeft: Nu sorr... vienkārši uz..

2004. gada 6. jūlijs, 12:47 am, 17 atsauksmes

Nu sorr... vienkārši uz pērējo "<75" simbolu ziņojumu fona, šis pousts izskatās diezgan liels. No offence.

Aforismi var ietilpt arī 75 simbolos (slinkums meklēt grāmatās, sorry) http://www.telia.lv/~martins/citi/aforismi.htm , bet ja skatās pazīstamu cilvēku aforismus, tad patiesi, tie leilākoties, neiekļautos iekš mazā zaļā (<75) http://www.ailab.lv/Teksti/Senie/Rainis/Aforismi/afor.htm . Vispār jebkāda ierobežošana var iedzīt diskomforta sajūtu, piem, ka mājai jābūt vismaz ar 4 sienām (stūlbi, ne?)

Tā raķešu laišana hmm, tas laikam ir kaut kas ar seno laiku saknēm - lielgabalu zalves, šaušana gaisā, etc stuff. Tas ka dažiem nav īsti skaic kur un kad vajag pašaudīties, tikai liecina par īsto svētku iemeslu nezināšanu (svētki, tātad jātaisa troksnis, pilnīgi aplami liekas, ka Ziemassvētkos jāuguņo, tiem ir jābūt tieši klusiem svētkjiem IIRC) no sērjas, ja es neko citu nemāku, tad vismaz sataisu pamatīgu trobeli.

Noteikti ir jāsaglabā savus "dziedošos" gēnus ;) savādāk no UNESCO mēs pārceļosim uz nelielām vēstures brošūrām, par kurām atcerēsies, kad būs kārtējā kurināmā krīze.

P.S. arīdzen nesaprotu, kpc gribi mani iebāzt kaut kaados tur autsaideros, es Tevi neaiztieku un Tu mani arī, negribu tikt pārskaitīts jebkādā nometnē, esmu pats par sevi (cenšos tā vismaz dzīvot ;p) Jebkurā gadījumā, incanti ir palasīties Tavas domas, un es ceru, ka tas biedējošais pousta nosaukums bija tikai tautas uzkurināšana ;]

P.P.S. sorry par vārdu blāķis", nebiju domājis tādā nozīmē... neviekli sanāca ;|

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

(Ņem vērā, ka parasti neviens neizvēlas atbildēt uz pilnīgi anonīmiem komentāriem!)