x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Heh.. mjā..

2004. gada 6. maijs, 4:02 pm, 31 atsauksme / pievienot vēl

Esmu pieņēmies svarā par 5 kilogramiem! :) Un tagad es.. tik un tā neteikšu, cik sveru, jo pēdējo trīs dienu laika esmu dzirdējis četrus pārmetumus / aizrādījumus / piezīmes, ka esmu pārāk tievs.

Vakar apsēdos krastmalā pabaudīt sauli, vēju un izlasīt Sent-Ekziperī «Mazo princi». Pēdējoreiz to lasīju pirms daudziem jo daudziem gadiem. Ņemot vērā, ka grāmata izdota 1993. gadā, tad pirms vismaz desmit. Pašu stāstu Sekt-Ekziperī sarakstīja 1943. gadā un tas patiešām ir un būs mūžīgs un nenovecojošs.
Bija doma šo to nocitēt (jo dikti jau iepatikās), bet – kurš gan to lasītu..? Turklāt, ņemot vērā, ka grāmatas izlasīšana man prasīja tieši stundu, to var un ir vērts izlasīt katram. Mjā, īsiņš. Tas gan žēl.
Vienu lietu es tomēr nesapratu – kāpēc viņš ir mazais princis?

Un tagad es meklēju «Meistars un Margarita». [info]rikella ieteica, kā ļoti labu esam, bet es pats nekur nevaru atrast. Sou, vai kāds varētu man to aizdot uz vienu, divām nedēļām? Atkarībā no tās biezuma.

x-ƒ (x_f)

x-ƒ: droši jā!

2004. gada 6. maijs, 5:17 pm, 3 atbildes / atbildēt

droši jā!
chloroform in print (gorgona)

chloroform in print: tā, ko es ar apbruņotu..

2004. gada 6. maijs, 5:19 pm, 2 atbildes / atbildēt

tā, ko es ar apbruņotu pusaklu aci redzu - četras heses grāmatas, trīs milani kunderas, viens nabokovs, divi kingi.. pārējiem man jāceļas, lai saskatītu :)
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: no tiem nosauktajiem es..

2004. gada 10. maijs, 1:51 pm, 1 atbilde / atbildēt

no tiem nosauktajiem es laikam zinu tikai Kingu. ja tas ir tas Kings, kuru es domāju.
pārējos nezinu.
man patiktu kaut kas tāds ne pārāk vēsturisks, nedaudz fantastisks, filosofisks, nedaudz komisks, dziļš. vērtīgs. protams, tam visam jau nav jābūt vienā grāmatā. :)
droši vien vairāk par vienu, divām grāmatām jau no Tevis nepaņemšu. :)
chloroform in print (gorgona)

chloroform in print: oj, tas viss ir..

2004. gada 10. maijs, 5:20 pm, atbildēt

oj, tas viss ir meistarā un margaritā ;)