x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Kur gan Tu esi, mana sapņu..

2003. gada 27. novembris, 12:21 pm, 17 atsauksmes / pievienot vēl

Kur gan Tu esi, mana sapņu meitene?

sweetie: nav man paaraak gari..

2003. gada 28. novembris, 5:17 pm, 2 atbildes / atbildēt

nav man paaraak gari nagi.. taadi normas robezhaas. zem vinjiem neko iisti nevar glabaat, ja neskaita netiirumus, bet tos es nemiilu glabaak nekur ;D

"tepat kaut kur" noziimee to, ka varbuut vakar tu man pagaaji garaam uz ielas.. varbuut riit es uzskrieshu tev virsuu un atvainoshos par savu neuzmaniibu. varbuut peec nedeeljas tu man izsitiisi no rokaam aaraa papiiru kalnus un paliidzeesi/nepaliidzeesi tos savaakt atkal kopaa ;))

man gan IR melni mati, bet ar sarkanaam shkjipsnaam un tikko es nogriezu sev sievishkjiigu frizuuru ;) mati - iisi ;)

bet visaa visumaa - es esmu vienkaarshs cilveeks, bet daudzi uzskata mani par sarezhgjiitu manas sevis sleepshanas deelj ;)

taa luuk ;)

(gandriiz vai esmu tava sapnju meitene, ne? ;D)
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: ekšelī, jā. pat var..

2003. gada 29. novembris, 10:39 am, 1 atbilde / atbildēt

ekšelī, jā. pat var būt, ka vairāk par gandrīz :)
vispār jau mani arī uzskata par sarežģitu pers., jo arī es sevi slēpju no citiem, no tiem, kam nevaig neko vairāk par mani zināt. tas ir gandrīz visiem. (tāpēc mani pazīst maz cilvēku) bet pats sevi par sarežģītu neuzskatu :)

apsolos, ka, ja uzskriešu virsū kādai meitenei, kas varētu būt mana sapņu meitene (ar, piemēram, normāli īsiem nagiem un melnsarkaniem matiem) un izsitīšu viņai no rokām papīra kalnu, tad palīdzēšu tos savākt un ļoti iespējams, ka pat piedāvāšos tos aiznest līdz kurienei vien vaig. :)
btw, es neatceros, kad man vispār kāds uz ielas būtu uzskrējis virsū. es laikam esmu pārāk tievs un tapē neievērojams :)

lūk, kā!

sweetie: mjaa ;) varbuut taapeec,..

2003. gada 1. decembris, 4:25 pm, atbildēt

mjaa ;) varbuut taapeec, tev ir taadas probleemas ar sapnju meitenes atrashanu? tu vienkaarshi paljaujies uz kaut kaadu mistisku nejaushiibu ;DD

hmm.. ;) man nesen bija paardomas par to, ka es dazhiem cilveekiem atljauju sevi iepaziit.. bet katram no citas puses.. un rezultaataa - es nevareetu teikt, ka mani taa iisti paziist kaut viens cilveeks..

taaluuk..
Tev par godu es panjirgaajos par esi uz uzrakstiiju sho te. tad gan nav iisti nopietni uztverams (iznjemotpar sunjiem un kjirshiem ;D), bet nu..

jebkuraa gadiijumaa - centiishos ar lielu papiiru kaudzi uzskriet visuu tievam un nepamanaamam viirietim, kura sapnju meitene es vareetu buut un, kursh paliidzees man tos netikai savaakt, bet arii aiznest uz vietu, kur tiem jaanokljuust ;)