x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Hei, žūrnālisti! Es..

2003. gada 25. jūlijs, 5:56 pm, 4 atsauksmes / pievienot vēl

Hei, žūrnālisti!

Es nekur neesu pazudis. Strādāju (reizēm). Rokas man bieži ir krāsainas – nosmērētas ar plastizolu (Sericol krāsviela, ja kāds zina). Ar vaitspirtu nost tik viegli nenāk, bet acetonu es negribu pamēģināt. Rokas ta manas. :)

Labās ziņas:
Es tā kā esmu iemācījies braukt ar vējdēli. :) Pat iedomāties nevarat, kā es jutos, kad sapratu, ka ir! Yippee-ki-yay (mf's), man arī sanāk! Sajūta ir.. fantastiska (šis vārds itin neko no sajustā neizsaka, bet īsto vārdu nemaz nav). Pirms tam gan bija ļoti daudz kritienu un būs vēl, bet esmu paņemts! :) Ofic iesaku vismaz pamēģināt visiem.

Kas tad vēl? Esmu sācis rakstīt grāmatu. :) Noteiktas tēmas nav. Par  visu  daudz ko, kas man galvā. Esmu piebeidzis divus stāstus, bet iecerēti ir vēl divi. Katrā ziņā lasīt kaut ko ir vieglāk nekā rakstīt. Bet ar laiku paliek vieglāk. Mans treniņš, lai iemācītos drukāt, neskatoties uz klaviatūru. :) Vienīgais, ko varu atklāt – daļa ir (būs) īstenība, daļa ne-e. Varbūt vienkārši pierakstu savas domas. Ar iedvesmu gan tā ir kā ir – reizēm ir līdz rīta gaismai, reizēm nav dažas dienas. :) Un vēl – atteicos no HTML un pārgāju uz XHTML 1.0. Lai gan man nav sajēgas par atšķirībām starp Strict un Transitional, man patīk. Tas viss būs XHTML'ā rakstīts (ar rokām un noutped. :) ). Un nav tālu no XML (heh, kuru MSIE attēlot nespēj).

Esmu ticis pie Massive Attack – 100th Window un Time After Time – Disc-Connection. Par TAT esmu sajūsmā, bet «šī nav šūpuļdziesma». :)
Man ir ļoti iepaticies, ka dažas grupas, kuras rada tīri elektronisku mūziku, to dara kopā ar simfonisko orķestri – Groove Armada, Badmarsh & Shri, The Streets..
Starp citu, ja kādam ir kaut kas no Juantrip, es to ļoti labprāt iegādātos.

Dabas ziņas:
Vai jūs, pilsētnieki, esat kādreiz brīvā dabā redzējuši pūci? :) Skats superīgs. Pie pašas mājas. Viņas te trīs bļaustījās. Balss viņām nav patīkama, bet kājas smuki spalvainās biksēs. :)

Vakar abi ar eRe redzējām bebru. Divas reizes. Pie Gūtmaņalas ap pusvienpadsmitiem vakarā, ja kāds grib to tur sastapt.

Skumjas dabas ziņas par jenotu:
«A raccoon tangled (sapinās) with a 23,000 Volt line today. The results blacked out 1400 homes and, of course, one raccoon.»
     — Steel City News

Uzbrūkošās ziņas:
[info]maita un eRe! Atņemiet manam nikam «ool» un tad sauciet mani. To izrunā «eks ef». Skaidrs?

Vakara lūgšana :) :
Grant me the serenity (rāmums) to accept the things i cannot change, the courage (drosme) to change the things i cannot accept, and the wisdom (gudrība) to hide the bodies of those people i had to kill today because they pissed me off.
Also, help me to be careful of the toes i step on today, as they may be connected to the ass i may have to kiss tomorrow..

Starp citu..
..[info]antikrists var tikt izmantota kā tulks no vācu valodas. :) Pasaki viņai vārdu vāciski un viņa tev latviski. Piemēram, irgendwann (kaut kad) nozīmē «ir gan vanna». :D Es atļauju pamēģināt arī citiem.

zhuu (rikella)

zhuu: hei :)))

2003. gada 25. jūlijs, 6:01 pm, atbildēt

hei :)))