polija: Gurķi visforšākie ir..

2018. gada 17. oktobris, 8:44 pm, 6 atsauksmes

Gurķi visforšākie ir lieli, lieli (tiešām nesaprotu tos, kuri norauj bezmaz aizvakar izziedējušos), ja grib ĻOTI lielus, tiešām viegli pāraudzēt. Arbūziem un ķirbjiem neatceros tur kaut kas bija ar apputeksnēšanos. Gurķiem siltumnīcā arī it kā (bet apprently Tavā gadījumā nē). Atceros, ka bērnībā siltumnīcā plēsām nost arbūziem un garajiem gurķiem vīrišķos ziedus un likām reāli klāt pie sievišķajiem, ķip apputeksnēt. Nezinu, vai tas bija vajadzīgs, bet mazi, mazi arbūziņi mums tur vnm izauga un gurķi ar. :) Ja tāda vasara kā šogad, mok arī lieli būtu izauguši :)

Par bietēm, ja garšo aukstā zupa, var kko samarinēt burkās un izmantot pavasarī. Bet bietes, ja nav baigi silts, diezgan labi stāv līdz pavasarim. Tā kā varbūt arī lēnā garā apēdīsi pats. Bet, ja ir liekas, uz tām mēs ar meitu ar varam droži pieteikties, jo nu man salātos ĻOTI garšo, bet meita vispār vārītas bietes var kaudzēm leksēt iekšā - padod tik! :D
//es te laikam izklausos kā trūkumcietējs, bet nu man vnk besī princips, ka paika tiek mesta miskastē.. Ā varbūt kkādiem meža zvēriem vienīgi var izbarot (nezinu, vai nav par niknu bietes svaigā veidā gan), lai nesanāk miskatē.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

(Ņem vērā, ka parasti neviens neizvēlas atbildēt uz pilnīgi anonīmiem komentāriem!)