x-ƒ (x_f)

x-ƒ: TIL: PTD is 4 realz

2017. gada 4. septembris, 6:22 am, 2 atsauksmes / pievienot vēl

Izrādās, ka post-travel depression ir nopietna lieta. Nezinu gan, vai varu ko tādu saķert, jo pagājusi nedēļa, kopš lidmašīna nolaidās Rīgas lidostā, un vēl neesmu sapratis, vai tiešām esmu atgājis. Man jau kopš pirmās atgriešanās dienas ir kaut kāda sajūta, ka viss ceļojums, viss mēnesis nemaz nav bijis. Tas bija tik ļoti savādāk no šodienas, tik ļoti neparasti, ka katru dienu bija jaunas vietas, jauni iespaidi, tas bija tik ļoti citādi, ka nevar būt patiesība. Jā, man ir bildes, jā, es vēl visu atceros, bet tik un tā – mazliet neticu pats sev. Nu, nevar būt.

Another well known method of curing post vacation blues is to plan or book the next vacation, this offers a distraction and also provides the person something to look forward to.

Priekšniece, kas vairākas reizes bijusi ASV, jau teica, ka tagad jāsāk plānot ceļojums pa austrumkrastu, lai izdarītu visu šai ceļojumā neizpildīto un redzētu pārējo, jo tur ir pavisam citādāk. Un es šo ideju vairs uzreiz nenoraidīju. Tur arī būs pilns Saules aptumsums, tiesa gan, tikai 2024. gadā, tik tālu. Lai gan, ja jau šo daži gaidīja pat piecus gadus, - ..

Sestdien četras stundas pavadīju pie stūres, pie kā tagad gan laikam esmu pieradis. Vienīgi iepriekš likās, ka manā mašīnā var ilgi braukt un tas nesāk kļūt neērti, taču tagad jāatzīst, ka Hyundai, ar kuru braucu mēnesi, bija ērtāka ilgai braukšanai. Laura jau pirmajās desmit minūtēs teica, ka ar automātisko kārbu viss ir vienkārši, ātri pieradīšu un pēc tam pats tādu gribēšu. Par gribēšanu vēl nezinu, taču pieradu gan – vēl tagad gadās, iekāpjot mašīnā, nospiest bremžu pedāli un tad pagriezt aizdedzi, kas mašīnā ar manuālo kārbu kaut kā nestrādā kā iecerēts. :|

Neesmu arī pārliecināts, ka esmu pieradis pie atgriešanās šai laika joslā, jo vēl arvien vakaros neliekas, ka jāiet gulēt. Kā kopš Stambulas pirmās nakts parastais gulētiešanas laiks tika neievērots, tā tas joprojām tāds turpina būt. Pirmdien pamodos tieši pusdienlaikā un es tā nekad, otrdien pamodos trijos naktī pavisam izgulējies, pēc tam bija darbdienas ar rāmjiem, un tagad svētdien mani pamodināja desmitos, taču svētdien desmitos es arī nekad neguļu!

23:48:25 <x-f> es vēl varu attaisnoties ar jet lag
23:48:35 <_> nedēļa vai ta' nav jau par daudz?
23:48:48 <x-f> idk
23:48:55 <x-f> man ir vienreizēja pieredze
jauna un kaislīga (nrk)

jauna un kaislīga: Pēc mana lielā..

2017. gada 4. septembris, 6:33 pm, 1 atbilde / atbildēt

Pēc mana lielā Rietumkrasta ceļojuma, es ātri ātri saplānoju nedēļu Washington DC, jo ļoti vilka atpakaļ. Ļoti.
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Uz kādām palaidnībām..

2017. gada 4. septembris, 10:01 pm, atbildēt

Uz kādām palaidnībām tu te mudini.
Man jau stāstīja, ka tur ir pavisam citādāk, ka tur ir muzeji un parki, un cits atmosfērs. Ar nedēļu gan man diez vai pietiktu. Nākamreiz es gribu bez steigas un vairāk iejusties Amerikā. Nezinu, vai otrreiz gribētu četras nedēļas, taču tas arī atkarīgs no plāna un kompānijas. Ai..