jauna un kaislīga
16 July 2016 @ 12:26 pm
Bez biksēm kā bez bēdām,- ir mans mīļākais, manā ģimenē kaut kur sagrābstīts un vietā un nevietā lietotais teiciens. Bez biksēm kā bez bēdām!, kārtējo reizi noteicu, kad neglābjami nobloķēju internetbanku un tagad tikai nojaušu pieejamo finanšu apjomu.
jauna un kaislīga
21 June 2016 @ 08:35 pm
Izmeklējos apakšveļu.

Numur viens un mana izvēle: Brighton Lace
Palika otrajā vietā. Tās cenas! Miss Crofton
jauna un kaislīga
20 June 2016 @ 05:58 pm
Kas man patīk Latvijā: ceļmalā ganās viensētas (droši vien) vienīgā govs, pilnu muti zāles, tesmenis piena pierietējis.
jauna un kaislīga
12 June 2016 @ 12:09 pm
Gaidu paciņu no Amazon, beidzot "Out for delivery" un "Arriving today", un nespēju padarīt neko citu, pilnīgi neko. Man vajag to paciņu. Es gaidu.
jauna un kaislīga
10 June 2016 @ 11:14 am
Skatos uz smaidīgo Karalieni un Princi Filipu, un šķiet, ka viņi var būt tik laimīgi kopā, tik ilgi.
jauna un kaislīga
25 May 2016 @ 08:44 pm
BBC: Switzerland: Muslim students must shake teacher's hand
VOX: 11 states sue the Obama administration over transgender people in school bathrooms

Pāršļūcu virsrakstiem, un patiesi, īsteni nespēju saprast un rast pamatu šī nozīmīgumam. Kāpēc cilvēki nevar atkāpties no sava ego un savas kārtības. Kāpēc mēs nevaram dzīvot brīvi. Kāpēc lietas, kas fatiski neko neizmaina otra labklājībā, ir jāuzbiksta un jāuzpūš līdz absurdam.
jauna un kaislīga
23 May 2016 @ 11:00 am
Atklāju, ka mans analfabētisms uz labās un kreisās rokas neatšķiršanu pazūd, ja runā angliski - left, right. Angliski uzreiz vārdam ir jēga. Cerams, noderēs te uz ceļa.
jauna un kaislīga
01 May 2016 @ 11:31 pm
Mans galējais spriedums; man garšo žāvētas aprikozes.
jauna un kaislīga
10 April 2016 @ 09:30 pm
Es neesmu nekāds pavārs, un līdz piecām sastāvdaļām, ieskaitot garšvielas, ir tie ēdieni, ar kuriem es varu ar cieņu tikt galā. Turpinu pilnveidoties. Tā lēnām, pārvarot pieredzes trūkuma "mainīja krāsu tātad gatavs" pārliecību, atnāca fundamentāla atklāsme, ka ēdienam vajag laiku. Putrai ļaut briest un vārīties; uz lēnas uguns cepināt, sautēt; pēc krāsns ļaut atpūsties. Vajag laiku.
jauna un kaislīga
25 March 2016 @ 10:25 am
"Man viņā patīk viss – garša, faktūra un arī uzturvērtība. Patīk arī turēt rokā, kāda viņam ir āda. Un arī ļoti patīk izņemt kauliņu. Avokado ir ideāls."
http://satori.lv/raksts/11006/Kaut_ari_es_staigaju_tumsa_ieleja