x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Austrumu frontē ar pārmaiņām

2014. gada 15. augusts, 12:29 am, 4 atsauksmes / pievienot vēl

Šodien Medvedevs, Bolotovs un Girkins-Strelkovs paziņoja par atkāpšanos no amata, Putins sarīkoja aizdomīgu izrādi ar runām Jaltā, kas atšķirībā no visām citām reizēm netika nekur translēta, tikai knapi pieminēta, puse no "humanitārā konvoja" divas dienas nostāvēja Voronežā, lai gan Krievijas mediji vakar ziņoja par tās kustību, pēc tam pa ceļam apvienojās ar otru pusi un beigās apstājās pie Krievijas-Ukrainas robežas, bet tālu no turienes, kur Lavrovs iepriekš lēja, ka esot visu saskaņojis ar Sarkano krustu un Ukrainu.

Žirinovskis savā runā ieminējās, ka vajadzētu atjaunot impēriju, kā arī patiesībā Putinu vajadzētu saukt par Augstāko valdnieku (vai vadītāju, vai līderi, mana krievu valoda nav mana valoda).
Žirinovskis ir opozīcijas pārstāvis.
Žirinovskis ir liberāldemokrātu partijas līderis.
Šizofrēnija.

Atgriežoties no Krimas, Putins uzdrošinājās lidot pāri Ukrainas teritorijai. Meli.

Pašā vakarā bariņš ārvalstu žurnālistu novēroja, ka Krievijas armijas bruņutransportieri un atbalsta tehnika brīvi šķērso Ukrainas robežu.






proud to be peevish: Nezinu, ko tieši Tu..

2014. gada 15. augusts, 2:31 am, atbildēt

Nezinu, ko tieši Tu domā ar visu šo kolāžu, taču par Žiriku var teikt, ka a) viņa partijas nosaukums ir parodija nu jau gadus 20; b) viņš kopš sākta gala ir tā vai citādi bloķējies ar valdošajām partijām un nereti ir izmantots kā lakmusa papīrs, lai pārbaudītu tautas atbalstu Kremļa idejiņām (skatīt stāstu par Cēzaru un imperatora vainagu).