x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Freestyle battle - Evans..

2003. gada 8. aprīlis, 8:59 am, 13 atsauksmes / pievienot vēl

Freestyle battle - Evans vs. x-fool (Spēku samērs nevienāds, jo Evansam bija liels piezīmju bloks un diktofons, man - nekā, ar ko uzbrukt vai aizstāvēties, tomēr vārdi sāp visvairāk, taču līdz tam mēs nenonācām)

Tomēr sadūšojos (arī [info]rikella / [info]zhuz palīdzēja) un izlieku interviju ar sevi publiskai apspriešanai. Kad lasīju to pirmoreiz, tad vēl ne, tomēr tagad, kad formatēju viņu, ievēroju dažas atšķirības starp to, ko es Evansam teicu un to, ko viņš pierakstījis intervijā. Citiem vārdiem, piemēram. Ne visur ir skaidri saprotams, ko es ar to domāju. Es zinu, ka Evans saprata, taču lasot es saprotu, ka to var saprast arī citādi. Piemēram, nevis X faili, bet gan mans niks nav oriģināls.
Turklāt manā SC nemaz nav daudz ierakstu par meitenēm. Laikam nedaudz palaidu garām, ko tieši viņš jautāja. Un tas teiciens par meitenēm un ziemu. Eh.. Labāk nepievērsiet uzmanību! :) Atkal pārpratīs. ([info]antikrists tomēr bija tuvāk.) Evans manu paskaidrojumu par to laikam saprata, tomēr pierakstīts viņš nav tik skaidri kā es taisnojos.
"Pavēss" jāsaprot pārnestā nozīmē, tikai kā izteiciens "saskaņā ar visu iepriekš sacīto (bet es brīvi laižu tālāk)" :)
Domas kopsavilkums: "Kā gribi, tā saproti. Otrreiz vairs netaisnošos." :) Galu galā, rakstījis Evans, bet citāti var būt izrauti no pārējās domas. :) Bet vispār, ja ir kāds citāts no SC, tad tas ir ievietots viss posts.
Labojis no tā visa es esmu kādu simtdaļu (1%) - daži komati, nepareizas galotnes. Ļoti gandrīz oriģināls.

Blah blah blah

x-ƒ (x_f)

x-ƒ: tik un tā mulstu, ja..

2003. gada 11. aprīlis, 11:01 am, atbildēt

tik un tā mulstu, ja man pievērš uzmanību
es gāju pa ielu uz domās sāku dziedāt sinatras dziesmu "i love those j-i-n-g-l-e bells" :)
siguldā sniega vairāk. :( ceru izvairīties no tā stumšanas kaudzē :)