x-ƒ (x_f)

x-ƒ: This is an unauthorized cybernetic announcement

2005. gada 28. oktobris, 1:13 pm, 20 atsauksmes / pievienot vēl

Cibas WAP's turpmāk atradīsies šeit – x-f.lv/wap/sc

Atvainojos visiem, kas to pagājušajā nedēļā nevarēja atrast pēc vecās adreses, man nācās nomainīt divus hostingus. Turpmāk adrese nemainīsies tiešām ilgi (cerams). Lai remdētu jūsu sirdsdēstus un mīkstinātu pret mani vērstos lāstus (ou, tādi bija), atklāšu divas vēl nedokumentētas fīčas par WAP'u.

MobileSC - updatePirmā jaunā lieta ir tāda, ka tiem, kas iežurnalējušies un vēlas kaut ko ierakstīt žūrnālā, un izvēlas "pilno" versiju, tad viņiem tagad ir pieejams arī kopienu saraksts, kurām tiem ir pieeja, kā arī savu lietotājbildīšu (userpic'u) saraksts. Viss kā pie cilvēkiem. Cik nu noderīgi, taču patīkami tik un tā.

Otra lieta, manuprāt, ir ļoti ērta. Tā ir tāda, ka, ja kāds lasa kādu žūrnālu un tobrīd nav iežurnalējies, tad viņam ir redzama iežurnalēšanās saite pašā lapas augšā. Nospiežot uz tās, atvērsies forma lietotājvārdam un parolei, aizpildot to un nospiežot uz iežurnalēšanās saites, atvērsies lapa ar dažādiem linkiem, no kuriem trešais links būs atpakaļ uz to lapu, kurā lietotājs nospieda uz iežurnalēšanās saites.

Tas darbojas jebkurā lapā, kurā ir kāds Cibas saturs – žūrnāls, ieraksts, komentāri.. Ērti tiem, kas izmanto tiešo saiti (grāmatzīmi) uz, piemēram, savu vai svešu draugu lapu un nevēlas ņemties ar iežurnalēšanos katru reizi. Līdz ar to, lasot kādu ierakstu, var rasties vēlme kaut ko iekomentēt, taču komentēšana nav (un arī nebūs) pieejama anonīmajiem lietotājiem. Tad nu pēc iežurnalēšanās var ērti un ātri notikt atpakaļ tajā lapā, no kuras nācis.

MobileSCMobileSCMobileSCMobileSC

x-ƒ (x_f, El Duderino)

x-ƒ: wii, forsaken :)

2005. gada 28. oktobris, 2:06 pm, atbildēt

wii, forsaken :)
Lasi starp rindiņām: El Duderino
( (augšup)