x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Nāve Vegasā

2005. gada 15. jūlijs, 9:56 pm, 29 atsauksmes / pievienot vēl

Hahā! Es tomēr esmu Siguldā! Neskatoties uz visiem ra centieniem to nepieļaut, es iekāpu vilcienā pāris minūtes pirms tā attiešanas. k3wl. Karstums ir nežēlīgs, palieku pie saviem vārdiem.

Nezinu, kas tā te mājās par tādu dīvainu tradīciju ieviesusies, taču es jau kuro nedēļu brīvdienās mājās tieku atstāts viens. Bet darbadienās manis nav mājās jau tāpat. Nav jau slikti it kā, bet tomēr.. Māsu neesmu redzējis kādus divus mēnešus. :) Bet nu lai.

Atnācu mājās, pārģērbos, (bāc! ziņas palaidu garām) noskatījos Simpsonus (šī sērija toč' nebija redzēta), devos iekost. Izrādās, ka nekā ēdama mājās īsti nav. Ledusskapis ir pilns ar gaļu, zemenēm un ķiršiem. Aizdomas, ka te kaut kas bez manis notiek. Lai nu kā, klausos The Doves un man po ir labi.

Tā kā neviena cita mājās nav, tad īsti nevaru izdomāt, kur gulēt. Vai nu savā istabā, vai arī verandā vai varbūt ārā zem zvaigznēm. Fain! Laika daudz, gan jau kaut kur tāpat nolūzīšu. Pie mājas rozes nu tā smaržo.. Centīšos ārā.

Khe. Vispirms skanēja Sheryl Crow, kura dziedāja “Are you strong to be my man?”, tad INXS“Stay with me, beautiful girl. She wants to go home.”, bet tagad – Depeche Mode, kas dzied “But when I'm asleep, I want somebody, who will put their arms around me and kiss me tenderly.”
Suīt. Foršiņi. Es tūlīt šķaudīšu. Es tūlīt šķaudīšu. Es tūlīt..

jutoņa: luv ya, līdz pusnaktij izdariet ko neprātīgu, es arī, avao?
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Jā, jā, cerība mirst..

2005. gada 15. jūlijs, 11:03 pm, 2 atbildes / atbildēt

Jā, jā, cerība mirst līdz ar muļķi un tā tālāk.
Bet, ja Tev nebūtu cerību, ka dzīve reiz kļūs labāka (vai vēl labāka, ja tā ir laba), Tu negribētu vairs dzīvot un padotos. Tā būtu, mazā, bet nedomā to pārbaudīt.
Eva (milk)

Eva: Jeij! (par to mazā...

2005. gada 15. jūlijs, 11:05 pm, 1 atbilde / atbildēt

Jeij! (par to mazā. ķiķi)


Nu, bet ja cerības nepiepildās? Tad ir vilšanās. Un vilšanās ir vienkārši...psc.
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Psc gan. LD Bet nevar..

2005. gada 15. jūlijs, 11:09 pm, atbildēt

Psc gan. LD
Bet nevar arī vienkārši paļauties uz cerībām, ka tās pašas piepildīsies. Ir arī pašai kaut kas jādara to labā. Tad tas psc būs ievērojami retāk.
Turklāt tās visas vilšanās ik pa laikam tomēr ir vajadzīgas līdzsvaram un salīdzināšanai. Ja visu laiku sūkāsi cukurgailīšus, tie ātri apniks, Tu gribēsi ko skābāku. Tam arī ir vilšanās.