x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Dzīve technicolor

2005. gada 12. jūlijs, 10:53 am, 22 atsauksmes / pievienot vēl

Sūkstīties gribu! Pirmkārt, esmu uztaisījis savam žūrnālam jaunu stilu. Tas ir tehniski diezgan advancēts, taču.. tas arī viss – man pašam ne pārāk patīk, kā tas izskatās. Nav jau tā, ka būtu ļoti centies, bet nu tomēr. Tas ir tik.. tik.. nekāds, ka pat nosaukumu nespēju izdomāt. Pē, tomēr. Krāsas garām, izkārtojums draņķīgs.. Vismaz uztaisīju platāku par iepriekšējo, lai komiksiem sānus nenogriež. :) Bet iepriekšējais bremzēja un bija apnicis. Bet gribēju ko jaunu. Bet šitais nav gana laps. Bet ko nu..?

Turklāt tas izskatās draņķīgi ar MSIE!! [info]wasted ieminējās par Peek-a-boo IE6 Bug, bet vēl neesmu pārbaudījis. MSIE sūkā! Nelietojiet to, kas to vēl dara. Paskatieties uz šo te ar IE. Vot!

Otrkārt, esmu viens! Darbā un uz divām nedēļām esmu viens. Garlaicīgi pagaidām vēl nav, bet es zinu, ka būs. Tagad neviens nelūgs pagriezt mūziku nedaudz skaļāk vai klusāk, neprasīs, kas skan, nesūdzēsies par panu Kleksi no rītiem, neprasīs, kā iet, ne-.. Heh.. OMFG, šī tikai otrā diena no 14!! Esmu viens te, knibinos un pildu pienākumus (kas par frāzi!), taču zinu, ka tūlīt, tūlīt man būs liela vajadzība pēc sabiedrības. Sūdi lieli, tās tik drīz te nebūs. Varbūt kādu interesē mans MSN lietotājvārds? :) Kamōn! Izglāb cibiņu, neļauj mirt no sabiedrības trūkuma!

jutoņa: NSFW
♪♬: Artis Volfs un viens dāmas – Vaidava
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Paldies, Svešiniec! Es..

2005. gada 13. jūlijs, 12:05 pm, 1 atbilde / atbildēt

Paldies, Svešiniec! Es apmēram sapratu, ko Tu domāji.
Tie sarkanie vīriņi patiesībā nemaz nav vīrīņi, :) un pēc dažām sekundēm tie nomainās uz zaļo krāsu, taču visā visumā man jau sen ir apnikuši un noteikti tiks nomainīti. Būtu es lielāks mākslinieks (bet neesmu vispār), būtu jau sen to izdarījis. Tātad – būs. varbūt Tu vari uzzīmēt? :)
Title arī tiks nomainīts, biju par slinku. :) Iespējams, ka zem tiem augšējiem linkiem kaut kādu uzrakstu vai ko pielikšu.
Tātad kaut kādas bildītes par Sarkangalvīti arī vajadzīgas. :) Nu, jā, tam es varētu atvēlēt fonu kreisajā malā, kas arī ietu kopā ar Skyfish domu. Nu jā. Kaut kas garš un atkārtojams jāizdomā. Btw, kaut kādu info (userpic, vārds, smth) par mani kādā sānā vajag, vai labāk ne?
Man jau arī teksts ir viss, kas man ir patiesībā. :) Bet doma ir saprotama, vajag kaut ko tādiem bērniem kā Tev, :) lai uzreiz piesaistītu uzmanību. Vecajam stilam laikam tam derēja pati žūrnāla augša. Patiesībā tos linkus pašā augšā laikam pārtaisīšu par attēliem.
Par krāsām neko neteici, bet, cik saprotu, tās nevajag tik blāvas.
Un pārējais – izkārtojums, platums, fonti..? Fontus lielākus negribu, viens pikselis vairāk man tomēr liekas jau nedaudz par lielu.

Tava kritizēšana (pagaidām) ir ok, es daudz ko uzzināju un sapratu. Paldies! :)
stranger to you (sveshinieks)

stranger to you: manuprāt...

2005. gada 13. jūlijs, 12:19 pm, atbildēt

Nē, blāvumam nav ne vainas, see my blog ;). Bet paskaiti, cik Tev tur ir krāsu? Kādas 7? 8? Pa daudz. Protams, nevajag gluži tā, be tomēr. ;)

Un ar bildēm neaizraujies. Lai nesanāk . ;)

Par pārējo. Baigi jau grūti ir pateikt par izkārtojumu un platumu. Tur jāskatās, jāmēra, jāeksperimentē. ;)

Joprojām neko nezinu.