x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Dzīve technicolor

2005. gada 12. jūlijs, 10:53 am, 22 atsauksmes / pievienot vēl

Sūkstīties gribu! Pirmkārt, esmu uztaisījis savam žūrnālam jaunu stilu. Tas ir tehniski diezgan advancēts, taču.. tas arī viss – man pašam ne pārāk patīk, kā tas izskatās. Nav jau tā, ka būtu ļoti centies, bet nu tomēr. Tas ir tik.. tik.. nekāds, ka pat nosaukumu nespēju izdomāt. Pē, tomēr. Krāsas garām, izkārtojums draņķīgs.. Vismaz uztaisīju platāku par iepriekšējo, lai komiksiem sānus nenogriež. :) Bet iepriekšējais bremzēja un bija apnicis. Bet gribēju ko jaunu. Bet šitais nav gana laps. Bet ko nu..?

Turklāt tas izskatās draņķīgi ar MSIE!! [info]wasted ieminējās par Peek-a-boo IE6 Bug, bet vēl neesmu pārbaudījis. MSIE sūkā! Nelietojiet to, kas to vēl dara. Paskatieties uz šo te ar IE. Vot!

Otrkārt, esmu viens! Darbā un uz divām nedēļām esmu viens. Garlaicīgi pagaidām vēl nav, bet es zinu, ka būs. Tagad neviens nelūgs pagriezt mūziku nedaudz skaļāk vai klusāk, neprasīs, kas skan, nesūdzēsies par panu Kleksi no rītiem, neprasīs, kā iet, ne-.. Heh.. OMFG, šī tikai otrā diena no 14!! Esmu viens te, knibinos un pildu pienākumus (kas par frāzi!), taču zinu, ka tūlīt, tūlīt man būs liela vajadzība pēc sabiedrības. Sūdi lieli, tās tik drīz te nebūs. Varbūt kādu interesē mans MSN lietotājvārds? :) Kamōn! Izglāb cibiņu, neļauj mirt no sabiedrības trūkuma!

jutoņa: NSFW
♪♬: Artis Volfs un viens dāmas – Vaidava

: fui, bezkauņa

2005. gada 12. jūlijs, 12:59 pm, 1 atbilde / atbildēt

fui, bezkauņa
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Aha, un kurš..

2005. gada 12. jūlijs, 1:02 pm, atbildēt

Aha, un kurš pārlasījās?