x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Es un manas plutoniskās attiecības ar meitenēm

2005. gada 5. jūlijs, 1:52 pm, 17 atsauksmes / pievienot vēl

Шампанское по утрам пьют или аристократы, или дегенераты!
(Бриллиантовая рука)

Pārmērīga alkohola lietošana var atstāt negatīvu pirmo iespaidu. Viņas gan to šampanieti dzēra vakarā, bet labāk tik un tā nebija. Piedzērušās sievietes ir.. nu.. pretīgas. It sevišķi, ja vēl sāk klāstīt savus piedzīvojumus gultā un "kantēties klāt" tādiem “nice guys” kā es. Phe! Un vēl salīdzināšana, vai esam saderīgi pēc horoskopa. Brr.. Un tad man vēl kaut kur viņas jāved, lai gan es daudz labprātāk ietu gulēt. Nav ko dzert, tad pašas varētu braukt! Tādos gadījumos man parasti saka, lai nedusmojos, lai arī es nemaz neesmu dusmīgs. Protams, ja es neesmu un man to pasaka, tad nedaudz ērcīgāks es palieku gan. Apgrieztā psiholoģija, neko darīt.

Neciešu nakšņošanu svešās gultās. Man jau Rīgā bija grūti iedzīvoties, bet arī viena nakts citā gultā ir grūta. Vai nu palags kaut kāds ne tāds, vai arī spilvens pārāk plāns, vai sega par īsu, vai gulta par šauru, vai gaisma kaut kāda spīd, vai... Kur piekasīties atradīšu. Grūti būt / gulēt man. Dzīve ir briesmīga. Nē, nu vispār! Kas vēl nebūs? Vot.

Sievietes vispār ir baigās maitas. :) Paskatieties, lūk, uz šo te.

Sam Craig (Roscoe Karns): Women should be kept illiterate and clean, like canaries.
(Woman Of The Year, 1942)

jutoņa: Говорю вам как человек, измученный Нарзаном..
♪♬: Lo Fidelity Allstars – Sleeping Faster

anonīms: Piekrītu gandrīz..

2005. gada 5. jūlijs, 4:50 pm, atbildēt

Piekrītu gandrīz katram apgalvojumam, izņemot par to gulēšanu svešās gultās - nu man ar to nav nekādu problēmu :) Un alkohols ir viena neganta padarīšana ne tikai sieviešu ķermeņos - vīrieši kļūst uz mata tikpat neciešami. Jā. Bet nu - kam negadās.

mozzums