x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Spoguļstāsts

2005. gada 15. jūnijs, 11:05 am, 15 atsauksmes / pievienot vēl

EA 18, [info]kamarilis, šodien, 15.06.2005 @10:01 am:

(..) Un vislabākās attiecības ir tās, kuras nav definētas. Man vienkārši ir labi ar Tevi un neņemos spriest, vai Tu esi vai neesi mans labākais draugs, mana labākā draudzene, mans labākais klasesbiedrs, mans labākais kaimiņš vai mans labākais cilvēks. Tas mainās pārāk ātri. Baudi mirkli. Un man būs labi, lai kur es arī nebūtu.

Labrīt, dzīve!

jutoņa: kā jau 4am modies :)
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Mī, mī, mī, pik mī,..

2005. gada 15. jūnijs, 1:26 pm, 2 atbildes / atbildēt

Mī, mī, mī, pik mī, pik mī! Vai Tu varētu aprakstīt mani? :) Ko es gribu, un kas un kāds esmu? :)

Es domāju, ka mozzom to visu bija domājusi daudz vienkāršāk. Bez dzirkstelēm, modeļiem un būrīšiem. Viņa vienkārši rakstīja, ko domāja, un tas likās ļoti tuvu man. Vienkārši tā. Nu tā, vienkārši.

Bet nu atpakaļ pie manis. Aprakstīsi mani? :) Nu, pho, nu, lūdzu. Citādi par mani daudz ko saka un raksta, bet es pats, piemēram, vairs nesaprotu, kāds esmu un biju, un kādam tad man tagad būt. M?

abi2nieki: hmz. Tu mani..

2005. gada 15. jūnijs, 1:34 pm, 1 atbilde / atbildēt

hmz. Tu mani apmulsinaaji taa, it kaa tikko, seezhot istabaa, paar mani buutu paargaazies ledusauksta lietus shalts. Nu, labi, ne tik traki.
A tu noironizeeji, vai kaa?
Es tak nevaru pasniegt uz paplaates to, kas un kaads tu esi un kaadam tev buutu jaabuut! Izklausies pavisam draisks tu man un es, ar savu aizdomiigo aci veerojot, nevaru saprast - kaapeec tu taa tieshi man prasi taadas lietas?

Tu tak pats raksti: "Citādi par mani daudz ko saka un raksta" - uzrasktiishu arii es un buus tev galva atikai veel lielaaka putra!
Lasi starp rindiņām: balodiitis
( (augšup)
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Tomēr, ja? :) Ironijas..

2005. gada 15. jūnijs, 1:43 pm, atbildēt

Tomēr, ja? :) Ironijas tur bija samērā maz, vairāk jau spēlēšanās, dauzīšanās un velna dzīšana. Jā, draiskošanās arī. Kaut vai prātā palēkāt man šodien vajag, citādi apnicis sēdēt. :)
Tieši Tev tāpēc, ka Tevi esmu saticis tikai vienu reizi, sou, varbūt Tev ir pirmais, pēdējais, pareizais un vienīgais iespaids, ko Tu varētu arī pastāstīt man. :) Taču izskatās, ka Tu tomēr noslinkosi.
Ja pēc tam būs vēl lielāka putra, tad tā tik un tā būs mana putra un pats to arī strēbšu. :)