x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Jokupēteri

2005. gada 4. marts, 2:07 pm, 11 atsauksmes / pievienot vēl

Divas reklāmas no laikraksta Diena, abas ir no sestdienas numuriem, tikai nedēļa starpā. Un abas puslīdz par vienu tēmu – viesnīcas un noslēpumi. :)

Pirmā ir no 19.02.2005, Nr. 42, 5. lpp. Par šo noteikti daudzi jau zina. (Es gan Panorāmu neskatos, nepatīk.) Virs šī teksta bija tāds pats, tikai angļu valodā. Un abās reklāmās bija pieļauts pa vienai pareisrakstibas kļūdai, he he.

Atvainošanās

Old Government House Hotel ("OGH"), viesnīca, kas atrodas Gērnsijā un kas tika rādīta 2004. gada novembrī televīzijas pārraidē Panorāma, lūdz pieņemt šo atvainošanos. Minēto televīzijas pārraižu laikā OGH strādājošs jaunākais administrators izpauda personīgu informāciju par Andri Šķēles kungu.

OGH patiesi atvainojas Andrim Šķēles kungam par jebkādu pārkāpumu, kas nodarīts, nelikumīgi izpaužot konfidenciālu informāciju. TV filmēšanas grupa nelikumīgi pierunāja OGH darbiniekus sniegt šādu informāciju, pārkāpjot attiecīgos personas datu aizsardzības likumus. TV filmēšanas grupas darbību rezultātā vienīgais, ko OGH varēja darīt, bija stingri disciplināri sodīt iesaistīto darbinieku, kas ir atlaists no darba OGH, un ziņot par notikušo Gērnsijas policijai un iestādēm, kas ir atbildīgas par konfidenciālas informācijas aizsardzību.

Savukārt šo reklāmu ieraudzīju tieši pēc nedēļas – 26.02.2005, Nr.48, 2.lpp. Ideja ir spīdoša. Man uzreiz bija skaidrs, kas te domāts. Ideja bija tik spīdoša, ka nenoturējos, neaizsūtījis viņiem labdabīgu, paslavējošu meilu. :) (“Neviens labs darbs..”) Neticīgajiem Tomiem – lūk, pierādījums.

Andri*,
nākamreiz brauc pie mums!!!

Pie mums tu klusāk atpūtīsies, vairāk jūru redzēsi, un, ja nevēlies, tad mēs nevienai neteiksim, ka esi te viesojies. Kam tev tās neviesmīlīgās salas, ja ir mīļā Kurzemīte?

* Visiem Andriem dāvanā īsts dzintara gabaliņš.

Sārnate, viesu nams
www.sarnate.lv

proud to be peevish: Jop, tas bija labais :D

2005. gada 4. marts, 1:58 pm, 1 atbilde / atbildēt

Jop, tas bija labais :D
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Žēl gan, ka tādā..

2005. gada 4. marts, 2:02 pm, atbildēt

Žēl gan, ka tādā neievērojamā lapas stūrī. Taču vismaz nepārāk maziņš.
Bet tie ārzemnieki nu gan luņi - viņi taču šādi tikai apstiprina, ka Šķēle tur bijis. :)