Ja nu es šodien vakariņās vēlos uzcept pankūkas, kas man jādara? Nu, esmu ļoti labi iepazīstināts ar pašu cepšanas procesu. Tur problēmu nav, māku. Bet līdz tam kas man jādara? Kas man vajadzīgs un cik lielās devās? Milti, cukurs, cepamais pulveris (kas laikam nav un tiks aizstāts ar drusku sodas), kaut kāds šķidrums (piens vai ūdens). Kaut kādas piedevas pēc gaumes laikam. Kas vēl? Un cik tas viss daudz? Un kādā kārtībā? Man patiesībā vienalga, vai tās ir parastās vai plānās pankūkas, jo tik un tā sanāk kaut kas pa vidu. :) Ā, un traukus es pats pēc tam mazgāju vai to drīkst deleģēt kādam citam? Nu? Meitenes? Anyone pamācīs mani?
Papildināts Vai man kaut kādi E arī jāliek klāt? Nu, E292, E432..? :)
GUTEN TAG: kādēļ sāli? runa jau..
2005. gada 17. februāris, 6:03 pm, atbildēt