x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Kādu tas tomēr interesē..

2002. gada 17. decembris, 11:23 am, 8 atsauksmes / pievienot vēl

Kādu tas tomēr interesē :)
~ Divas dziesmas no neviena (droši vien, ka topošā) albuma - 321 un One. 321 nedaudz velk uz Ziemassvētkiem :)
~ No pašreizējā Sexy Baby You Drive Me Crazy: I'm Not Yours, Kove, Microsize, Nothing Serious, Old DJ, What Makes a Difference. Nothing Serious patiešām ir nekas nopietns. Tās ir skaņas no Suede koncertieraksta un nedaudz Evansa.
~ Man ļoti patīk Substitute Friend no iepriekšējā albuma She Will Never Come Home Again. Iespējams, ka šis gabals varētu tikt izdots. Man stāstīja, ka Ainārs Micītis (Enijs Maiks) par to ieinteresējies. Viņš veido indie izlases. Kas ir indie? Nu, kad lielie leibli - ierakstu kompânijas atsakās izdot kāda mākslinieka darbus, jo tie nebūs komerciāli ienesīgi, tad viņus apkopo indie izlasēs. Cik es sapratu.
~ Dažas dziesmiņas no pirmā albuma The Best of - Isn't Jazzy, Plaza, Child Oh, Mēs no Kauguriem - ĀJ.
Isn't Jazzy ir viena no manām mīļākajām. Par Mēs no Kauguriem - ēē, neviens mūziķis nav pilnīgs, ja nav ko teicis par Ozolu. Tāpat kā Gustavo, Guncha.. Man vislabāk patīk tas teksts krievu valodā. 1:16 - 1:18 Super! Varbūt, ka kaut kur tur var dzirdēt arī pašu Evansu.
Pateicoties Evansam, es tiku pie Royksopp un Norah Jones. Royksopp var salīdzināt ar Dusted - elektroniska muzika ar dvēseli. Bet ne pēc izpildījuma.
♪♬: sound of silence

anonīms: Jaa jaa, 1. Nothing..

2002. gada 17. decembris, 11:52 am, 1 atbilde / atbildēt

Jaa jaa,
1. Nothing Serious no Suede ir tikai taas smukaas bundzinjas. Ta skanja, ka bundzinieks sit kocinjus ir no viena Dawid Bovie koncerta. Paareejais viss mans:)
2. Mes no Kauguriem ir mans un klasesbiedru 11. klases projekts. Piedalaas Evans, Piile, Bolders, Raaviitis. 1:16 dzied(?) Piile. Mani arii tur var dzirdeet: "Kaada vaina celtniekiem..." utt.
3. Enijs Maiks uz pavasara pusi taisaas izlaist Sound & Vision 2 un Substitute F varbuut tur iekljausies. Es to maajaas bishki paarmikseeju, uzlaboju kvalitaati un ceru, ka viss buus labi.
4. Isn`t Jazzy - man pirmais gabals, manupraat haltuura.
5. Pashlaik radoshaa kriize, nekaada muuzika nenaakaa arraa, varbuut naakamgad.
Evans
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: man ļoti patīk..

2002. gada 17. decembris, 11:59 am, atbildēt

man ļoti patīk Substitute Friend. imho tā nau haltūra! Sound & Vision man ir un arī šis tas patīk no tā. Tāpēc gaidīšu otro. Ceru, ka vietiņa atradīsies. :)

Radošā krīze būs dažas dienas līdz nākošajam gadam, ja? :)
Paldies, ka iegriezies manā žurnālā, Evans!