x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Over the air (moblogging)

2004. gada 31. decembris, 8:15 pm, 20 atsauksmes / pievienot vēl

So zinu es rakstu sava zurnala, izmantojot savu telefonu un savu WAP-lapu. Nu? Un kā būtu ar latviešu valodas lietošanu?

Papildināts (no kompja (ērtāk tomēr) pēc dažām minūtēm). Dāvana cibiņiem Vecgada vakarā. :) Eu, bet šķiet, ka tomēr strādā! Vai es neesmu gudrs? :) Es šajās lietās tiešām neesmu nekāds lielais spečuks, tāpēc ļoti iespējams, ka kaut kas varētu nestrādāt kā nākas. Lai nu kā, tik tālu tomēr ir.

Būtu darbojies jau vakar, ja vien es zinātu, kāda starpība starp Content-Type: application/x-www-form-urlencoded un Content-Type: multipart/form-data. Nu, nekas.

Tātad. Ja nu kādu interesē iespēja kaut ko ierakstīt savā žūrnālā jebkurā vietā, kur vien darbojas GPRS, EDGE, HSCSD vai kas cits, lūdzu – http://x-f.e-net.lv/wap/sc/. Zinu, ka interesi par šo izrādīja, piemēram, [info]xoox, [info]trz, [info]x-f (es) un vēl daži (kuriem nikā vairāk par trijiem simboliem). Lūdzu, ziņojiet par kļūdām, iebildumiem, ierosinājumiem. Man parasti ir grūtības ar usability (es krītu). :) Error / response handling, iespējams, nav pilnīgs. UI varētu būt ērtāks. Varat testēt ar simulatoriem.

Lai viss būtu godīgi, atzīstos, ka par katru ziņkārīgo tiks ievākta neliela deva info – visvairāk jau mani interesē mobilā user agent, accept, encoding un arī cita tehniska info. Liekot roku uz sirds, :) saku, ka nekāda personīgā info (puksts, parole, ..) nekur netiek piefiksēta, tikai Cibā. IP un host gan, bet tie būs redzami tikai man. Un arī tie ir tikai statistikai.

jutoņa: esmu aizdomigi zinkarigs
♪♬: klik-klik-klik :)

Slajs Mēnesgaisma: Labs! Tā tik turēt...

2005. gada 2. janvāris, 2:55 am, atbildēt

Labs! Tā tik turēt. Parocīga lietiņa, es jau sen gribēju wattam askot kad būs wap access!:) Btw, skatos tu k-ko jēdz no s2 sistēmas!?:) Negribi kādu link iedod kas un kā, kapēc.. ?