x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Paņem rudeni pirkstos, pavirpini, palaid

2004. gada 28. oktobris, 5:17 pm, 12 atsauksmes / pievienot vēl

Cāļus it kā skaita rudenī. Apmeklētājus web-lapām parasti skaita visu laiku. Es arī to reizēm daru. Un šoreiz mēneša beigās.

Man ir pilnīgi nopietns jautājums. Kāpēc pa manu žūrnālu šiverē ļautiņi no šādiem serveriem: *.iem.gov.lv, *.vita.gov.lv, *.nda.ac.jp, *.tilde.lv, *.laukuavize.lv, *.slimnica.*.delfi.lv, *.voava.lv, *.lmt.lv, *.vzd.gov.lv, *.radioswh.lv, *.apsargs.lv, *.konkurences.padome.*.delfi.lv, NiraFonds.SIA.*.*.lv? Nevienam negribās strādāt? :)

Un tas vēl nav viss. Vēl ir pa kādam no šādu valstu domēniem: de, no, dk, se, it, net, au, com, nl, jp, bg, hr, pt, fi, be, br. Lūk, kā! Psc, ne? Un kas vispār ir pt? Varētu padomāt, ka esmu ļoti populārs. Un tas ir tikai šomēnes vien. Ja es vēl rakstītu angliski.. Mani interesē, kāpēc? Kas te tik īpašs? Vai es rakstu par ko aizliegtu (jo tas jau parasti arī piesaista)? Lūk, pamanīju šādas dažādos Google serveros meklētas frāzes, kas novada uz manu žūrnālu: Nabaga Nastja, negribu negribu negribu, 2002.gada kalendārs, "weekend it's weekend" monday tuesday wednesday, minimālisms, metro pārītis, nacisms, pieteikuma vēstule, dimensija, Liktenis, dziesmu vārdi, 2004.gada horoskopi, sinhrofazatrons, meistars+margarita, mazais princis, cepumu tirgus, šausmas, You never can tell, biznesa plāns, brūns dzīvnieciņš, ezeru kartes... Inčīgi. Psc! Lai gan visus šos vārdus patiešām esmu reiz rakstījis. Lai gan ne reizē. Toties Siets.lv gan žūrnāliem met līkumu.

Velns! Bet statistiku ta' es vācu tikai pusotru mēnesi! Un šitais ir tikai šomēnes. Varētu izpētīt un sākt rakstīt "savai" auditorijai. :) (Man viss glabājas XML failā, tikai nezinu, kā ērtāk apstrādāt. Kaut ko jau var izdarīt ar MS Excel.) Bet atbildi uz "kāpēc", ko sākumā jautāju, es vēl nezinu.

Taču šodien esmu labs. :) Man sāp kreisais celis, tāpēc ceru, ka mani kāds pažēlos. Un tāpēc varu pat pielabināties. :) Nē, bet nopietni! Vai kādam no manis ko vajag? Man ir iekrājušies kādi 7 GMail ielūgumi, ir arī kādi 10 Cibas ielūguma kodi. Varu ielūgt kādu, piemēram, uz mūžam neejošo Draugiem.lv, ja vajag. Nu? Lai gan to pašu sāpju dēļ esmu kļuvis arī drusku kaitīgāks, jo ieinteresējos par licencēm. Un vienu paņēmu. Vēlāk uzrakstīšu vairāk.

Btw, atradās šitāds komentārs, ko reiz par mani rakstījis [info]trz. Interesanti, kāpēc es toreiz neatbildēju..?

x-ƒ (x_f)

x-ƒ: tātad Tu neesi no tām,..

2004. gada 1. novembris, 5:58 pm, 1 atbilde / atbildēt

tātad Tu neesi no tām, kam trūkst pirkstu, lai saskaitītu savus žūrnālus? Tev ir tikai divi? :)
anti (antikrists, greenwhiteblack)

anti: tu ko :) man ir.. hm.....

2004. gada 3. novembris, 4:03 pm, atbildēt

tu ko :)
man ir.. hm... 5 žurnāli :)
Lasi starp rindiņām: greenwhiteblack
( (augšup)