x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Kuru tas interesē.. > ..

2002. gada 10. decembris, 11:28 am, 2 atsauksmes / pievienot vēl

Kuru tas interesē..
> Ko iespējams izdarīt, ja cilvēku palaiž uz skatuves un neiedod neko spēlējamu (instrumentu). Jāizlīdzas ar balsi. Ir kaut kāds sakars ar Latviju. Saucas laikam "Ferrins". Pazīstamākais - "Don't worry, be happy". Šitam nosaukumu nezinu :(
> Bran Van 3000 - Rock Star. Pirmā grupa, kas iesāka tādu lietu, ka viena grupa var darboties vairākos stilos. Tāpēc viņu albumā "Discosis" ir gan roks, gan pops, gan nedaudz tehno. No Kanādas nākuši, tātad nedaudz franči. Pazīstamākais - "Love Cliche" un "Astounded".
> Dusted - Winter. Dido brālis, DJ, par kuru vina neko labi neizsakās. Viņa mūzika ir hmm.. interesanta. Ar reizi nepielec.
> Evans: Criminal Twist, Show Me Your Pain, Yo!, Vietnam
zhuu (rikella)

zhuu: mani tas interesee...

2002. gada 10. decembris, 6:38 pm, 1 atbilde / atbildēt

Evans jaa. jo vairaak klausos jo vairaak patiik :) labs.
Dusted. iisti nesapratu kaapee tu raxti ka ar reizi nepielec. nu mosh citas dziesmas taadas ir, bet shii bia jauka un uzreiz uztverama. labs.
bran van 3000 protams. kaukas nezuudoshs. labs.
p.s. vai vinji nezaudee savu ieprieksheejo asumu kas bia Glee?

 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Re: mani tas interesee...

2002. gada 11. decembris, 12:57 pm, atbildēt

Prieks, ka Tevi tas interesē
No Evans jaunā albuma varētu būt, ka kādas divas trīs dziesmas neesu publiskojis. Moš nākošnedēļ. Moš. Šis viņa albums ir ļoti atšķirīgs no iepriekšējiem. Tie diez vai Tevi interesētu.
Šī Dusted dziesma ir tiešām atšķirīga no pārējām "When We Were Young" dziesmām. 3 minūtes domāju, kā lai apraksta. Nu nevar. Tas ir jādzird. Vēl Childhood laikam bija interesanta. Ja es atceros. Sen neesu klausījies.
Par Glee gan neko nezinu.