x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Es turos. Tu turies? Un kā?

2004. gada 3. septembris, 12:59 pm, 10 atsauksmes / pievienot vēl

Un neaizmirstiet, ka svētdien ap pusdienlaiku jātur īkšķi par mani. :) (Paldies [troller]CopyLeft'am par veiksmes vēlējumu!) Pēc ļoti ilga pārtraukuma es atkal piedalīšos kādās sacensībās. Pēdējās laikam bija kalnu slēpošanā. Sen. Pārāk. Un tagad – pirmoreizi mūžā būs riteņbraukšanas sacensības. Un gribu tikt pēc iespējas augstāk. :) (Pirmā reize, bet šitādas ambīcijas.. Nu, nu!)

Par pašu braukšanu es it kā neuztraucos, jūtos spējīgs, taču nav īsti skaidrības par to, kā jābrauc. Jāturas kādam astē vai braukt ātrāk, ja varu? Vai barā nav bīstamāk? Varbūt labāk vienam..? Kā sadalīt spēkus visam ceļam..? Kad savākt pēdējos spēkus un spiest līdz galam..? (Jo beigās ir nogurdinošais uzbrauciens uz Siguldu un uzreiz arī finišs.) Nē, nu labi, gan jau. Vismaz laiku sola labu.

Es zinu, ka piedalīsies vēl daži no Cibas, taču.. jau paspēju aizmirst, kas tieši. :) Nu, ja nu kādam esmu vaidzīgs – man būs sidrabkrāsas ritenis un ķivere, pārsvarā melns krekliņš un violetas / mēļas / lillā bikses. (Nav tomēr bārbijrozā. :) )

♪♬: Kings of Conveniece – Winning a Battle, Losing The War
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: un bija man ar'! :)..

2004. gada 6. septembris, 1:27 pm, atbildēt

un bija man ar'! :) pateicos!