Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Vēlēšanas 

crescendo (crescendo)
Ē, sanāk, ka iemesls, kāpēc mums nevis 4 dienas notiek vēlēšanas, bet trīs dienas var iepriekšējie nobalsot, ir aģitācijas neaizliegums? Muļķīgi kaut kā.

Iecirkņu paaugstinātā nepieejamība cilvēkiem ar ratiņiem tajās 3 dienās ir atsevišķs stāsts. Pa lielajām VEF kāpnēm augšā tiku, pa sāndurvīm ar palīdzēja, parādīja, kā otru pusi atvērt.. Bet sekojot norādēm tālāk, apgalvojums ' un tur uz trešo stāvu' lika nolaist ķepiņas un atlikt uz šodienu- kad balsošana tomēr pirmajā stāvā. Sanāca (lai gan šodien ieeja tikai pa durvīm, kam otra plāksne neatverama. Tā kā patiesībā cilvēkam ar ratiņiem, kas līdz iecirknim nonācis atkal tur būtu arī jāpaliek. Muļķīgi tā.)

Comments 

25.-Maijs-2014 08:47 am
Viņi ir pārstājuši izbraukt uz vēlētāju dzīvesvietām?
25.-Maijs-2014 04:14 pm
"kā panākt to, lai cilvēki ar bērnu ratiņiem uzskatītu sevi par invalīdiem"
25.-Maijs-2014 05:03 pm
Mm, mazliet izvērstāk varētu palūgt?
25.-Maijs-2014 05:04 pm
tas nav jautājums fedram?
25.-Maijs-2014 05:05 pm
Nav gan.
25.-Maijs-2014 05:11 pm
es gan domāju, ka tieši ar cvk saistīts cilvēks (tb fedrs) varētu pastāstīt, cik populārs ir pakalpojums "izsaukt vēlēšanas uz mājām, jo mājās ir mazs bērns". no manas vispārīgo priekšstatu perspektīvas šis pakalpojums vienmēr ir saistījies ar veselības problēmām, nevis bērnkopību. tāpēc mani izbrīna, ka vēlēšanu galdiņa taipusē pār vienu kārti met invalīdus un mazu bērnu vecākus. kaut gan, ja pat maternity leave tehniski ir slimības lapa...
26.-Maijs-2014 12:47 am
Paldies :) citādi to ļooooti dažādi varēja uztver :)
Ja jau tā padomā, pār vienu kārti īsti labi nav mest arī cilvēkus ar pārvietošanās traucējumiem, kas tomēr ir pielāgojušies un ok, ar mehānisku palīglīdzekli, bet tomēr spēj būt sociāli aktīvi un neatkarīgi un tos, tiešām pie gultas piekaltos.

Iemest tai kategorijā mazo bērnu vecākus tad jau varbūt svētīgi, tur jau sanāks 5-10% balstiesīgo - vismaz pamanāmāks skaitlis.
26.-Maijs-2014 12:37 am
Un mēģināšu vēlreiz, bez drukas kļūdām.

Ir ļoti labi, ka pastāv iespēja pasaukt uz mājām pie smagi slimiem, guļošiem pacientiem.
Tomēr tāpēc nevajag cītīgi mājās ieslodzīt tos, kas piesaistīti ratiņiem.
Ar bēbi jau vēl tā - ir varianti. Pilsētvides uzlabojas, nu jau ar bērnu ratiem var diezgan daudz kur tikt - lai gan daudzas no šīm vietām visticamāk ir pilnīgi nepieejamas vienam pieaugušajam ratiņkrēslos. Ne vienmēr pielāgošana būtu izdevumu jautājums - tās pašas noslēgtās durvju ailes (nez, tas vispār nav ugunsdrošības noteikumu pārkāpums?), arī tāda nevainīga lieta, kā atsperes durvju automātiski aizvēršanai.... Jo īpaši, ja durvis veras uz āru (d'oh), uzbrauktuves pusi... Tik vienkārši uzlabot pieejamību - nepieslēgt durvju pusi griestiem, Neuzlikt tas atsperes - bet tak ne. Un kā šeit - tāds sīkums, kā informāciju izvietot pie ieejas iecirknī, ka līdz Īstajam Datumam iecirknis atrodas trešajā stāvā, nevis rīkot cilvēkiem kvestu. Protams, neliekas izmaksas par papīrīti, bet nu tomēr, tomēr.

Esmu pieradusi, ka gandrīz visur tikt varu, tādēļ priekš-vēlēšanu iecirkņa nepieejamība bija tāds nepatīkams pārsteigums.

This page was loaded Apr 27. 2024, 7:09 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09