Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Vēlēšanas 

crescendo (crescendo)
Ē, sanāk, ka iemesls, kāpēc mums nevis 4 dienas notiek vēlēšanas, bet trīs dienas var iepriekšējie nobalsot, ir aģitācijas neaizliegums? Muļķīgi kaut kā.

Iecirkņu paaugstinātā nepieejamība cilvēkiem ar ratiņiem tajās 3 dienās ir atsevišķs stāsts. Pa lielajām VEF kāpnēm augšā tiku, pa sāndurvīm ar palīdzēja, parādīja, kā otru pusi atvērt.. Bet sekojot norādēm tālāk, apgalvojums ' un tur uz trešo stāvu' lika nolaist ķepiņas un atlikt uz šodienu- kad balsošana tomēr pirmajā stāvā. Sanāca (lai gan šodien ieeja tikai pa durvīm, kam otra plāksne neatverama. Tā kā patiesībā cilvēkam ar ratiņiem, kas līdz iecirknim nonācis atkal tur būtu arī jāpaliek. Muļķīgi tā.)

Comments 

26.-Maijs-2014 12:47 am
Paldies :) citādi to ļooooti dažādi varēja uztver :)
Ja jau tā padomā, pār vienu kārti īsti labi nav mest arī cilvēkus ar pārvietošanās traucējumiem, kas tomēr ir pielāgojušies un ok, ar mehānisku palīglīdzekli, bet tomēr spēj būt sociāli aktīvi un neatkarīgi un tos, tiešām pie gultas piekaltos.

Iemest tai kategorijā mazo bērnu vecākus tad jau varbūt svētīgi, tur jau sanāks 5-10% balstiesīgo - vismaz pamanāmāks skaitlis.
This page was loaded Maijs 8. 2024, 10:04 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09