Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Tonālais krēms. 

crescendo (crescendo)
Ādas īpatnības: ļoti sausa piere, deguna centrs, normāla/taukaina citur. Reizēm nepieciešams noslēpt kādu pumpiņu (vai vismaz labi saplūst ar zaļi/brūno korektoru)
Tonis: nosacīti gaišs. Ne albīnisku blonīņu gaišais, bet visai gaišs. Ne īsti vienmērīgs.


Maybelline 2in1 shine control - bija jauks. Ar uzsvaru uz 'bija' Par spīti mazajam tilpumam un tajā laikā manam budžetam ne pārāk draudzīgajai cenai (vienīgais glābiņš - tilpums bija tieši tāds, lai beigtos nedaudz pirms nākamās "drogu" akcijas, kas cenu samazināja par veselu latu). Kādā brīdī gluži vienkārši pazuda no veikaliem, dodot vienu jaunam vai nu īpaši matējošajam, vai kam tamlīdzīgam produktam, kas gluži vienkārši testējot uz ādas jutās nejauki.

Lumene Double Stay - ar nelāgu tendenci būt smērējošam visu, kam seja pieskaras, kā arī veicināt kaitinošo matu lipšanu pie sejas - abi trūkumi, kurus varbūt arī nepamani lietojot (noveļot to uz 'visi tonālie tādi'), un kuru neesamību tā īsti novērtē tikai lietojot citu krēmu. Pie tam, viens no toņiem bija mazdrusciņ par gaišu, nākamai jau visnotaļ par tumšu. Izvēlējos mazliet par gaišu - un nu... vienkārši nebija lāgā.

Avon perfect foundation- nav daudz, kas varētu būt mazāk 'perfekts'. Vai nu glabāšanas apstākļi pirms krēma nonākšanas manās rokās, vai mana nemākulīgā uzklāšana (lai gan arī tad - nez kāpēc ar citiem krēmiem šāda problēma nebija manāma, pat ar Maybelline visai biezo zīmulīti - kuru taču arī ar pirkstiem izlīdzināja, ne) - bet rezultāts bija izcili nevienmērīgs, ar tendenci velties kunkuļos. izcili nevienmērīgs, pie tam ar tendenci velties kunkuļos. Arī tonis nebija gluži cerētais.

Dzintara "Hit" - pēc vilšanās "Avon" ražojumā un ķēpāšanās ar Lumene, sākumā vienkārši izmēģināšanai aizņemts - patiesībā izrādījās pārsteidzoši labs. Patīkami svaigs un mitrinošs, ar jauku aromātu, neķepīgs. Gan - nenoturīgāks (ne Lumenes 'nosmērē visu' garā, bet vienkārši 'pazūd') un arī neizteiktāks - ādas toni izlīdzina, bet defektus nenoslēpj, konsistences dēļ arī ar korektoru ne pārāk saskan.

Bet tagad vakar pamēģināju Maybelline Dream Matt Mousse - uz sejas jūtas tik pat viegls vai pat vieglāks, kā Dzintara 'Hit', lai gan klājuma ziņā - kā tonālais krēms ar ļoti plānu pūdera slānīti. Labi maskē mazākus defektiņus - vienīgi par noturības ilgumu vēl būs jāskatās. Piebilde gan - zīdaini viegli klājas tikai uz normālas ādas, uz sausas - ļoti nevienmērīgi. Iespējams, situāciju glābj mitrinošs krēms. Bet ne-sausai ādai vismaz šobrīd visnotaļ rekomendēju. Vismaz izmēģināt - nu tiešām ir patīkams uz pirkstiem.

Comments 

20.-Sep-2006 11:32 am
Ikdienā tonālo praktiski nelietoju, riebjas, ja kaut kas ir uzklāts uz sejas - bet, ja ievajagas, tad Maybelline putas ir arī manējās.
20.-Sep-2006 11:44 am
Mana tonālā lietošana ir atkarīga no noskaņojuma. No 'nevar iet ārā no mājas bez, labāk pusstundu nokavēt', līdz 'nekādā gadījumā nelikt uz sejas, izskatās taču briesmīgi tā sazieķēti' līdz 'man vienalga, spogulī redzu ko gribu, nevis kas ir'.

Tāpēc arī patiesībā it kā ērtāk ir tāds mitrinošais, tad kad nav vēlme pēc matēta, un mitrinošais+pūderis tad, kad ir. Bet tas bija vasarā, tagad ir ziema - un nu tik patīkami tas mousse klājas.
20.-Sep-2006 11:32 am
Dzintara Hit skaitījās tāds caurspīdīgais vasaras variants, tā man Dzintara viekalā skaidroja. Patikās, ka tāds lēts un toč feins, patīkams, tikai manai sejai kā tonālais nepiemērots. Tiešām caurspīdīgs likās :D Bet, kad liku, lai klājošāks, tad pa biezu :F

Vismīļākais tonālais man ilgus gadus bij Oriflame Matt "kaut kāds", pilnu nosaukumu neatceros, un tagad jau bikiņ mainījies laikam, sen nav pirkts.
Tam bij kolosāla smarža, tas rozmarīns klāt, tāds svaigs, uz ādas gandrīz perlamutrīgs... Un dikti labu toni dabūju. Vā, jāmēģina atkal pasūtīt to pašu...

Pēdējos mēnešus iztiku ar Dzintara Art tonālo. It kā labs, tikai apnicis :D
20.-Sep-2006 11:46 am
Nu hit nav klājošs, bet tikai toni izlīdzinošs. Neko vairāk nepilda - un arī to tikai tad, ja tonis atbilst, ja neatbilst, tad efekta nekāda.

Pārsteidzošā kārtā, tajā īsajā toņu paletē, viens trāpījās manējais.
20.-Sep-2006 11:35 am
Maybelline Dream Matt Mousse man dikti nepatika. Neko labāku par chanel neesmu atradusi. Dārgs pēc suņa, bet labs. (toņi an tikai trīs, bet man der)
20.-Sep-2006 12:03 pm
Man sejas ādas izskats nav tik svarīgs, lai tērētu ap 10Ls mēnesī par tonālo vien :) Nelietoju to tomēr katru dienu un neesmu tik augstās domās par savu kosmētikas klāšanas prasmi vai savu izskatu.
20.-Sep-2006 12:07 pm
Es tikai iezteicu savu viedokli. Lai gan, jāatzīst, ka man mans izskats ir svarīgs. :)
20.-Sep-2006 01:22 pm
es turos pie lumenes tā tur, gandrīz caurspīdīgā. vismaz nav jāuztraucas par to, kā saplūst/nesaplūst ar ādu. un kādai pumpai - korektoru (jeb kā tas štrunts saucas).
vispār lumene kaut kā ļoti patīk.
20.-Sep-2006 01:23 pm
Mati joprojām īsi?
20.-Sep-2006 01:28 pm
nu, kā to ņem. līdz pleciem. un čolka. bet nē, turās un ir ok.
tiesa, tieši to lumenes tonālo, par ko tu rakstīji, nav gadījies lietot.
20.-Sep-2006 11:16 pm
Cik sarežģīti.
Man vispār ir bijis tikai viens tonālais - "Maybelline Non stop". Kādu laiku lietoju, tad apnika, un es nolēmu, ka man pietiek ar korektoru.
Nē, meloju. kaut kad briesmīgi senos laikos man bija vēl kaut kāds, bet tas man bija par tumšu, uzklāšana bija briesmīgi neērta - jāpilina šķidra masa no stikla pudelītes. Skaitījās, ka tas papildus cīnās pret pumpām, bet es to nelietoju tik bieži, lai par to pārliecinātos.
Bet Dzintara cenas mani jau sen kārdina. Kā nākamo mēģināšu to :)
This page was loaded Sep 21. 2024, 10:44 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09