x-ƒ (x_f)

x-ƒ: nu, un kur Tev te ir gaļas..

2004. gada 29. jūnijs, 1:13 pm, 17 atsauksmes

nu, un kur Tev te ir gaļas blāķis? pagājušoreiz Tu 4.25 reizes mazāku mana teksta apjomu nosauci par palagu. :) un kur te taisnība?
un kāpēc Tu puspiecos no rīta neguli, kā to dara lielākā daļa cilvēku. baigais autsaiders? :)

pret kodolīgajiem man vispār nav nekādu īpašo iebildumu. man patīk aforismi. un aforisms jau ir "īss, kodolīgs teciens". ja tie, kas patiešām ietilpinās šajos 75 simbolos, rakstītu ne tikai īsi, bet arī kodolīgi, man nebūtu iebildumu. bet tie teksti ir ārpus visa. tajos nav pat domas. tie ir tikai ar vienu vienīgu domu – "es, ja kas, te biju". nu, tā ir lielākoties. un pēc kāda laika tas mani sāka kaitināt. turklāt 75 ir patiešām maz. (bet ja vienā manā draugu lapā ar 30 ierakstiem tādus var saskaitīt 10, tad tas ir daudz.) un vēl jau es neko nemazam neesmu implementējis. :) tas nepavisam nebūtu grūti, tikai jāpievieno 2 rindiņas. un uiss. lielākoties jau tas tika rakstīts ar domu, ka kāds labosies, lai pārsniegtu šo robežu. pabaidīšanai. ja nu izlasa un piedomā. :)
turklāt tagad es lasu Kevina Mitnika grāmatu par sociālo inženieriju. tāpēc tā un tāpēc tāds virsraksts visam. :) man jau vispār patīk filosofija un psiholoģija.
un viens no pašiem stulbākajiem ierobežojumiem man šķiet tieši 160 simboli. :) ietilpināties vienā īsziņā man ir ļoti grūti. tās tiešām ir mocības. vienkārši, kad sāku rakstīt, es nevaru tā vienkārši pārtraukt. redzi? pat šajā tekstā ir daudz diezgan lieku teikumu, bet tie tur ir. bez tiem varētu iztikt, bet pat laika trūkuma gadījumā es lielākoties tos neizlaižu. izteikties vienā sms man ir grūti. :)

tas par tiesībām.. tas bija tikai iemesls, lai pierakstītu visu domu. :) mani kaitina tas, par ko rakstīts tieši otrajā šīs rindkopas pusē. par to, ka vienu un to pašu jautājumu viens un tas pats cilvēks (un ne viens vien) man uzdod vairākas reizes pēc kārtas. skaidrs? Tev skaidrs? vai Tu saprati? :)

vispār jau es par Ziemassvētkiem arī neesmu īpašā sajūsmā. lai gan "arī" tagad jau kļūst vājāks. :) es nesaprotu, kas tas par stulbu sviestu sācies – šaut raķetes divpadsmitos naktī gan Ziemassvētkos, gan Jāņos. var svinēt Jaunā gada atnākšanu, bet saulgriežus tak' tā nesvin. un vispār svinēt brīdi, kad dienas jau atkal kļūst īsākas ir diezgan muļķīgi, bet lai jau..

hmm.. "dziesmās latvju tautas spēks"..? :) nu, jā, tā jau laikam ir. taču visur kur rakstīts par dziedāšanu – pasakās, teikās, tautasdziesmās. mums ir Dziesmu svētki, kas iekļauti kaut kādā tur UNESCO sadaļā. galu galā, Latvijas reklāmas logo ir ar vārdiem "Zeme, kas dzied". :) ar to nu mēs būtu īpaši. :)
pats nezinu, kāpēc, iedami uz mola pusi ap pusnakti, mēs sākām dziedāt visu kaut ko, bet neko sakarīgu. tā vienkārši sanāca. un bija čoini. :) tas mums laikam iedzimts. :)

umm.. btw, man baigi iepatikās tie Tavi vārdi par fizikas sakarību ar dzīves jēgu. vai kā nu tur bija. :)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

(Ņem vērā, ka parasti neviens neizvēlas atbildēt uz pilnīgi anonīmiem komentāriem!)