x-ƒ (x_f)

x-ƒ: labdien, māt (māšuk)! :) ..

2004. gada 15. aprīlis, 11:01 am, 21 atsauksme

labdien, māt (māšuk)! :)

lūdz' piedošan', ka prom ejot, neatstāju kādu zīmīti, bet sagadījās, ka salūza rakstāmspalva. :)
ta' kāds tomēr pamanīja, ka es gandrīz mēnesi biju komā. :)

labi, jokus pret sienu, tagad nopietnā info.

tu jau droši vien man neticēsi, bet man šonedēļ bija tāda pamatīga nojausma, ka Tu vai antikrists kaut ko labu pateiks par Silji. Un re! :)

pareizi, Tu taču esi tas meitēns, kas ielādē visas tās mp3draņķības, ko es publicēju šeit vai muzonā (muzons)muzonā. ja nu gadās kas labs. u nšoreiz patiešām. man ir divi pēdējie Siljes albumi un tie un viņas mūzika vispār ir.. brīnišķīga. raksturojot viņas mūziku tā arī neesmu ticis tālāk par "brīnišķīgi". tas vienk ir jādzird.
turklāt - vai esi redzējusi, kā viņa izskatās? :)

assamatteroffact - man radās ideja aizrakstīt viņai vēstuli pateicībā par visu. u es tā arī izdarīju, bet, par laimi, vēl nepaspēju nosūtīt. tafad es to papildināšu ar info par Tevi. ka kāda meitene, kas parasti klausās nešķīstu un dēmonisku mūziku :) kā hed PE (neatceros, kā to raksta. un neesu arī dzirdējis :) ) ir atzinusi par lieliskām arī Siljes dziesmas. :)

vispār, ja nu Tev patiešām patika, tad iespējams, ka tuvāk vasarai mums nāksies satikties, jo man ir doma par trešo (pēdējo) cd. un beigām jābūt vislabākajām. :) tur droši vien būs Damien Rice, Alpha, Bebel Gilberto, Belle & Sebastien.. Saules pilna mūzika. bet pagaidām tās ir tikai domas.
tomēr uzvedies prātīgi, nekaujies, neapcel mazākos.. :)
dzīvojies!
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

(Ņem vērā, ka parasti neviens neizvēlas atbildēt uz pilnīgi anonīmiem komentāriem!)