x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Šis laikam ir pēdējais. ..

2003. gada 21. maijs, 11:18 am, 10 atsauksmes

Šis laikam ir pēdējais.

  • De | Phazz. Pirms kāda laika šie vācieši bija Latvijā. Šis gabals ir no viņu pēdējā albuma Daily Lama (2002). Džeziska mūzika kokteiļvakaram. :)
  • Pink Floyd. Vēl jāiepazīstina? Kaut kur lasīju, ka pēc viņu albuma Dark Side of the Moon padomju laikos regulēja skaņu tehniku. :) Otrā dziesma albumā seko tieši pēc pirmās. Interesanti, kur gan es vēl būtu dzirdējis to helikoptera skaņu? Evans to izmanto Vietnam. :) Šo Money versiju es varētu klausīties kādu stundu, dikti neuzkrītoši un neapnīkoši, nekā īpaša. :) Anyway, skatīt [info]lupus komentārus. Izsmeļoši. Es neko nezinu.
  • The Bee Gees. Jā, disko. I love disco. :) Trīs brāļi spalgās balstiņās. No izlases albuma The Very Best of The Bee Gees (1989). Es nekļūdījos ar gadu. Diemžēl viens no viņiem nesen atvadījās no dzīves. :(
  • The Doors. Arī iepazīstināt? :) Visas dziesmas no Box Set CD2: Live In New York (1997). Live. Lai dzīvo rokenrols! :) Kāpēc publikai tā patīk, ja mūziķis uz skatuves lieto necenzētus vārdus? :) Ja nu kāds izdomā noklausīties dziesmu Money, tad varbūt varētu mani apskaidrot, vai tur sākumā patiešām piemin Latviju, vai tas ir kaut kas cits.
  • The Hives, The Strokes un The White Stripes ir līdzīgi. Un tomēr atšķiras. The Hives ir daudz ātrāki. The Strokes ir tāds kā pankroks (super!). Bet The White Stripes.. ēē.. ir divi (brālis un māsa vai precēts pāris?), kas kaut ko spēlē. Esmu lasījis, ka Mērija (kas sēž pie bungām) nekam neder. Kaut ko tādu var dzirdēt Little Room beigās, ka viņa ko nepareizi tur sit. Un vēl tur var dzirdēt, kā Džeks gandrīz sāk smieties. Visiem dziesmas ir īsas — 1:50 līdz 3:30. Tāds stils. Starp citu, strokes nozīmē to pašu, ko stripes - svītras, strīpas. Bet White ir uzvārds tiem abiem.
  • Tricky. Mūziķis, kas līdz ar Portishead un vēl dažiem sekoja Massive Attack drūmajam trip-hop stilam. Dziesma ar ļoti daudz vārdiem. No albuma Pre-Millenium Tension (1994)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

(Ņem vērā, ka parasti neviens neizvēlas atbildēt uz pilnīgi anonīmiem komentāriem!)