the meadow: biatch tiko uzraxtīju garo..

2003. gada 30. aprīlis, 4:46 pm, 8 atsauksmes

biatch tiko uzraxtīju garo apcerējumu un recenziju par šiem mp3, bet netīšām izdzēsu.
nu labi enīvei centīšos atcerēties to visu vārds vārdā un vēlreiz uzraxtīt (vērtējumi ir diezgan negatīvi un strikti, bet tā nu es tobrīd jutos)

Evans - šoreiz izklausās garlaicīgs, vienāds un tukšs.

Asian Dub Foundation - austrumu skaņu sākums liek domāt ka viss pārējais būs tāds pats un neinteresants, bet kļūda - drausmīgi inčīgi ka tiek iesaistīti citi stili (liekas ka ska arī tiek piejaukts un tas ir fifīgi), tas dod incantas sajūtas. karoč ir gan rozīnīte gan asums.

Bentley Rhythm Ace - paredzami ka būs ātrs ritms plus interesantas skaņas un tas viss izklausās notrulināti

N.E.R.D. - it kā jau smuki, bet ne pirmā ne pēdējā šāda stila mīlas dziesma.

Flaming Lips - pirmā daļa pilnīgs sviests. gaidīju gaidīju kaut ko bet nesagaidīju. garlaicīguma kalngals. otrā daļa sola kaut ko labāku, jo sākas ar interesantām skaņām, bet maldi - izklausās ka mazs bērns pirmoreiz ticis pie mūzikas instrumentiem un cenšas noskaidrot kas kādas skaņas izdod. primitīvi.

Lemon Jelly - mierīga dziesmiņa, bet ja tā ir dziesma par nesakarīgo vīru, tad viņš noteikti ir psihopāts kurš sēž stūrī un kautko dungo.

Rinocerose - jā, nosaukums piedienas tam kas skan, viss savās vietās un stilā, bet mani tas nesaista šeit un tagad. varbūt kaut kur, kad es būtu uzpīpējusi zāli, ar disko gaismām un spilgtiem cilvēciņiem.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

(Ņem vērā, ka parasti neviens neizvēlas atbildēt uz pilnīgi anonīmiem komentāriem!)