anonīms: Jā, brauciens kopumā..

2012. gada 11. jūlijs, 2:00 pm, 2 atsauksmes

Jā, brauciens kopumā lielisks ;]
Ja karstums mūs apspieda pirmajā dienā, tad somas to darīja otrajā. Bet kā vienmēr - ja netraucētu viena lieta, tad tulīt būtu cita lieta par ko sūdzēties ;]
Kompānija bija laba un neskatoties uz to, ka dažiem gāja grūti sagatavošanās un tehnikas dēļ, pīkstienus nevarēja dzirdēt un tika braukts ar sakostām lūpām. Par maršrutu nebija ķīviņu vai domstarpību.
Latvijas lauku/ceļmalu ainavas tomēr spēj apburt ar savu `vienkāršo` skaistumu. Latvijā tomēr ir daudz skaistu vietu kurp doties. Ja ne vasarā, tad kad?
Par reljefa nejaukumiem tikām sabiedēti ar atpakaļceļu no Dobeles uz Jelgavu, bet viss izvērtās diezgan pieklājīgi. Izpalika arī nenormālie grants trepes gabali un satiksme uz asfaltētajiem arī īpaši netraucēja ( iespējams, tapēc, ka bijām lielāks bariņš - tad, kad ir 2-4 cilvēkie vienmēr šķiet, ka auto var vairāk `kačāt` tiesības uz ceļa). Diezgan korekta uzvedība no kompānijas un pārējās satiksmes puses ( bija gadījumi, kad pabraucām rindiņā, bet retojāmies, kad manīti auto - vienu reizi gan saņēmām pīpināšanu )
Jācer, ka šis pasākums uzjundīs vēlmi pēc līdzīgiem izbraucieniem.
p.s. jāpiebilst, ka sākumā plānojās 3diennieks, bet es savas aizmāršības dēļ, aizmirsu pieteikt brīvu piektdienu...
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

(Ņem vērā, ka parasti neviens neizvēlas atbildēt uz pilnīgi anonīmiem komentāriem!)