x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Šķiet, ka to vajadzēja..

2005. gada 31. decembris, 11:10 am, 29 atsauksmes

Šķiet, ka to vajadzēja uzrakstīt vairāk kā vienu reizi, jo liekas, ka daudzi šī ieraksta komentētāji ir pārpratuši, kas šajā ierakstā rakstīts. Tas ir vienkārši saraksts (turklāt – pēc alfabēta) ar mūziku, pie kuras esmu ticis tikai šā gada laikā. Tas, ka daži albumi ir vairāk izcelti, to nepadara par manu Gada mūzikas topu. (Nu, man tas bija jāatkārto. :) Neuztver to personiski.)

Es, protams, klausos daudz vairāk par šeit minēto. Manā pleilistē ir no 2Pac un N.W.A. līdz Kraftwerk un Aināra Micīša darbiem. Un vēl ļoti daudz kas cits. Dažādībā ir tas brīnums. Tāpēc es klausos arī tādu patiesu snobu mūzikuHusky Rescue. :) Jo man tā patīk. Un ja patīk, tad varu par to runāt arī skaļi. Es saprotu, ka arī Athlete ir tikai laicīga mūzika, taču man tā patīk, tas tad arī ir galvenais.

Esmu dzirdējis daudz ko no tās mūzikas, kuru minēji. Esmu uzaudzis ar “Nevermind” un “In Utero”, :) taču šis tas man arī pagājis garām, jā. Apsolos to noteikti noklausīties nākošā gada laikā, jo zinu, ka Tev var ticēt.

Paldies un lai arī Tev laimīgs 2006. gads! Daudz jaunas mūzikas, jaunu iespaidu. Tiec līdz NY! :)

I've got a head to fill,
I've got some time to kill.

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

(Ņem vērā, ka parasti neviens neizvēlas atbildēt uz pilnīgi anonīmiem komentāriem!)