krankenkabinet (vienna)

krankenkabinet: turpinājums

2005. gada 29. decembris, 3:44 pm, 29 atsauksmes

Ja pieminam PASAKAINĀS PLATES, tad te ir pārliecinoša absolūta uzvarētāja Keita Buša ar savu fantastisko plati Aerial. Ja neesi vēl dzirdējis, silti iesaku ;) Viņa ir unikāla.

Franz Ferdinand debija bija spārdoša, tagad tas kļuvis par masu patēriņa preci. vienkāršums apbur, ja prot vienkāršuma labāko nozīmi izprast.

manic street preachers vienmēr man patiks tikai ar savu agrīnumu. nez, kur tas čalītis dzīvo...

natālijas imbruglijas jaunais sacepums ir pamatīgi piededzis. labāk būtu bijis, ja viņa to savu lielo loveri nebūtu atradusi...

Marvin Gaye - par to nerunāsim, jo tam man jāraksta būs par viņu referāts. Viena no spilgtākajām figūrām soulmūzikā ever! man ir virkne viņu ierakstu, bet tieši šī 1971. gada plate tiek uzskatīta par vienu no visvislabākajām. titulhits what's going on viens no viņa visu laiku lipīgākajiem hitiem. tas fāters bija galīgi dulls, nošaujot savu dullo dēlu...

Morcheeba jauno ieskaņojumu neesmu dzirdējis, bet iepriekšējie iespēra diezgan labi.

Bet Morrissey ir KINGS, viņa plate ir teicama, ilgi gaidīts notikums, vieni no gada lielākajiem svētkiem Londonā bija, jā. Ar The Smiths saistīs vienmēr, jo pamatos tas tik tiešām līdzinās, bet patiesībā solo ir atšķirīgāks. un mūsdienās arī tīrāks, kas gan nav tā labākā īpašība. ar the smiths saistās pārāk daudz atmiņu, laikam tādēļ tam laikam priekšroku dodu.

Royksopp jauno plati atklāti sakot skipoju, jo es gaidu nākamo, ko viņi sola vēl labāku, bet līdzīgu kā debijas plati. bet man tā jaunā plate ir ir, es tikai nespēju saņemties tajā ienirt beidzot pa īstam.

chemical brothers jau kādu laiku neklausos to, ko šamie radījuši pēdējos gados. nenoliedzot viņu ieguldījumu elektronikā, man tomēr šķiet, ka jamie sāk sevi izsmelt mazliet un apnīk. iesaku paklausīties jamo agrīno laiku dj-setu iekš bbc. kad vēl nebija tikai pogas vien.

the killers būs pasaulē nr.1 savā virzienā, tie sper pakaļu kapitāli.

u2 pēdeējais albums, kas man ir, saucas Pop. kopš tā vairāk nemaz necenšos iegādāties viņu plates. besī. manas favorītes būs vienmēr agrīnās, bet jo īpaši war [83] / unforgettable fire [84] / achtung baby [91] un zooropa [93]. paldies braienam īno ;)

the cardigans ir mana viena no senākajām mīļākajām grupām, bet arī es vēl neesmu pie jaunās plates ticis. man pārāk labi patīk iepriekšējā, bet žēl tik, ka rīgas koncis tāds pavārgs sanāca....

labi, par jamiroquai, kas ir viena no manām vismīļākajām grupām, jauno plati nerunāsim vispār. tas ir ierindojams pie viena no gada lielākajām vilšanām. arī koncī berlīnē pievīla mazliet ar savu slinkumu. šī grupa paliks laikam uz visiem laikiem tāda, ka tās pirmos trīs elbumus izcels kā vislabākos ever. katrs no pirmajiem trim savādāks visdažādākajās nozīmēs, katrs ar savu burvību.

pagaidām lieku punktu.

soooor par spamu atkall... hehhhhh ;)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

(Ņem vērā, ka parasti neviens neizvēlas atbildēt uz pilnīgi anonīmiem komentāriem!)