krankenkabinet (vienna)

krankenkabinet: nu kad sākas runas ap un par..

2005. gada 29. decembris, 3:44 pm, 29 atsauksmes

nu kad sākas runas ap un par mūziku, man protams ir savs sakāmais arī..... tā ka nu sorrre par spamu jau priekšlaikus :D

air - talkie walkie tiešām ir lieliska plate, bet tomēr tomēr es vairāk dodu priekšroku senākiem ieskaņojumiem, moon safari var neskaitīt, jo tas ir visam ārpus kārtas. premiers symptomes bija tāda platīte diezgan īsa, tur bija viskautkas apkopots no laika pirms moon safari, un dažos gabalos jūtamas tēmas, kas vēlāk pārtapa moon safari materiāla galīgajā versijā. to pašu varu teikt par zero 7, bet te ir cita nianse. tie ir turējušies līdzvērtīgā skalā, turpretim air ir tādi kā vairāk dažādības piekritēji, katra plate ir ar savu niansi spēcīgu.

nu beck ir beck - katrs viņa ieraksts nes savu devu humora un viņam sasodīti labi piestgāv pieslēgties ar visādiem niekiem, uztaisot kopēju bildi tik spilgtu, ka tikai atliek vien brīnīties. neesmu drošs apgalvojumā, cik jaunā plate ir labāka vai sliktāka par citām. es teiktu - līdzvērtīgi labi.

coldplay jaunais ir diezgan vājš turpinājums spožam sākumam. bažas par tālāko radās jau pēc otrās plates iznākšanas. bija aizdoma,s ka būs diezgan ciels crap. bet liptin līp ar meldijām, es gan esmu kategorisks un uzdāvināju citiem, jo reāli bends un īpaši jau tās līderis, kas gvinetas vīrs, spēj daudz daudz vairāk. jācer, ka reāli savu patieso seju parādīs nākamajā platē. cerams, ka nesasteigs. sasteidza šito. tie džeki var uzcept vēl labāku ierakstu par pirmo elbumu, kas ir labi labs.

beastie boys jaunā plate, lai cik liels fans es esmu, tomēr liekas diezgan liels sūds. esmu noklausījies desmit reizes, bet ja pirmā bija ar baigo interesi, tad katra nākamā - ar piespiešanos un deguna raukšanu. tāpat kā tās divas plates pirms check your head - licensed to ill ir labs, kvalitatīvs klasisks, bet nākamais paul's b. ir pilnīgs mēsls. bet reti jau ir tādi, kuri rada katru plati pasakainu.

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

(Ņem vērā, ka parasti neviens neizvēlas atbildēt uz pilnīgi anonīmiem komentāriem!)