x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Ja piepildītos kaut viena doma no simts..

2005. gada 20. marts, 2:10 pm, 5 atsauksmes / pievienot vēl

[info]kamarilis, 25.12.2004 @12:06 am
Ak, lai. Kāda starpība. Man ir labi un kas par to, ja kāds cits manā vietā justos dziļi nelaimīgs, jo, satverot pulsu, saku – man no tiesas ir labi. (..)

Vēl tak pavisam nesen tas viss bija tik tālu, tālu, abet tagad tas pie taviem kāju pirkstiem un nekas grandiozs tas ar vairs neliekas. Kaut kas attālinās, kaut kas iepazīts maķenīt tuvāk – nu kā jau kino. Tāds dullais vāveres ritenis un tai pat laikā spējš samulsums, no kura grūti kaut ko izlobīt. (..)

Ir dienas, kad liekas, dzīve skūpsta tieši uz lūpām, cik labi iet. Šī gan laikam nav tāda diena. Nezinu, es ar svešiniecēm neskūpstos. Un dažreiz es naktīs guļu, nevaru aizmigt un domāju, kas nogājis greizi. Un saprotu, ka pareizā atbilde tepat vien ir, līdz ar mani vienā gultā. Es pats. Es zinu, kas un kā, taču, kad man jāmainās, tad tas viss piemirstās.

[info]judith, 29.12.2004 @10:31 am
Dažkārt tas, ko domāju, ir pārāk dīvains, lai pateiktu vienkārši tāpat, tāpēc man jāņem palīgā visādi apdauzīti salīdzinājumi, jālieto kaudze ar īpašības vārdiem un tas viss jāapber ar sasmalcinātām emocijām... Pat tad cerēt uz sapratni ir grūtāk nekā, ja es nerunātu vispār. :)

Atceraties, kā runcis Leopolds vienmēr teica? Viņš teica: "Davai, dzīvosim draudzīgi!" Bet kāpēc tā nav? Kāpēc vienmēr kāds ar kādu strīdas? Kāpēc [info]judith man vakar centās ieskaidrot, ka strīdi ir vajadzīgi? Kāpēc to visu nevar nokārtot mierīgā ceļā? Pat muļķim skaidrs, ka jebkurā strīdā nav uzvarētāja. Tad..? Spītība un ieradums neklausīt aptumšo prātu kā pret vēju nākošs negaisa mākonis ik katra gada 23. jūlija pēcpusdienā?

Everybody's got a gun, even a baby has one.
He says it's for protection, 'cause he had to walk around.
A private war is going down.

(US3)

Ā, vēl kas. Vakar parunājos ar Evansu un viņš ieteicās (pēc mana jautājuma, protams), ka par «Evans Big Beat Party» nav aizmirsis. Viņš pat ir / bija sagatavojis pleilisti, un reiz tas pasākums patiešām notiks. Nu, tā runā, ka notiks. Lai gan runas par to pa manu žūrnālu klīst jau kopš 2002. gada – 12.12.2002, 1.04.2003 un 12.06.2003. Dzīvosim, redzēsim.

Kādu droši vien interesēs arī ziņas par viņa jauno albumu. Nu.. Tas top. :) Ļoti pamazām, taču top. Evans teica, ka tajā būs 12 skaņdarbi (tās tomēr nav dziesmas, un 12 tāpēc, ka "tad jau redzēsi"), un piecas ar divām pusēm jau ir. Ņemot vērā, ka par tā tapšanu viņš man ieminējās jau vaimandieniņaizkādiemkalniemnujauesošā zemeņu laikā, es domāju, ka ap vasaras vidu mēs to tomēr sagaidīsim. :) Tā runā, ka labs nāk ar gaidīšanu.

Un šīs dienas dziesma, ja..? Nebūs! Es nekad vairs nedošu tādus solījumus, ka publiskošu kādu labu dziesmu. Jo. Šorīt un vakar noklausījos kādas 200 un apdomāju 300 dziesmas, prātodams, ko jums piedāvāt. Vienkārši nav iespējams izvēlēties vienu. Turklāt tas nebūtu godīgi pret pārējām. Tāpēc šodien nekā, un turpmāk tā būs tikai brīvprātīga mirkļa iegriba no manas puses.

Tomēr šī ir jauka, saulaina diena. Es gan brīnos, kāpēc man salst rokas, bet Grenlandē ir +10°C, bet lai nu tā būtu. Tad lai visiem jauka Pūpolsvētdiena! Bez maziem, smirdīgiem mākonīšiem. :)

♪♬: Faceless – Man Bail (Live)
judith (judith, cat)

judith: es teicu, ka diskusijas..

2005. gada 20. marts, 2:32 pm, 4 atbildes / atbildēt

es teicu, ka diskusijas ir vajadzīgas, nevis strīdi. starp tiem ir ļoti liela atšķirība. vismaz manā mazajā pasaulē :)
Lasi starp rindiņām: cat
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Es pieņemu, ka tie ir..

2005. gada 20. marts, 2:37 pm, 3 atbildes / atbildēt

Es pieņemu, ka tie ir sinonīmi. Vismaz manā mazajā pasaulītē. :)
Man gan šķiet, ka lielas starpības nav. Mazs solīt's turp vai šurp..
Piemēram, draudi. Tas pats, kas brīdinājums - "ja tu darīsi tā, tad būs šitā". Ne?
 
judith (judith)

judith: Tev ir vēlēšanās..

2005. gada 20. marts, 2:44 pm, 2 atbildes / atbildēt

Tev ir vēlēšanās diskutēt par to, kas ir diskusija? ;) ok. Diskusijās lielākoties tiek izmantoti normāli argumenti, tās vairāk balstās uz veselo saprātu (ja tāds ir), taču strīdi nereti ir vienkārši emociju uzplūdi, kuros dominē cilvēki izjūtas, nevis racionālā domāšana. Labā diskusijā cilvēks diezin vai pacels balsi, roku vai beisbola nūju, bet strīda laikā tas ir iespējams.
Savā ziņā piekrītu, draudi ir brīdinājums, kas ir egoistisks un ļauns.
 
x-ƒ (x_f)

x-ƒ: Kā Waldis (tas..

2005. gada 20. marts, 2:51 pm, 1 atbilde / atbildēt

Kā Waldis (tas onkulīt's, kas zvanīja Gustavo un Žakam uz Radio NABA) reiz teica: "Neaizrunājiet man tagad te ausis!" :)

Īsāk sakot, ar Tevi labāk nesaķerties, citādi no diskutēšanas par diskusijām ātri vien nonāksim līdz beisbola nūjai un strīdam par to, kas ar ko ies uz koncertu. Tad vēl šokolāde, baloni, šokolāde, kino, šokolāde.. :)
Turklāt - strīdus reizēm risina tiesā. Tur taču emociju nav, bet to tomēr sauc par strīdu. Nu, prātvēder? :)
 
judith (judith, cat)

judith: Tāpēc jau tas ir..

2005. gada 20. marts, 3:02 pm, atbildēt

Tāpēc jau tas ir strīds. Vai ir dzirdēts "šī diskusija ir nonākusi prokuratūrā. To tagad var atrisināt tikai tiesiskā ceļā."? Diskusija līdz tiesai jau nenonāktu.
Tas onkulīt's bija labulabais :) Šī ne tuvu nav saķeršanās, tikai diskusija par to, kas ir diskusija :)
Lasi starp rindiņām: cat