tvī: Well, kā salīdzinājumu? :)..

2005. gada 29. janvāris, 5:13 pm, 20 atsauksmes

Well, kā salīdzinājumu? :) Gads jau pagājis, emocijas zudušas, bet nu.

Organizācija bija daudz labāka, laikam tāpēc, ka nebija svarīgi tā nošķirt krutos un parastos. Visiem vienāds statuss - līdz ar to izpalika "fanu zona", kas REM likās pilnīgs idiotisms, un visiem bija daudz maz iespēja pienākt pie skatuves.
Sākums bija bōring, jo Hobos ir viena no manām nemīļākajām latviešu pop/rock grupām, tad es vienkārši sēdēju zemē kaut kur aizmugurē un ēdu saldējumu (nebija tik daudz stendu, kur nopirkt skrūves un alu, bet toties bija Baskin&Robbins). Tad man sanāca ar sakariem tikt līdz vienkārši perfektai vietai, pašā priekšā, sanāca kā 2. rinda aptuveni, drusku pa kreisi no centra. Priekšā uz skatuves stāvēja smukākais ģitārists ;)
Dziesmu secību neatceros, protams, bet atmosfēra bija mmmmm!! Daudz dziesmu no pēdējā diska, bet diezgan daudz arī vecāku, pārsvarā jaunās un vecie hiti (kā vienmēr), raritātes īpaši laikam nebija. Bet skatuve bija tā forši noformēta, kaut kāda lustra laikam karājās, ļoti mājīgi un mīļi (tas man pietrūka REM - diezgan bezpersoniski un nebija īsti kontakta ar publiku). Nina bija perfekta, spēlēja muter harmonikas un izskatījās tik labi, ka man sāka patikt sievietes :D Uz beigām viņa dalīja publikai gerberas, bet ģitāristi meta mediatorus (smukais man priekšā iemeta savējo drošības ejā, bet māsa izķeksēja, tagad mājās stāv :>).
Nujā, sīkāk laikam vairs neatcerēšos. Bija labi, bija forši. Viens no labākajiem koncertiem, kur esmu bijusi, vismaz sajūtu ziņā.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

(Ņem vērā, ka parasti neviens neizvēlas atbildēt uz pilnīgi anonīmiem komentāriem!)