#95: nu, ok, varbūt neesi..

2004. gada 12. novembris, 4:52 pm, 24 atsauksmes

nu, ok, varbūt neesi satraukts, mana personīga pieredze gan rāda, ka šādi ieraksti rodas satraukuma iespaidā ;) lai nu kā, never mind. nu ar iepriekšējo es domāju tagadējo esošo :)

redzi, ar šo visu es gribēju pateikt, ka man bija pirmā dzirdēšana par to, ka tauta gatavojas nomainīt dizainu journālam radās pēc kādā friendlistē pamanīta ieraksta watt'a journālā. ja teiksim cibas galvenā persona cibas sākumlapā un sc_news un sazin kur tik vēl ne - sarīkotu akciju "glābsim journālu un sagādāsim viņam labāku paskatu" ar konkrētiem noteikumiem, jau daļēji sagatvotu lapas izkārtojumu (vai vismaz vēlamo info, nesagaidisim no dizainerīšiem ar pārāk daudz labdarības), ar saprātīgiem termiņiem (un tas ir nevis nedēļa vai divas, bet vismaz 2-4 mēneši, jo mēs visi esam aizņemti cilvēki), nu neticu, ka neviens neatsauktos un neglābtu cibas dizainu - kā jau mass teica. un domāju, ka iznākums būtu ļoti pozitīvs. runāšana "nekas jau tāpat nebūtu" ir tikai atrunas tiem, kam negribas uzņemties atbildību un rīkot šādu lietu.

nu nepiekrītu, ka "ak jel ko cilvēkam uzbrūkat, viņš tikai mēģina blaa blaa blaa". tas jau sanāk tik pat gaudulīgi kā pats pousts. ja dara - tad dari labi. ja 40% ir pret, saproti, ka nav bijis labi un mācies no kļūdām. lieka žēlsirdība pozitīvas kritikas vietā veicina strauju regresu ;)

/ja gribi konkrēti zināt, kas man tavējā nepatika, atmeilo, es nespēju šitik mazā textboxā pārskatāmi izteikties.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

(Ņem vērā, ka parasti neviens neizvēlas atbildēt uz pilnīgi anonīmiem komentāriem!)