x-ƒ (x_f)

x-ƒ: mīlā, karā un..

2004. gada 27. augusts, 2:03 pm, 24 atsauksmes

mīlā, karā un garlaicības apkarošanā jebkuri līdzekļi labi. :) nepiekasies!

par reklāmām.. ilgi domāju. ilgi, lēnām un prātīgi domāju, centos atcerēties Tevis pieminētās reklāmas. nekā. Jelgavas maiz.. miesnieka reklāmu nu nekādi neizdodas atminēties. vai nu man tā nelikās tik ļoti "derdzīga" vai arī likās statistiski vidēja un neievērojama. :)
un OKartes reklāmu arī neatcerējos, lai gan to "kretīniski smejošo multeņveidīgo idiņu" :) zinu labi, tāpēc varu iedomāties. OKartes logo un nosaukums man vispār nekad nav patikuši. tie ir vienkārši pastulbi. esmu runājis ar dažiem reklāmistiem, viņi domā līdzīgi. (jūtos ievērojamāks. :) )
ko LMT domāja ar OKartes nosaukumu, man puslīdz būtu skaidrs, taču iet šitik vieglu ceļu, pieliekot priekšā tikai vienu burtu.. lēti. manuprāt, lēti.
un logo ir stulbs. pret zaļo krāsu es ne pārāk iebilstu, jo viena no manām mīļajām, taču burti un feiss ir draņķīgi. kaitinoši draņķīgi. :) ā, es tagad pa vasaru piestrādāju vienā firmā (ne-e, nehaltūrēju), kas nodarbojas ar reklāmdruku un mēs apdrukājam arī OKartes krekliņus, kad viņiem tur kaut kādi konkursi. un kad pienāk filmas ar OKarti, tad neviens nepriecājas, jo tādu draņķību pat drukāt nav patīkami. :) (droši vien arī valkāt – biezs krāsas pleķis un viss.)
nu jā – visu jau nevar gribēt un pagaidām jāsamierinās ar ik pa laikam dzirdamu dzērāju runāšanu O valodā. :-/ (vai es varētu par šito vēl kādam sūdzēties..?)

pietiek sūkstīties. mani vairāk interesētu, cik gājējus jau esi paspējusi notriekt vai vismaz nobiedēt. un cik reižu Tavam instruktoram sirdsklauves piemetušās. :)
nezinu kāpēc, taču par Tevi iedomājos brīdī, kad, mierīgi braucot ar riteni pa kādu Siguldas ielu, mani uzmanīgi apdzina mācību mašīna un piegrieza tieši priekšā. nu tā, ka nu vispār. pie stūres sēdēja sieviete. nekauņa! :) pie nākošās stop-zīmes es viņu tik un tā panācu. neko gan neuzkliedzu. :) pēc tam viņa sāka kustēties, es arī, viņa pa bremzēm, es vairs nepaspēju. bet tik un tā neko neuzkliedzu. :)
bet par Tevi iedomāju vienkārši tāpat. :)

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

(Ņem vērā, ka parasti neviens neizvēlas atbildēt uz pilnīgi anonīmiem komentāriem!)