ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2008-06-02 08:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par sviestu
Eu, a jūs ticat gariem, visādām tur paranormālām parādībām un paralēlajai pasaulei? Es cenšos neticēt, bet ir cilvēki kas tic. Vot man viens paziņa, stāsta ka viņu vecajā dzīvoklī kaut kas bija ieperinājies. Nu un es gribu zināt, kā tas ir, kad kaut kas ir ieperinājies. Nu un tad šis stāsta - visu laiku sajūta ka kāds uz Tevi skatās, tādas trešās personas klātbūnes sajūta. Un kad vienununakti šim licies ka nešķīstenis atkal klāt, šis esot slēdzis naktslampiņu, savukārt tā paslīdējusi, nokritusi un saplīsususi. Es prasu - nu un? Kā nu un - viņš viņu nogāza! Aha, paskatījos uz paziņu jau ar pētnieka skatienu. Tiešām? Nogāza, poltergeists? Jā, un tad esot paņēmuši kaķi un tas visus lietuvēnus iztrenkājis k jebeņi māķeri. Aha, tātad kašālis trenkā mošķus, ja? Jā, ar vienu ķepas vēzienu un visi mošķi kā ar roku noņemti. Okejjj, liels sasniegums.
Savukārt kundzes mammai ir svētītais zvans. Par to es arī, jebu i plaču. Tātad, tiklīdz liekas ka jupis klīst pa māju tā dzīnnn iesit zvanā un jams esot prom. Bez 100 gramiem šo tehnoloģiju saprast laikam nav lemts. Mana mamma savukārt kūpina kadiķīti. Čiks, uzkūpina un nelabais prom. Arī pasākums kuru izprast manam prātam nav paredzēts.
BET! Šajā visā huiņā ir viens BET. To ko visi sauc par mošķi, spoku, garu, poltergeistu vai sazin ko es pirmoreizi redzēju apmēram pirms gada. Es tam neticu, nu neticu. Es pieļauju ka esmu mēnessērdzīgs, ka mani ir puvums starp ausīm vai vienkārši cietajā diskā ieperinājies vīruss. Tātad es guļu, principā nevis guļu bet mokos, jo ir otrā othodņaka diena pēc piecu dienu mērcēšanās. Sirdsklauves kā baznīcas zvani, auksti sviedri, drebulis un memenoti mori. Karoče mokos, pēkšņi uztrūkstos no miega, patiesībā vēl aizmidzis, tikai acis atvērtas. Un tur viņš bļeģ arī stāv, pie kāpņu margām. Scuko! Savā pusnomidzī lūru uz ķēmu. Sejas nav, tikai tāds dūmmakains apveids. Palienu zem segas, paslēpjos aiz kundzes un mēģinu gulēt tālāk.
No rīta nolēmu ka tās ir intoksikācijas radītas halucinācijas- delirium. Nopriecājies par savu atziņu priecīgs izkakājos un tenterēju uz darbu.
Nākamreiz es jau redzēju divus. Un tad es nebiju kādu nedēļu dzēris nemaz. Tipa tu pusnomidzī redzi tādu kā ķēmu. Kārtīgi izberzē acis, pamosties pilnībā un ķēms izklīst pārtopot par pakaramo, naksnīgo ielas lukturu ēnu vai vienkārši izgaist.
Atkal guļu. Atkal mēnessērdzīgais pusnomidzis, atkal ķēms. Bet ar skaidru, pretīgu miroņu seju guļ man blakus. Pazūdi maita! Un gāžu pa viepli. Joooooptvajmaķ kas sākās, kundze raud, es skrienu pēc ledus, lieku uz acs un lūdzos piedošanu. Tā, kundzes skatījumā kļuvu par mēnessērdzīgo šizoīdu.
Nu ķēmi pagaidiet! Speciāli cenšos neaizmigt. Aizmiegu tā pat un kādu mēnesi atkal bija miers...

Tenterējot pār tiltu spriedelēju ar sevi ka jāpalasa kāda nebūt populārzinātniskā literatūra par mēnessērdzību un halucinācijām. Jo nav, nu nav nekādu ķēmu, mošķu vai lietuvēnu. To visu ir izdomājuši garīdzinieki un omītes, lai biedētu bērnus un cilvēkus.

Vienreiz es viņu mēģināju ķert, gandrīz nogāzos pa kāpnēm, esmu metis ar čību, esmu mēģinājis runāt, tip sarunāt lai atpisās. Kundz ziņo ka šitās jēriņu naktis viņai krītot uz nerviem un vai es varot vienreiz likties gulēt.
Līdz šim bij tā - guļu, atkal mēnessērdzīgais pusnomidzis, atkal ķēmi, parasti viņi ir divi, un atkal es kārtējo reizi nodomāju - Mārtiņ, tie ir gļuki, spi bļa!
Šonakt ķēmiem bij varens tusiņš, bij ne tikai guļamistabā, palūrot pār pa margām redzēju vēl pārīti viesistabā. Tādi, pelēcīgi dūmmakaini stāvi. Jesss, es nedēļu vispār dzēris neesmu, ēdis kā pieklājās, stresa ar nekāda nav bijis, bet šie vienalga tuso. Grūtsirdīgi nopūšos un steberēju uz ateju uzpīpēt. Bļe, sukas, parasti man nākot pie pilnas samaņas šie atpisās, pagājušonakt tikai tā atslīd maliņā. Pamāju viņiem, tobiš savām halucinācijām kā veciem paziņām un steberēju uz ateju.
Un tad notika kas jocīgs. Es nevarēju uzraut špičku, pus kastīti salauzu. Murmināju pie sevis ka tā nu gan ir huiņa, saņemies! Beidzot uzrāvu. Aizpīpēju. Un tad palika tik auksts, nu tik auksts, likās ap nulli.
Sarāvos uz poda čokuriņā un nospriedu ka tas viss laikam ir no šausmu filmām un no manas bagātās fantāzijas. Tikai nezkāpēc visa spalva stāvēja gaisā kā elektrizēta. Sukas bļe, sirdīgi nolamājos, nolaidu benīti podā un slāju atpakaļ uz gultu. Viesistabā balle gāja pilnā sparā. Grūtsirdīgi nopūtos un vilkos uz augšu.

Vot šorīt visu rītu, jau kopš pieciem, kad atkal piemodos un nevarēju aizmigt, domāju - vai es eju sviestā? Varbūt ir kādi vitamīni jāpadzer vai kas, bet šitie draudziņi mani ir sākuši nogurdināt. Savukārt ja tāda aizkapa un garu pasaule tik tiešām eksistē, tad lieta kļūst uzreiz krietni interesantāka, jo es jau viņiem, vai drīzāk viņi man kā kōriši. Baidīties no tiem es nebaidos, šie no manis ar vairs prom nemūk un es varētu atvērt savu spiritisma salonu. BET, es apēdīšu savu cepuri ja tā ir patiesība un nav izskaidrojama ar medicīnisku diagnozi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]putnelis
2008-06-02 09:24 (saite)
Vai nu svētītais zvans jāiegādā vai arī jāielej šamiem.... kā tie mūsu senči darīja - bļodiņu piena... vai Beilys.....

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]antuanete
2008-06-02 10:42 (saite)
Ja sāk šitos te piebarot, tad tas jādara regulāri, citādi būs vēl sliktāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lilleheks
2008-06-02 09:30 (saite)
cepuri ar tomatu merci vai ar sinepem edisi?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2008-06-02 09:36 (saite)
Tātad Tu uzskati ka ķēmi eksistē?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lilleheks
2008-06-02 09:45 (saite)
uzskatu, ka eksiste ari tas, ko nevar ar kameru nofilmet un ar linealu izmerit, ja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sin
2008-06-02 09:31 (saite)

sauc sievasmāti ar zvaniņu un mammu ar kadiķīšiem!! :)

(Atbildēt uz šo)


[info]komentators
2008-06-02 09:37 (saite)
staigā ar videokameru riņķī un ja pēc tam filmētajā materiālā neko neredzi, tad jau halucinācija.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]mamuts
2008-06-02 09:39 (saite)
Ja ne mošķus, tad vismaz čurāšanas procesu nofilmēs... :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ld
2008-06-02 09:42 (saite)
nabaga Tava kundze

(Atbildēt uz šo)


[info]dzeina
2008-06-02 09:44 (saite)
Ehh... es te traktātu par piedzīvojumiem ar ķēmiem varētu saraxtīt.
Atgādini @, padalīšos.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dzeina
2008-06-02 09:46 (saite)
vēl tu vari [Unknown LJ tag] apjautāties par Bruņinieku ielas dīvokļa iemītnieci :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dzeina
2008-06-02 09:46 (saite)
[info]toadbeauty :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mazeltov
2008-06-02 09:56 (saite)
A kad tu viņus ieraugi - vai tev ir bail?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2008-06-02 09:57 (saite)
sākumā bija dikti. Bet tad es sev iegalvoju, ka no savām halucinācijām nevajag baidīties

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2008-06-02 10:07 (saite)
Es atceros tikai vienu gadījumu iz savas pieredzes. Bija man kādi gadi 10, nakšņoju pie vecāsmammas. Naktī pamodos un pēkšņi pamanīju, ka pie gultas kāds sēž. Vīrietis platmalu cepurē un apmetnī. Es nezinu, kā varēju saņemties, izkāpt no gultas un aizskriet uz vecāsmammas istabu. Pēc tam kādu laiku nevarēju parunāt.
Man ir šausmīgi bail no tumsas un šad tad visādos pakaramajos un uz grīdas nomestos džemperos saskatu visādus mošķus. Drausmīgi traki ir tad, ja jāpaliek mājās vienai pašai. Guļu tikai pie ieslēgtas naktslampas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chaika
2008-06-02 10:06 (saite)
aizspraud pīlādža zaru virs ārdurvīn, lai ļaunie gari iekšā nenāk - Tu tak tam vari neticēt, bet tas zars jau tāpat Tev d\īvot netraucēs - kjazi, vēļ palīdzēs :))))

(Atbildēt uz šo)


[info]vedjmah
2008-06-02 10:12 (saite)
Manās dzimtsmājās iet kā pa raganu katlu arīdzan. Tikai es zinu, ka man no viņiem nav jāģorgājas. Viņi gan nerādās redzami; tikai skaidra pa mājas 2. stāvu un būkšķinās. Un regulāri attaisa vienas istabas durvis ar tādu ārprātīgu durvju mēlītes klakšķi, kas nakts klusumā izskan kā šāviens. reālie ļautiņi, kas pa vasarām mitinās tai ēkas stāvā, gan pa vienam nav ar mieru būt mājās; tikai kopā ar kādu. esot neomulīgi. Nav man tāda konkrēta vērtējuma sviestam, es cenšos par to nedomāt. Tiesa, tev laikam biški sarežģītāk, jo šami lien tavā redzes laukā.

(Atbildēt uz šo)


[info]honeybee
2008-06-02 10:13 (saite)
:D

Bet vispār izdragā gan ar tiem kadiķiem cauri istabai/piebliez to pīlādzi/uzzīmē lietuvēnu vai kāturviņu zvaigznīti, nu, to ar vienu līniju un pieciem stariem, uz stenderes (pēdējais varētu būt pat fanīgi).
Tas nekas, ka netici, ja neticot rādās, tad pastāv iespēja, ka neticot aizsargājoties, palīdzēs.

Es pati niko nizinu, ni ticu ni niticu, bet dotajā gadījumā labāk pamāžoties nekā dāmu nosist ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]antuanete
2008-06-02 10:44 (saite)
Kā Nilss Bors komentēja faktu, ka pie viņa durvīm karājas laimes pakavs - viņš pats tam neticot, bet pakavs palīdzot arī tiem, kuri netic :)
Pīlādža zaru vajag nosmailināt un likt vai nu virs durvīm vai zem. Tiesa, ja mošķi jau dzīvojas pa māju, varbūt nepalīdzēs, tas vairāk tam, lai neienes kaut ko mājās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]oblica
2008-06-02 10:16 (saite)
Nez, nez, man nekas nekad nav rādījies, pat ļoti iereibušā stadijā.
Moš mēģini ārstēties un tad vēlreiz palūkot?

(Atbildēt uz šo)


[info]wowow
2008-06-02 10:32 (saite)
Nekas, atstāsi nākamajam dzīvokļa iemītniekiem, šie parasti pie vietas esot piesieti. Ja pēc pārvākšanās šie atsiesies, tas varētu nozīmēt, ka šie nav tavi privātie ķēmi bet mājas kopīpašuma nedalāmā daļa. Es gan neticu un neesmu tādus redzējis, bet varbūt vienkārši mana karma ir gana spoža un aura zvīguļo un atbaida ķēmus. Dīvainās skaņas, kas reizēm ir dzirdamas, vienmēr izrādās žurkas vai kanalizācijas caurules.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]up
2008-06-02 10:54 (saite)
nepiekriitu. mans moshkjis no 16 gadsimtaa buuveetas maajas, kuraa gadinju padziivoju un kuraa uz vienas sienas sitaas aaraa ruusas plekjis (vai iemuureetaas jaunuves asins), un, kas naktiis shkjindinaaja traukus, gaaza slotas (grauzeeju tur nebija, un uz garaambraucoshu transportu to norakstiit nevareeja), man ar taa dziivoklja fotograafijaam atbrauca liidzi. tiesa, tikai lai atvadiitos, pirmajaa naktii jaunajaas maajaas uz gultas malas seezhot. gandriiz infarktu noraavu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ripp
2008-06-02 11:04 (saite)
imho mājas mošķi rādītos visiem vietas iemītniekiem. ņemot vērā, ka šajā gadījumā tos redz/jūt tikai racoon, tad tie varētu būt viņam personīgi "piešūti". var gan būt arī, ka kundze tos vnk nejūt, bet nu nez.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]up
2008-06-02 13:13 (saite)
es saku - kundze ar vinjiem uz vienu roku :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]watt
2008-06-02 10:49 (saite)
a kundze tik guļ un ausi neceļ?

bet nu pamēģini vienkārši citur gulēt - tb. matracīti pavilkt pāris metrus uz malu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]up
2008-06-02 10:55 (saite)
a varbuut kundze smalkaa veidaa meegjina rakuuninju liidz vaajpraatam novest, hihenee ietupinaat, un taadaa veidaa i no vinja atbriivoties, i pie nieciiga mantojuma tikt... maz kas shais laikos dzirdeets :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]buks
2008-06-02 12:46 (saite)
Kā jenots vonungu pārdeva, tā sākās. Agata Kristi varētu sižetiņu uzvērpt. ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]up
2008-06-02 13:13 (saite)
VO VO!
jo slakteet nost pa taisno, tas paaraak shmuciigi. bet padziljinaat vinja vulnerabilitaati un gariigo nestabilitaati - pashaa laikaa :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]shvep
2008-06-02 12:38 (saite)
Gan jau tomēr esi saslimis. Nu neticu krēslas pasaulei kaut kādai. Gļuki, galu galā, nav obligāti no pārdzeršanās vai nonarkošanās, kā pie mums parasts uzskatīt. Tikai viena fiška - ja Tev ir kaut kāda diagnoze, nedomāju, ka mūsu ta medicīnas darbinieks kaut viens uzskatīs par vajadzīgu Tevi īpaši pētīt un līdz tai diagnozei rakties. Neko vairāk kā aminizīnu viņi tāpat vēl nav iemācījušies pielietot. Tā ka - labāk uzvelc lietuvēna krustu, un, ja tas palīdz, tad guli mierīgs.

(Atbildēt uz šo)


[info]sirdna
2008-06-02 13:12 (saite)
Redzi, tu jau vari nedzert nedēļu, mēnesi un gadu, bet smadzenēs ir tārpi un no nedzeršanas jamie prom nemaz netaisās iet. Permanent damage, kā teica viņsētas Antons par savu veco ōpeli.

(Atbildēt uz šo)


[info]sirdna
2008-06-02 13:15 (saite)
Zinātņu veči jamo pasākumu skaidro ar miega traucējumiem. Iemigšana esot daudzpakāpju kompleksa padarīšana, un, ja kaut kas notiek nepareizajā secībā, rodas gļuki. Piemēram, tev acis vaļā, bet ķermenis jau konkrēti atslābis un sapņi jau rādās. Tad arī sanāk tie melnie tēli, kas sēž uz krūtīm un žņaudz, kā arī visādas vīzijas, ko ģenerē kāds aizmidzis smadzeņu fragments.

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2008-06-02 13:19 (saite)
nez, man gan liekas, ka tas viss ir gana reāli. ir lietas, ko šābrīža gudrās galvas vēl nespēj izskaidrot, bet tas jau tas pats, kas ar klīniskajā nāvē redzēto, šamaņu dziedināšanu un tamlīdzīgi. citas dimensijas, enerģijas sabiezējumi, whatever. radiāciju jau arī nevar ne saskatīt, ne saost, tak tāpat eksistē. antiviela izklausās pietiekami neticami, bet zinātnieki uzcītīgi strādā pie tās iegūšanas. viss ir reāli, atkarīgs tikai, no kura leņķa paskatās.

izmēģini kādu sentēvu metodi, par zvaniņu vai pīlādzi, izsauc kādu šamanīgo pie sevis, kaut vai tas pats kaķis - arī risinājums.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

(Nodzēsts puksts)

(Anonīms)
2008-06-03 20:13 (saite)
oj, nu nevajag sākt spekulēt te ar radiācijas paveidiem un zīmēties ar savu megaeksakto krāniņu, ja. ko humanitārās izglītības produkts like me uztver ar vārdu "radiācija", domājams, ir skaidrs pat piektklasniekam.
kas attiecas uz pārējo, tad es ar savu diletantisko interesi tomēr neesmu manījusi, ka pastāvētu vienots un skaidri noteikts zinātnieku sabiedrības viedoklis par lietām, kas en masse tiek uztvertas kā "pārdabiskas".
un vispār, šis ir jautājums, kurš pašā pamatā balstās uz pārliecību vai nepārliecību par šādu parādību eksistenci, so who are you to wave your finger.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lavendera
2008-06-02 14:30 (saite)
sazinies ar šitiem http://www.ufo.lv/, un lai tie noskaidro, kas tavā ūķī darās ;)

(Atbildēt uz šo)


[info]atis
2008-06-02 14:45 (saite)
manam vecamtēvam arī šitādi bija pēdējos divus vai trīs gadus. bet ārsts teica, ka tas no parkinsona un citu slimību zālēm.

(Atbildēt uz šo)


[info]susure
2008-06-02 15:48 (saite)
vari nedzert kaut gadu, bet delīrijs pēkšņi uznākt. tas pats attiecas ja kādreiz mēģināta slikta zāle vai ticamāk- ripas/lsd.

kkāda šizofrēnija is possible.

pirms gulētiešanas nepierijies gaļu? mana ome viemēr saka, ka tad murgi rādoties.

a ja godīgi nu tad pamēģini tos nelaimīgos kadiķus, pīlādžu zariņus virs durvīm etc. citreiz palīdz ja tu viņiem vienkārši pasaki- lūdzu ejiet prom, gribu gulēt. sliktāk jau nebūs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]barvins
2008-06-02 17:03 (saite)
LSD, ja nemaldos, mēdza uzkrāties taukos, un tad, kad ir lielāka fiziskā slodze un tie tauki tiek noārdīti, lai dabūtu ķermenim enerģiju, tad tas LSD atkal nokļūst asinīs un panesas visādi pigori.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]susure
2008-06-02 17:29 (saite)
nezinu par LSD, bet zāle šitā gan 100% izrīkojās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]barvins
2008-06-02 17:02 (saite)
Man šķiet tā:
1) Vari sev ieviest obsessive-compulsive disorderi pabarojot garus ar šņabi vai kūpinot pīlādžus. Tas strādā, pat ja racionāli netici, ka konkrētā darbība var līdzēt (dikti jau maz ir to lietu, ko vari racionāli izkontrolēt ar savu domāšanu, lielākā tiesa iet pašplūsmā (vot, pamēģini, piemēram, miegā aizturēt elpu)).
2) Vari aiziet pie ārsta, izstāstīt savu sāpi, nodot visas analīzes - varbūt kāda sērga saķerta, varbūt kādi vitamīni pietrūkst. Ja izrādās, ka problēma tīri psiholoģiska - sapistas smadzenes un šaibas nelīdzēs, tad vienmēr var atgriezties pie punkta 1 un, tā teikst, apčakarēt savas apčakarētās smadzenes.

(Atbildēt uz šo)


[info]fjokla
2008-06-03 11:20 (saite)
var mest viņiem ar bībeli vai rādīt pigu. Kā mācīts iekš latviešu literatūras.

(Atbildēt uz šo)


[info]cuba
2008-06-03 12:10 (saite)
Pašam nav gadījies, bet dzirdējis patiešām esmu.
Kāds draugs pa pālim stāstīja par sievieti viņa dzīvoklī. Baltās drānās.
Viņam istabai tādas durvis, kas čīkst. Nu un tur pa tēmu, ka jamā pa naktīm nāk un ver vaļā istabas durvis. Un stāv durvīs. Pēc tam iziet kaut kur cauri sienai projām.
Stāstot viņš izskatījās tik ļoti patiess, itkā stāstītu savu lielāko dzīves noslēpumu, no kura pats kaunās. Jā, viņš to arī nevienam neuzdrīkstējās stāstīt. Teica, ka esmu otrais cilvēks. Drošvien tāpēc arī nestāstīja, jo baidījās, ka citi viņu nesaprastu.
Par sevi varu teikt tik to, ka man mājās virtuvē mēdz būt visādas skaņas dažreiz (trauku skaņas, vai galda piederumu kādu dzird "paņemoties"). Līdz šim esmu centies tam nepievērst uzmanību, un norakstījis uz kaut kādām vibrācijām, ko rada pa ielu braocošās mašīnas :)
Jā - tač uatceros vienu nakti, kad biju vēl mazs puika. Vot tur to'4 bija ar visiem sirdspukstiem un visu. Karoč guļu pie vectēva un vecmammas laukos gultā. Pēkšņi nakts vidū pamostos, atveru acis - sev priekšā redzu neskaidru siluetu, kurš taj pat brīdī pēkšņi strauji palien man zem gultas. Nu es sīks, man reāli bail. Bet es nebļauju. Es palienu zem segas un klausos savos sirdspukstos, taj pat laikā cenšōties ātrāk aizmigt, lai pamostos tikai no rīta, kad jau gaišs. Tā nu kādu pusstundu vēl mocījos. Man zem gultas kāds gaudoja. Es neuzdrošinājos pat pakustēties, ku pārmīzis jēgu toreizi biju.
Bet tas vairs nav atkārtojies. Nevaru izskaidrot. Norakstīju to uz kaut kādu ļoti patiesu murgu. No rīta pārbaudījām ar vecvecākiem pagulti - protams, ka tur neviena nebija.
Starpcitu laiku pa laikam arī mājās vēl dzirdu grīdas čikstam vai kā tā, bet cenšos tam nepievērst uzmanību. Ja pat arī kas tāds eksistā - aizkapa pasaule, es neko par to negribu zināt. Lai jau pastāv, kamēr man netraucē.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?