smadzeņu darbības blakusprodukts
par aktuālo 
11th-Dec-2014 09:07 pm
Eu ciba, tu tāda gudra resnuma jautājumā.
Ko tādu ēst, ja gribās rīt vakaros?
Atbildes, protams, sagaidām tādas, kas netuvinās pēc iespējas mazākai virsmas/tilpuma attiecībai.
Comments 
11th-Dec-2014 09:23 pm
Kaut kādi dārzeņu sautējumi varbūt? Rada sātu un sezonai atbilstoši.
Kad man uznāk vakaros graužamais, reizēm uztaisu popkornu - maz kaloriju uz apjomu, labs našķis.
11th-Dec-2014 09:27 pm
Esmu arī skābētus kāpostus no "bundžas" ēdusi. Industriālais popkorns nesen mani nošokēja ar kalorijām uz 100 g.
11th-Dec-2014 09:35 pm
Traki daudz kaloriju, ja? Es taisu pati un tad jau pavisam viegli sviesta daudzumu izkontrolēt, turklāt 100g popkorna ir diezgan ilgi graužami.

Eh, sakārdināji ar skābētiem kāpostiem tagad :D
11th-Dec-2014 09:49 pm
Vane, skābēti kāposti ir fooorši
11th-Dec-2014 10:49 pm
Jā, vienīgi Vācijā dabonamie nav īsti riktīgi, būs pašai jātaisa laikam.
Btw, arcerējos vēl vienu graužamo variantu, pie kura tūlīt ķeršos - dārzeņi ar humusu.
11th-Dec-2014 09:27 pm
Lapu salātus ar gurķiem tomātiem utt un eļļu. ;)
Kāpostu burkānu salāti
Apjoms liels, bet jaudas iekšā nekādas ;)
11th-Dec-2014 09:38 pm
probļems jau tajā, ka gribas kaut ko tādu - atver un ēd, nevis tur ņemties ar rīvēm un nošķiest virtuvi ar eļļu
11th-Dec-2014 09:43 pm
Nederēs, ja neesi biezpiena cienītāja, es paņemu pāris paciņas 0.5% biezpiena, sālītus gurķus, rupjmaizi. Ķiploki, sāls, pipari pēc nepieciešamības. Var arī marinētas siļķes rolmopsi pa sevišķi izsalkušiem vakariem pielikt klāt :)
11th-Dec-2014 09:49 pm
Jā, jauks kombo.
11th-Dec-2014 09:46 pm
Nu bet tad nerīvē. Esi zvērs un grauz tā pat :D
Salātus sagriezt gan nav ilgi. ;)
11th-Dec-2014 10:20 pm
:D
Jā jā
Tieši tā :))))))
11th-Dec-2014 11:17 pm
Ak mans dievs, cik jauks!!! :)
11th-Dec-2014 09:33 pm
Nosauca visus par resniem un vèl padomus prasa. Dārzājus, jā.
11th-Dec-2014 09:35 pm
Nu pati jau arī resna. Cik ta ziemā to dārzāju - kālis, kāposts un rācenis.
Un sēnes, kurām saliktie ogļhidrāti nešķeļās
11th-Dec-2014 10:35 pm
Latweesham neko saldāku par burkānu arī nemaz nevajag'a!
11th-Dec-2014 09:42 pm
Auzu pārslu putra. Vārāmā, ne uzlejamā. Bez cukura. Ar kādu svaigu ābolu gabaliņos. Es kad uzsēžos uz tās, jūtu ka palieku šlankāka. Bet es vāru ne resnumam - vienkārši garšo ļoti un manam gastrītam ideāli. Makam gan arī.
11th-Dec-2014 09:48 pm
Es jūtu, ka būs jāsāk vārīt no rītiem. Muslis jau apnicis tik tālu, ka dodos no mājas nebrokastojusi
11th-Dec-2014 09:56 pm
Man no rītiem nav vaļas. Tad es ēdu to sirdsmiera auzu riku ar cibas biezpienu. Bet, protams, auzu putra no rītiem ir ideāli, ja var paspēt. Tagad labas hurmas pārdodas. To var piegriezt svaigu klāt un būs karaliskas brokastis bez riska apresnēt. :)
11th-Dec-2014 09:44 pm
Granātāboli. Mazliet cukura gan tur ir, bet toties kuņģis lieliski aizpildās ar negremojamām sēklām.:)
11th-Dec-2014 09:47 pm
jā, šitais ir foršs sneks, bija piemirsies
11th-Dec-2014 10:34 pm
Mocarella ar tomātiem.
11th-Dec-2014 10:36 pm
/aizdomīgi tā/
a, mocarella, tāpat ka visi sieri, nav vieni vienīgi piena tauki, m?
11th-Dec-2014 10:41 pm
Moccarellā tauku ir dikti maz, tas tiešām ir viens īstens olbaltuma kunkucis.
11th-Dec-2014 10:43 pm
vispār nesen draudzene izrādījās ar paštaisītu mocarellu, būs jāpajautā vai viņai arī sanāca forši stiegraina. Manā skatījumā tās šķiedras ir pati labākā mocarellas īpašība.
11th-Dec-2014 10:43 pm
bet tās industriālās ir vieni vienīgi ogļhidrātu kluči, ot.
11th-Dec-2014 11:57 pm
Svešā zemē sapratu, ka man vajag,lai mājā ir tunča bundžiņas.
Ja izēd vienu rio mare tunča bundžiņu, tad ir labi un mazliet arī nelabi un virāk neko neprasās.
Jo.
Proteīni aizpilda un savāc kairinošo sulu - kuņģa skābo, bet eļļa ap to tunci kā labi zināms sūta signālu uz smadzenēm ka ēsts gana. Leptīns un holecistokinīns man šķiet atbildēja uz lipīdu signālu. ;) tušē vakara rijībai :D
Un no proteīniem īsti pats par tunci nekļūsi ...
This page was loaded May 3rd 2024, 10:06 am GMT.