Eu ciba, tu tāda gudra resnuma jautājumā. Ko tādu ēst, ja gribās rīt vakaros? Atbildes, protams, sagaidām tādas, kas netuvinās pēc iespējas mazākai virsmas/tilpuma attiecībai.
Kaut kādi dārzeņu sautējumi varbūt? Rada sātu un sezonai atbilstoši. Kad man uznāk vakaros graužamais, reizēm uztaisu popkornu - maz kaloriju uz apjomu, labs našķis.
Jā, vienīgi Vācijā dabonamie nav īsti riktīgi, būs pašai jātaisa laikam. Btw, arcerējos vēl vienu graužamo variantu, pie kura tūlīt ķeršos - dārzeņi ar humusu.
Nederēs, ja neesi biezpiena cienītāja, es paņemu pāris paciņas 0.5% biezpiena, sālītus gurķus, rupjmaizi. Ķiploki, sāls, pipari pēc nepieciešamības. Var arī marinētas siļķes rolmopsi pa sevišķi izsalkušiem vakariem pielikt klāt :)
Auzu pārslu putra. Vārāmā, ne uzlejamā. Bez cukura. Ar kādu svaigu ābolu gabaliņos. Es kad uzsēžos uz tās, jūtu ka palieku šlankāka. Bet es vāru ne resnumam - vienkārši garšo ļoti un manam gastrītam ideāli. Makam gan arī.
Man no rītiem nav vaļas. Tad es ēdu to sirdsmiera auzu riku ar cibas biezpienu. Bet, protams, auzu putra no rītiem ir ideāli, ja var paspēt. Tagad labas hurmas pārdodas. To var piegriezt svaigu klāt un būs karaliskas brokastis bez riska apresnēt. :)
vispār nesen draudzene izrādījās ar paštaisītu mocarellu, būs jāpajautā vai viņai arī sanāca forši stiegraina. Manā skatījumā tās šķiedras ir pati labākā mocarellas īpašība.
Svešā zemē sapratu, ka man vajag,lai mājā ir tunča bundžiņas. Ja izēd vienu rio mare tunča bundžiņu, tad ir labi un mazliet arī nelabi un virāk neko neprasās. Jo. Proteīni aizpilda un savāc kairinošo sulu - kuņģa skābo, bet eļļa ap to tunci kā labi zināms sūta signālu uz smadzenēm ka ēsts gana. Leptīns un holecistokinīns man šķiet atbildēja uz lipīdu signālu. ;) tušē vakara rijībai :D Un no proteīniem īsti pats par tunci nekļūsi ...
Kad man uznāk vakaros graužamais, reizēm uztaisu popkornu - maz kaloriju uz apjomu, labs našķis.