Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Is this Ok? 

crescendo (crescendo)
Tematisks viedokļraksts.

My Daughter Is Not Transgender. She’s a Tomboy. https://nyti.ms/2pA8zn5

Vai ir OK, ja cītīga etiķešu līmēšana noved pie ļoti sašaurinātas izpratnes 'kas ir meitene'? Nav rozā kleitā, bet biksēs, spēlējas ar mašīnām un kāpj kokos- tad regulāri jāapjautājas, vai nejauši nejūtas tomēr kā puiškāns? Bet varbūt tagad?

Comments 

20.-Apr-2017 09:18 am
nu par to jau ir runa, ka, imo, izskatās diezgan neiespējami šeit un tagad. pie mums feminisms un dzimumu lomas vispār ir veidojušās ļoti atšķirīgi jau no padlaikiem, diskurss par dzimti un seksualitāti ir ļoti atšķirīgs un jeibogu es nevaru iedomāties piediatru vai skolotāju, kas šādu jautājumu paceltu šādā veidā un vēl bērna klātbūtnē.
20.-Apr-2017 09:23 am
Bet es zinu vismaz 4 pirmsskolas pedagoģes, kas labu gribēdamas, to totāli varētu izdarīt. Rīgā.

Un es pati saviem bērniem ko līdzīgu nejauši negribu izdarīt, un viņu spēļbiedriem.
20.-Apr-2017 09:50 am
nu var nedarīt :) man šķiet, ka saruna par dažādām dzimumlomām nenozīmē, ka pēc definīcijas nevar vienlaikus pastāvēt saruna par dažādām dzimumidentitātēm, ka tu saskati universālu korelāciju tur, kur tās nav.
20.-Apr-2017 10:11 am
nu tb imo problēmu "netiek gana daudz runāts par dažādām dzimumlomām" risina, nevis ignorējot/nerisinot citas problēmas, bet runājot par dažādām dzimumlomām. ko es, piemēram, daru un nejūtu kognitīvo disonansi ne savos tekstos, ne cilvēku atbildēs.
This page was loaded Maijs 15. 2024, 9:16 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09