Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Bez pāra mēnešiem trīsgadniece. 

crescendo (crescendo)
Tas vecums, kad katrs gājiens maršutā māja-dārziņš nav vienkārši nonākšana no punktā A uz punktu B, tas ir piedzīvojums. Ar turēšanos pie vēja, paceltu roku, apskatīšanos, kā klājas celtniekonkulīšiem pa ceļam, apvaicāšanos, kā klājas onkulīšu bērniņiem, lietus piles izslaucīšanu no acs, līdzsvarstaigāšanu pa dzelteno apmali,(ne)ielēkšanu peļķē un dusmošanos par to, apstāšanos un gribēšanu, lai kāds paiet pa priekšu un pagaida (tā īpaši, zvaigznītē nostājoties pagaida).

Grūti pielāgoties tam ritmam. Grūti. Lai gan droši vien ļoti veselīgi.

Comments 

28.-Okt-2016 10:14 am
varētu būt ka vecākiem arī laika plūdums palēninās, kad ikdienišķas lietas pārvēršās piedzīvojumos?
28.-Okt-2016 11:10 am
Būtu jau ideāli.

Bet automātiski tas nenotiek. Ir jāpiedomā pie lietus un vēj drošākām drēbēm arī sev (lai nepieriebtos tai drēgnumā stāvēt), pie ļoti laicīgas iziešanas no mājas (lai nervozitāte nebūtu 'MAN UZ DARBU JĀPASPĒJ'), un daudz skatīšanās apkārt un potenciālo briesmu novērtēšanas.
28.-Okt-2016 11:58 pm
Tas baigi uztrenē pacietību, iecietību, paškontroli, spēju novērtēt dzīves skaistumu un ko tik vēl ne (arī vēl tagad, manējai 7 gadi un skola jau). Man šķiet, ka tagad daudzmaz esmu iemācījies TO plānot laikus, padomāt trīs soļus iepriekš, lai gan tāpat ne vienmēr izdodas – ja skolā nepieciešams ierasties tikos, tad jāceļas tikos, un lai laikus pamostos, jāsāk gulēt iet tikos. Tāpat sanāk reizēm atvainoties meitai, ka biju pikts, viņu steidzinot.
This page was loaded Apr 23. 2024, 8:30 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09