Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Visi tik pareizi, ka pilnīgi nelabi :) 

crescendo (crescendo)
Ohoo, cibiņā izrādās pēc mūžīgā 'zeķes zandelēs, zeķes zandelēs, kurš gan joprojām nezin, ka zeķes zandelēs nēsā tikai garīgi deģenerāti, kam mājās spoguļa nav (kādu vasaras stila lapu pēdējās piecgades laikā esat redzējuši? lai google parāda deģenerātus , (protams, sarakstiņā ir vēl daudz lietas - dekupāža, pērļošana (wake up sheeple, šī gada dekupāža ir makarūni un jo īpaši to meistarklases) tagad uzradusies jauna kolektīvi 're cik mēs esam krutāki un pārāki' augstprātīgi panicināmā lietiņa. Proti, krāsojamās grāmatas pieaugušajiem. Jo, redziet, atšķirībā no glezniņu izšūšanas pēc gatava parauga, tam neesot vajadzīgas dzīvei nepieciešamas prasmes.

Fui jūs.

Ja jums attiecīgā prasme trūktu, jūs tā neteiktu. Jo paskat, kad šī pašu apsmīkņātā prasme ļaut smadzenēm neieslēgt aurojošu 'THIS IS STUPID LETS DO SOMEHTING ELSE' režīmu tiek intensīvi lietota lappušu aizpildīšanai ar burtiņu bezjēdzībām ar zinātni pārplūstošajiem studiju dabriem, tas gan ir apbrīnojami un noderīgi. Jo redz burtiņi, ne krāsiņas. Ugu.

Nekā, tā IR mūsdienās vajadzīga un noderīga prasme. Vienkārši Jums tā ir, tāpēc Jūs to nenovērtējat.

Bet tas ir apbrīnojami, kā jebkurā kopienā ir daži 'bet tas taču visiem zināms', postulāti, kuriem vienkārši IR jāpiekrīt un nepiekrist nedrīkst. Modernā reliģija. Pēc sešiem vakarā neēst. Epidurālā anestēzija ir bīstama. Baltie milti resnina. Melnas drēbes slaidina. Vakcīnas ir inde. Visi bērni jāved pie osteopātiem. Šobrīd taču moderni noliegt homeopātiju. Jebkuras formas bērnudārzi ir ļaunums. 200 presītes dienā un būs slaids viduklis. Vajag ēst speķmaizes, tad sirds būs vesela! Resnie visu dienu rij bulciņas. Olu diēta uberalles! Tikai papēžkurpēs var izskatīties skaisti. Skriet-tikai bez apaviem! 8 glāzes ūdens dienā. Visas vainas risināmas iedzerot pareizo vitamīnu/minerālvielu. Depersija ir tikai slinkums, strādā un depresijai nebūs laika. E vielas ir ļaunums! Vielas, kas var izraisīt alerģijas, ir ļaunums!

Comments 

19.-Maijs-2016 11:12 am
Šis ieraksts uzskatāmi parāda, cik ārkārtīgi atšķirīgas pasaules ainas var veidoties no vieniem un tiem pašiem izejas datiem. Pasargdies, es negribu strīdēties, tikai norādīt, ka lasīju šo neviltotā izbrīnā - ar "KĀ? TIEŠĀM TĀ IR?"
Jebšu es neesmu nekur sastapusi precīzi šādu uzskatu konglomerātu. Šur tur pa druskai no uzskaitītā - jā. Dažādiem cilvēkiem - dažādas aizspriedumu un pārliecību kombinācijas. Nevienu no "visiem", kuri piekrīt visam sarakstam, redzēt vai lasīt nav gadījies.
ar to es negribu teikt, ka Tavs viedoklis nav patiess, visnotaļ iespējams, ka ir - lai cik dīvains man nešķistu.:)
19.-Maijs-2016 11:39 am
Es uz šo skatos kā uz reliģiju. Mēs varam uzskaitīt virkni kristīgu postulātu, bet būs grūti atrast kristieti, kas piekrīt tiem visiem, un uzskatu kopa starp diviem kristiešiem arī atšķirsies.

Es pat neuzdrīkstos apgalvot, ka kādā dzīves posmā neesmu piekritusi kādam no tiem manis uzskaitītajiem postulātiem. Un esmu pilnīgi pārliecināta, ka rakstot līdzīgu sarakstu pēc pieciem gadiem, iekļaušu kaut ko, ko kā pašsaprotamu un neapšaubāmu pati uzskatu šobrīd.

Un tagad, ja ir laiks apmierimāt manu ziņkāri - vai vari tuvāk paskaidrot, ko domāji ar 'dīvains'? :)
19.-Maijs-2016 11:41 am
"Negaidīts, ļoti atšķirīgs no manējā". Nekādā gadījumā nebija domāts aizvainojoši.
19.-Maijs-2016 11:47 am
Jā, nu ' varētu tuvāk' kā reiz bija domāts 'o, kādā ziņā atšķirīgs, es gribu redzēt citus leņķus!' nevis kā 'vai tikai mani tikko par resnu nenosauca, DEFEND YOURSELF' :)
19.-Maijs-2016 12:03 pm
Es neredzu savā apkārtnē - ne Cibā, ne IRL - tādas vispārējas tendences. Pazīstu cilvēkus, kuri ierēc par zeķēm-zandalēs un tādus, kuri tik tikko atšķir kailu cilvēku no apģērbta; pazīstu visdažādāko diētu adeptus un tādus, kuri ēd visu, kas satur kaut ko organismam pārstrādājamu; pazīstu dekupētājas, rokdarbnieces un sudoku mīklu minētājus, kā arī cilvēkus, kuri nepiekops nevienu no šīm nodarbēm; pazīstu homeopātijas piekritējus un kaismīgus cīnītājus pret to; pazīstu karojošos vakcinētājus, karojošos antivakcinētājus un tos, kam nav viedokļa, bet reizēm pret kaut ko sapotējas; utt., utt.
Vadoties no sava paziņu loka, es nespētu izšķirt kaut kādus uzskatu meinstrīmus. Tomēr mūsu lasāmo loks lielā mērā pārklājas, un tīri socioloģiski vajadzētu būt tā, ka arī IRL kontaktu loks ir kaut nedaudz līdzīgs. Tāpēc mani pārsteidza Tevis norādītās tendences, jo es tādas neesmu novērojusi.
Jo īpaši mani pārsteidza homeopātijas pieminēšana - iespējams, tāpēc, ka pēdējā laikā virtuālajā vidē gadījies lasīt gandrīz vai tikai homeopātijas noliedzējus (pati arī tiem piederu).
Vārdu sakot, mulsums, paverot durvis uz paralēlo pasauli.
19.-Maijs-2016 09:33 pm
Sarunām par bērniem droši vien (varbūt pat neapzināti) piešķir mazāku heuristisko svaru, tas izskaidrotu 'šobrīd palicis moderni noliegt homeopātiju' neredzēšanu. Tas tā, potenciāli kopīgajos ļaužlokos.
Sabiedrībā kopumā... ja homeopātija nebūtu ļoti mainstrīms, tad nenotiktu šis tas, kas notiek.
This page was loaded Maijs 24. 2024, 8:04 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09