Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Replying To 

19.-Maijs-2016 12:03 pm
Es neredzu savā apkārtnē - ne Cibā, ne IRL - tādas vispārējas tendences. Pazīstu cilvēkus, kuri ierēc par zeķēm-zandalēs un tādus, kuri tik tikko atšķir kailu cilvēku no apģērbta; pazīstu visdažādāko diētu adeptus un tādus, kuri ēd visu, kas satur kaut ko organismam pārstrādājamu; pazīstu dekupētājas, rokdarbnieces un sudoku mīklu minētājus, kā arī cilvēkus, kuri nepiekops nevienu no šīm nodarbēm; pazīstu homeopātijas piekritējus un kaismīgus cīnītājus pret to; pazīstu karojošos vakcinētājus, karojošos antivakcinētājus un tos, kam nav viedokļa, bet reizēm pret kaut ko sapotējas; utt., utt.
Vadoties no sava paziņu loka, es nespētu izšķirt kaut kādus uzskatu meinstrīmus. Tomēr mūsu lasāmo loks lielā mērā pārklājas, un tīri socioloģiski vajadzētu būt tā, ka arī IRL kontaktu loks ir kaut nedaudz līdzīgs. Tāpēc mani pārsteidza Tevis norādītās tendences, jo es tādas neesmu novērojusi.
Jo īpaši mani pārsteidza homeopātijas pieminēšana - iespējams, tāpēc, ka pēdējā laikā virtuālajā vidē gadījies lasīt gandrīz vai tikai homeopātijas noliedzējus (pati arī tiem piederu).
Vārdu sakot, mulsums, paverot durvis uz paralēlo pasauli.

Reply Form 

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Maijs 24. 2024, 11:05 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09