Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Cenzūra. 

crescendo (crescendo)
Apsveicam mīlīši. Tagad arī Latvijā faktiski ir cenzūra.
http://tablet.tvnet.lv/zinas/latvija/512730-latvijas_atra_interneta_del_izplatas_nelicencetas_azartspeles

Žēl, ka epakalpojumu sniedzējiem nav izdevies pierādīt, ka viņu zaudējumi šo ieviešot budžetam skādēs vairāk.

Comments 

3.-Jun-2014 10:23 am
Starptautiskajā diskursā par interneta brīvību šis būtu pavelkams zem morāles deķīša.
Azartspēles ir viena no morāli sliktajām lietām, tādēļ tās ierobežo ar papildus nodokli. Mūsmāju spēļu elles satraucās, ka cilvēkiem labpatīk internetā spēlēties citās valstīs reģistrētās ellītēs, tad nu paprasīja likumdvējiem noliegt iespēju šejieniešiem pat zināt, ka tādas citvalstu ellītēs ir. Nevis aizliegt spēlēt, nevis izveidot sistēmu, kas piestāja rēķinu, par ļaušanu lv iedzīvotājiem spēlēt, bet tieši - ieviest sistēmu,,kas liedz lv iedzīvotājiem uzzināt jebkādu infrmāciju, kas glabājas konkrētajā adresē.

Kas, starp citu, visticamāk neliegs darboties automstizētām aplikācijām (jo pietiekami lieliem biznesiem šo ierbežojumu apiešanai ir triviāla) T.i. Spēlēt varēs joprojām, bet tieši lapu atvērt-ne.
3.-Jun-2014 10:37 am
Es to visu saprotu, tikai nelietotu šai gadījumā apzīmējumu "cenzūra". Tb ja valsts vara aizliedz kaut ko - nu tur smēķētājiem ierīkot izloētas smēķētavas, dzert metilspirtu, vai vēl ko - tad manuprāt tas ir vienkārši aizliegums (un varam spriest, cik pamatots vai nepamatots. Bet tā NAV "cenzūra". Cenzūra ir pavisam kas cits.

Aber valsts reketa satraukumam ir zināms pamats, ja parēķinam, cik naudas ļaudis notērē močījot kaut vai to pašu Travian, maksājot spēles turētājiem par ekstrām, bet valstij no šī biznesa neatlec ne santīma. Bet gan jau izdomās, kā apiet aizliegumus - tas pat ir labi, jo veicina pilsoniskās nepakļaušanās iedīgļus šajā kalpu sabiedrībā. :)
3.-Jun-2014 10:45 am
Ja valsts aizliegtu spēlēt, tas būtu ok un tā nebūtu cenzūra.

Ja valsts uzliek par pienākumu informācijas sniedzējiem (interneta provaideriem) filtrēt ārā konkrētu informāciju (kas var novest pie spēlēšanas un palīdz sniegt spēlēšanas pakalpojumu), kā tad tā nav cenzūra?

Strpcitu šaubos vai travians tā uzreiz paies zem azartspēļu definīcijas. Ja paies, tad būs pavisam... Interesanti.
27.-Jun-2014 12:04 am
vot tas tiešām būtu, hmm, interesanti, ja zem šitā pabāztu visus mmogus, wowu ieskaitot.
3.-Jun-2014 11:01 am
Martcore zemāk kā piemēru min usa praksi. Tur vienkārši aizliegts skaitīt naudu uz attiecīgajiem kontiem. Lūk, smuks spēlēšanas aizliegums, kas nav cenzūra. Jūti atšķirību, vai joprojām ne?
This page was loaded Maijs 3. 2024, 1:23 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09