Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Mazliet pārdomu 

crescendo (crescendo)
Forum Cinemas ļauj Ice Age II noskatīties dublētu latviski un dublētu krieviski - lai bērni, kas lasīt vēl nemāk un angļu valodu arī nezin, nevajadzētu visu laiku kādam kaut ko skaidrot.

Latviski seanss notiek lielajā auditorijā. Tur brīvu vietu netrūkst.



Kādēļ mazi mazītiņi bērniņi, kas nu patiesi neatgādina 'viņi visi jau prot lasīt' tiek vesti uz seansu angliski?

Comments 

15.-Apr-2006 07:40 pm
jo vecāki ir egoistiski un/vai neapdomīgi.. vai arī grib iemācīt saviem bērniem pieradumu pie angļu valodas..
15.-Apr-2006 08:23 pm
drīzāk jau - diemžēl - iziet no pieņēmuma, ka, ja bērns ir ļoti mazs, viņš vēl neko nesaprot... tip paskatās bildītes un viss.

Kas ir pilnīgi aplam, protams; pat es, kas varu lepoties ar to, ka lielākoties neizturos pret savu bērnu kā pret garīgi atpalikušu radījumu, esmu daudzkārt aplauzusies, saprotot, cik daudz viņš saprot.

un jā, es vēl labu laiciņu padomāšu, pirms vest bērnu uz ice age... ņemot vērā to, ka kaķīša dzirnaviņas pagājšgad viņā izraisīja pilnīgu nevēlēšanos jelkad apmeklēt leļļu teātri.
15.-Apr-2006 10:08 pm
kā tā?

par kaķīti runājot?
18.-Apr-2006 09:32 am
Nu kā, tur taču kaķītim darīja pāri. Un pārējie bērni esot smējušies (es pati nebiju klāt, bērna tētis veda), bet Džonatans - noslēpies un raizējies par to kaķi. Un pēc tam vēl vairākas dienas pārdzīvoja.

Tāpat arī Lieldienās - aizbraucām patusēties, viena meitene baidījās ar virvi laisties lejā no koka, mēs pārējie, protams, jokojam un rēcam - līdz es piefiksēju, ka mazais ir šausmīgi sabēdājies, pielīda pie manis, lai es viņu samīļoju. Un pēc tam stāstīja: "Citiem bija smieklīgi, bet es domāju, ka viņa tūlīt nokāps lejā..."
"Ko tu gribēji?"
"Lai man vairs nebūtu tā jādomā..."
18.-Apr-2006 09:52 am

Tad tomēr ir bērni, kuri to saprot arī tā. Dīvaini, gan, ka grēkāzis ir Kaķīša Dzirnaviņas, vai nu tās ir kaut kā ļoti dīvaini iestudētas, vai kā...
It kā jau būtu teikusi - Otrais Ice Age it kā nemēģina bērnus smīdināt, visu laiku kādam darot pāri (kā to izteiksmīgi darīja gan pirmais Ice Age, gan apfanotie Monsters Inc.), te ja jau kaķīša dzirnaviņas bija par nežēlīgu....
18.-Apr-2006 09:57 am
Nu, m.v. visu laiku aģitē, ka mums jāiet visiem skatīties, tā ka var gadīties, ka tomēr mēģināsim :) Pats arī apgalvo, ka gribot iet.
18.-Apr-2006 10:01 am
šī laikam ir reize, kad mājas pirātisms attaisnotos - vismaz filmas novērtēšanai pirms skatīšanās kinoteātrī. Ak jā, visas reklāmās redzamās ainiņas ar zobezobu vāveri ir arī filmā. Un vispār, lielākā daļa ainiņu ar zobenzobu vāveri filmā ir jau reklāmās.
18.-Apr-2006 11:59 am
a es pieļauju, ka tā vāvere tieši ir potenciāli visbriesmīgākā. Jo
1) viņa nonāk ļoti bīstamās situācijās
2) viņai neviens nepalīdz (atšķirībā no dajebkura cita zvēra, kurš tiek izglābts)
3) visa zāle RĒC
18.-Apr-2006 12:04 pm
Iepriekšējā Ice Age sliktākais bija sliņķis Sids, kuru vajadzēja dauzīt, mīcīt, dedzināt utml, lai bērniņš beigtu raudāt. Man tas šķita krietni vien sliktāk par Vāveres nedienām.


Vāverei it kā neviens nedara pāri (vienīgi - slidkalniņā viņai uzskrien virsū citi, bet tas tāds ainas nobeigums), viņa kaut kā pati visā iepinas.

Ak jā, šīs filmas beigās viņai pat palīdz - atdzīvina.


Parādi varbūt kādu klipiņu ar to vāveri?
18.-Apr-2006 12:06 pm
nuja, tā jau būs jādara. :)
15.-Apr-2006 10:09 pm
par 'pieradināšanu' bija ideja... bet par daudz tur to bērņuku bija, lai visi būtu tādi. Vienkārši par daudz.
This page was loaded Sep 21. 2024, 8:21 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09