Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Nagi 

crescendo (crescendo)

Protams, protams, kreisās rokas rādītājam bija jāaplūst tieši pirmdienā, pēc tam, kad beidzot biju izdomājusi, kā glītus baltus galus uzlakot.

Pamēģini nu drukāt ar vienu īsu un septiņiem gariem nagiem? (īkšķu nagu garums rakstīšanu neietekmē).

Kā tāds klibs zirgs pie klavierēm.

Vai atceroes to sestdienas atvērumu par mākslīgajiem nagiem? Kur manikīra meistare bija savējos bija izvīlējusi garus un smailus, nokrāsojusi īstajā nagu sēnišu dzeltenumā, ar baltiem krikučiem un tumši ziliem caurumus atgādinošiem pleķiem?

20Ls par mākslīgo nagu profilaksi mēnesī man šķiet nenormāla summa.

1.80 caurspīdīgā laka. 2.20 divas mazas baltās galu lakas. 0.60 trafareti - 40gab, bet visnotaļ, visnotaļ atkārtoti lietojami. Un man ir aizspriedumi vēl krāmēt base-coat zem tā visa un top-coat tam visam pa virsu. Nagi svilst arī zem vienas kārtas.

+Un nekādu nepatīkamu izjūtu skaistumkopšanas kabinetā. (Nē nē, tas nav kā pie ārsa. Tas ir aptuveni tik nepatīkami, kā baznīcā iesoļot. Vai kapsētai cauri iet.. Nu, tā - es-galīgi-neesmu-savā-vietā nepatīkamība.

Jā, es esmu sarežģīts gadījums. Nemāku es tā vienkārši pačatot ar frizieriem, manikīriem, autoskolu instruktoriem un citiem līdzīgiem. Nē, akupunktūras ārsts šeit ir izņēmums, ar to tiešām varēja vienkārši parunāties, tāpat, ne par ko, un justies labāk. Jā, un vēl daži pārdevēji šur tur tādi trāpījušies. Neskaitīsim suvenīru tirgotājus, tiem tā varētu būt profesionāla iemaņa.

Bet pie frizieriem un pārējiem.... Man nav vēlmes sarunāties. Tur nav atmosfēra, kas man radītu vēlmi piepūlēties un savas domas no iekšienes novirzīt uz sarunu.

Ta sauciet to kaut vai par autismu, kā viena nesen pamēģināja.

Man vienalga.

Comments 

3.-Apr-2006 02:33 pm
Tas nav autisms, tā ir normāla neižšķaidīšanās sīknaudā. Visi tie small talk prasa drausmīgi daudz enerģijas, ko daudz labāk izlietot lietderīgi.
3.-Apr-2006 02:49 pm
Brīnišķīgā teorija par autismu apgalvoja ka JA šis small talk sagādā problēmas un tiek uztverts kā enerģijas tērēšana, TAD kaut kas nav normāli, tas jau esot kau tkāds autisma paveids. Tas taču uzlādējot un normāliem cilvēkiem sagādājot prieku un vispār esot patīkami.

Nu manis pēc. Mani šis salīdzinājums vispirms sasmīdināja, tad lika aizdomāties, tad pasmaidīt vēlreiz.
3.-Apr-2006 02:52 pm
Tikpat labi var apgalvot, ka visi intraverti cilvēki ir autisti. :/
3.-Apr-2006 03:13 pm
Ta visu ko varētu apgalvot.

Arī mans introvertums jau nu diemžēl ir visai apšaubāms lielums.
3.-Apr-2006 03:28 pm

Oi, zini, ja ar kaut kā palīdzību bērnu var pasargāt no maniem defektiem, to labāk izdarīt. Man gan nav ne mazākās nojausmas, kas tie tieši par defektiem un vēl jo mazāk kā tos novērš, bet nelaimīgu jau nu tie cilvēku padara.
Katrs jau kaut kur atrod kaut kādu nelaimi, bet vairumam tomēr tīri labi palīdz visādas dziednieces, zīlnieces, sieviešu žurnāliņu padomi, kolēģu pārliecināšanas prasmes un tādas lietas.... Bet kad tu reiz zini, kā zaķīti izvelk no cepures, tad zaķīša izvilkšana tev pēkšņi neliek justies kā maģijas priekšā.

A autisms... tas cik atceros, autisms skar arī intelektu, pie tam visai būtiski. Pietiekami būtiski, lai tavējo, vai tava Džonatana (cik nu tu par viņu raksti) vai manējo nevarētu nosaukt par sauso 'sākotnējais mīnus autisms' atlikumu.

Šur tur gan pavīd teiksmas par Silikona ielejas bērnu top defektu - Auspergera sindromu. Bet cik tur vainīgi interesanti ģenētiskie apstākļi (skarbākajā interpretācijā - vecāki, kas ārpus šīs specifiskās vides vienkārši neatrastu kādu, ar ko radīt pēcnācējus), cik vecāku intelekta nodrošinātā prasme atrast veidu, kā veiksmīgi dabūt no valsts nebūt ne mazus pabalstus, populārā zinātne neatbild viennozīmīgi.
3.-Apr-2006 03:32 pm
BTW, tev no kurienes ideja par nediagnosticēto autismu uzpeldēja?


Mana šoreiz bija pavisam muļķīgā strīdā, kur otra puse bija pie paabsurdiem argumentiem ķērusies - un, vismaz šoreiz, es to tiešām nebiju nopietni domājusi.
3.-Apr-2006 03:59 pm




Noskrīnoju gan šo, gan iepriekšējo. Cik nu laba tas dos, ja atbildes redzamas, bet noskrīnot atbildes tā, lai tās redzētu tu, bet ne citi nevar. Pamatojums perfekts :) Nebūtu domājusi, ka tas pamatojums der tieši šādiem secinājumiem, bet pamatojums, protams, labs.


A tas 'īpašums'... vispār jā, tas ir viens no trim maniem lielajiem mīnusiem, pēdējā skaitīšanas reizē, pašreizējā prāta virzības stadijā.
Tā ir laba lieta, ja ir tāda nesatricināma pašpārliecinātība/pašapziņa kam to unikalitātes apziņu nest. Bet ja tās nesatricināmās (tās?) pašapziņas nav, tad tā ir viena pretīga bumba pie kājas.
Un lai iet ieskrieties visi tie 'ak cik mēs esam unikāli' slavinātāji. Tāpat jau tas unikālais tiek pieļauts tikai noteiktās, ļoti ļoti šaurās robežās.

3.-Apr-2006 02:58 pm
Mākslīgie nagi rullē.
:P

A es ar savu manikīra meistaru ar nemaz nečatoju. Un ar frizieriem nečatoju, kā reiz pazīstama friziere teica, ka viņai mīļākie klienti esot tie, kuri neuzbāžas ar sarunām.

Diemžēl tādi esot mazākumā un tapēc esot patīkama pārmaiņa, kad kādi trīs vai vāirāki pēc kārtas uzbāzušies ar savām problēmām.
3.-Apr-2006 03:17 pm
Man nepatīk kā izskatās mākslīgie, mkey?
Jā, es saprotu, man nebūtu express tempos jāšķiras no visem jauki nokrāsotajiem nagiem, ja tie būt mākslīgie...

Lai gan hvz kā es parakstītu, ja man nolūztu mākslīgais. Un vismaz manām kolēģēm šie lūst biežāk nekā mani īstie.

Es nevaru iedomāties iet un pļāpāt ar kādu par savām problēmām, ja viņš kaut kā man nav ļāvis noticēt, ka grib ar mani runāt. Tad jā, tad es varu sarunāt daudz vairāk, nekā es gribēju teikt un otra puse gribēja klausīties...

Bet tā iet un stāstīt frizierei par savām ģēlām? Geez. Pat saruna 'beidzot neviens neuzbāžas ar savām problēmām' man šķiet daudz par daudz. Parunāt par to 'varbūt vienkārši sajaucam šitās divas krāsas', 'labāk pakāpeniski' vai 'oi, a es domāju,ka iznāks tmšāki' var. Bet ārpus tā?

Tā taču ir frizētava.
3.-Apr-2006 03:22 pm
Nu es gan nezinu. Mani mākslīgie nagi nemaz daudz neatšķiras no dabīgajiem. Manikīre saka, ka tas no nagu formas atkarīgs. Citiem izskatās dabiski, a citiem nē.

A par to frizieri. Viņa ir mana vīra brāļa sieva un augstākminētā saruna ar viņu nemaz nenotika frizētavā. Frizētavā es runājos tikai par to, ko vēlos redzēt uz galvas. :)
3.-Apr-2006 03:31 pm
Beidz, kad esmu skatījusies uz tavējiem, tie arī izskatās mākslīgi.

Krietni labāk nekā vairums redzēto, I'll give you that. Bet biezums un faktūra atšķiras vienalga.

Bet man tiešām dabīgie patīk labāk.

Nu ja radiniece, tad vismaz. Tas ir savādāk.
3.-Apr-2006 03:36 pm
Nu jā.
Bet tas biezums jau ir pats labums
:) Jamie tā nelūzt.

Bet nu jā.. ja nepatīk, tad nepatīk...
Tad nekā...
3.-Apr-2006 04:00 pm
Nu re, tātad nevar nelūzt UN dabīgi izskatīties :)
This page was loaded Sep 21. 2024, 8:38 pm GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09