Furious sleep

Furious sleep

of colourless green ideas

of colourless green ideas

Kindle for Iphone 

crescendo (crescendo)
http://www.pcworld.com/article/160658/amazon_brings_kindle_to_iphone.html


Tagad pasakiet - cik ilgs laiks paies, pirms kindle-books varees lasiit arii ar sony ebook reader?

Luudzu? :D

Comments 

4.-Mar-2009 10:06 am
Kurš sony ebooks tev ira?
4.-Mar-2009 10:26 am


VVsakot jaunaa versija tam, kas nav skaarienjuutiigs. Nu jaa, ievades iespeejas tik, cik cipartaustinji malaa + caur usb vadu.

Nav gan gluzhi mans, viirietim savam uzdaavinaaju.
4.-Mar-2009 10:28 am
cik tipiski :) Nu par tām dāvanām
4.-Mar-2009 10:29 am
Ja nop, es arī par kko šitādu domāju. Daudz un dikti. Tikai nevaru saprast, ko vajag, un vai ar to, ko vajag, var lasīt to, ko vajag.
4.-Mar-2009 10:38 am
Man arī sen jau tāds prātā. Bet šaubas rada apstāklis, ka uz datora nekad nekas netiek lasīts tik mazā izšķirtspējā. Tas gan vairāk uz lietišķajām grāmatām attiecas, kur ir kaut kas vairāk nekā vienlaidus teksts.
4.-Mar-2009 10:51 am

Graficinjus un tabulinjas it kaa raada normaali - bet jaa, droshi vien liidz kaut kaadam izmeeram. Fizikas graamatas izskataas normaali.

Par izshkjirtspeeju... nu redz - mees pirms tam lasiijaam graamatas uz veciem palmiem - no tiem laikiem, kad ekraans veel bija monohromais. Taa kaa - shis formaats ir upgrade no ieprieksheejaa. Daudz daudz eertaaks
4.-Mar-2009 10:48 am
A kas tieshi interesee?

Ekraans ir neatspiidoshs. Izskataas peec papiira, uz kura virsuu ir laminaats.
Formaats - mazaaks nekaa graamatas lappusei normaalai... apmeeram taads, kaa mazformaata graamatelei.

Grayscale bildes raada, fonta izmeeru var mainiit. Lasa arii PDFus - BET deelj leena refreshrate, scrollot un zoomot laaga nevar (ar 700 varot, bet shito nevar)
4.-Mar-2009 10:50 am
Jājā to es tā kā saprotu
Es vairāk tā kā par pareizāko gadžetu un grāmatu pieejamību

Davai izdomāšu precīzi, ko man vajag, un konsultēšos :)
4.-Mar-2009 10:53 am
Sony shop izmeegjinaajushi neesam. Graamatas top lietotas no visaadiem piraatiskajiem saitiem un torentiem.

Legaali - AFAIK amazona biblioteeka ir DAUDZ lielaaka nekaa Sony.
Amaon nav pieejams no Eiropas.
Sony... eiropaa ir pieejams tikai Waterstone - vaajsh piedavaajums, kaa dzirdeets bugains, un daargaaks par drukaatajaam graamataam.
Un man ljoti nepatiik Waterstones, tieshi ebooka deelj... kaut kad uzrakstiishu.
4.-Mar-2009 10:57 am
Formaatu zinjaa:

LRF, PDF, TXT, RTF, ePub, LRX, Secure PDF, Secure ePub, MP3, AAC, JPEG, GIF, PNG, BMP.

Note: PDF supports ir natiivais. Kindle (lai ko tu lasiitu review saitos) nav PDF supporta, tikai amazon piedaavaats konvertors - aizsuuti savu pdfu uz mailu, vinji konvertee un atsuuta atpakalj uz tavu kindle.

4.-Mar-2009 10:58 am
Vēl viens mīnusiņš kindlem. Grrr
4.-Mar-2009 11:25 am
Neizsleedzu, ka tas konvertors straadaa tiiri labi anyway.
Un es tieshaam nezinu detaljas par to, kaa iisti kindle organizee graamatu dabuushanu lasiitaajaa.
Kindle supports unprotected Mobipocket books (MOBI, PRC), plain text files (TXT), and Amazon's proprietary, DRM-restricted format (AZW). It does not fully support Portable Document Format (PDF), but Amazon provides "experimental" conversion to the native AZW format.[22] Amazon will also convert Microsoft Word files and structured HTML files through the same email based mechanism. Users may also convert PDF files to supported formats using third-party software.
Initially Kindle 1 only supported the ISO 8859-1 (Latin 1) character set for its content and unicode characters and non-western characters were not supported. The firmware update of February 2009 supports additional character sets including ISO 8859-16.

Par shriftiem - sony, by default arii, latin only. Bet, neoficiaali, kaa saprotu, visi paareejie unicode characteri ir iesleedzami (kaa skaidroja mans viirietis - sony vienkaarshi esot akuraati izdzeestas attieciigaas kodu lapas aaraa, bet ir atliekamas atpakalj. Ja pareizi saprotu, Kindle iespeejas kaut ko taa te 'atlikt atpakalj' vienkaarshi nav. Pieejas nav.
4.-Mar-2009 10:36 am
Tad, kad Amazon-e ar Sony vienosies par vienotu formātu. Iespējams, ka arī ir vajadzīga tehnoloģiska pielāgošanās. Un tā kā viņi ir konkurenti (iphone un kindle daudz mazāk, nekā kindle un prs :)), tad man grūti noticēt, ka tas varētu notikt..

Bet enīvei, daudz grāmatas, kas ir pieejamas kindle formātā, ir pieejamas arī prs.
4.-Mar-2009 10:47 am
Es nevienu briidi nedomaaju oficiaali.
Probleema ar Kindle liidz shim AFAIK bija - Kindle speej graamatas no amazones veikala savaakt tikai izmantojot Sprint signaalu - tb, probleema ne formaataa, ne hardwaree, bet liigumaa.
Liidz ar ko Kindle aarpus shtatiem ir diezgan bezjeedziigs.

Sony ebook readeris atbalsta gana daudzus formaatus, un ar savu visnotalj *nixismu.. man domaat ir pielaagojams. Galu galaa, oficiaalas kirilizaacijas tam nav - bet tas nenoziimee, ka tam nav kirilizaacijas :)
4.-Mar-2009 11:11 am
es domāju dzimto grāmatu formātu - kindlei - azw, prs - lrf, ar kuriem, man domājams tās operē vislabāk, vismaz man uz prs labāk patīk lasīt lrf, nekā pdf vai txt. -- piebilstot augstākajam - pdf refresh ir lēnāks, nekā lrf, lai gan, protams, arī lrf to var just, bet man tas vairs netraucē. Eksperimentam var pamēģināt pdf dokumentus konvertēt uz lrf ar tīmekļa ārēs atrodamo tūli. Bet nu skrolēšanu tas tāpat neatrisinās, tāpēc es prs izmantoju galvenokārt blabla teksta blāķiem bez daudz bildēm.
bet nu jā - varbūt azw un lrf sadraudzības uzhackošana ir pavisam vienkārša , un problēma ir Sprint-ā, bet nu tāpat gribās, lai būtu atvērti savstarpējami konvertējami standartizēti formāti, liekas, ka visiem no tā būs labāk -- lai formāti ir atvērti un paši rīderi var cīnīties savā starpā par iebūvētām vārdnīcām, pogu skaitu un wireless tīklu
4.-Mar-2009 11:14 am
+ tas, ka uz iphone/ipod var lasīt kindle grāmatas ir neliels wdf, jo ebooku erīderiem lielākā burvība ir tas, ka neatspīd ekrāns un izskatās pēc papīra :)
4.-Mar-2009 11:21 am
+1

Cilveekiem, kas to dabaa nav redzeejushi, to saprast ir gruuti - bet tieshaam, manaa ofisaa pat lielaakie skeptikji bija paarsteigti Cik Ljoti Tas Ir Kaa Papiirs.

Pieklaajiigi saglabaaja skepsi vieniigi par lapas izmeeru.
1.-Apr-2009 01:07 am
Ah re kā, ko!!!! :]] Jau ir izmēģināts!!
Klau, bet vai baigi dārgs?
1.-Apr-2009 01:14 am
Lēts tas prieks nav.
Dārgāk par ipod-nano.
Lētāk par amazones Kindle.
Apmēram vienā cenā ar tiem mazajiem smukajiem asus eee. Un eee tomēr ir datoriņš, kamēr šis ir tikai elektronisko grāmatu lasītājs (un, nu ok, mūziku var klausīties arī.).


Bet lielākā problēma ir reāli dabūt, šeit uz vietas netirgo, eiropas distributori (Waterstones) ir draņķīgi (mēnesis pagāja, kamēr vismaz naudu iemaksāto ar ilgu ņemšanos izdevās dabūt atpakaļ) - reālākais ir meklēt kādu, kas var atvest no US vai UK.
4.-Mar-2009 11:24 am
Es shobriid ceru uz to, ka interesenti atradiis iespeeju, kaa Kindle klientu darbinaat/emuleet/smth uz ebook readera.

Nez kaapeec shkjiet ka 1) tas notiks driizaak nekaa kaads revers-inzhinieros pashu AZW 2) Legaalaak tomeer.

Un vai tad LRF is SONY proprietary formaats? nevis tikai citu starpaa arii Sony atbalstiits?
4.-Mar-2009 11:35 am
jap, lrf ir paplašinājums, bet bieži manīts, ka viņu sauc par Sony BBeB. Sony veikalā grāmatas nāk kā lrf.
This page was loaded Maijs 18. 2024, 7:09 am GMT.
hackers counter system TunT counter v=0.09