Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kādā veidā, Tu, manu mazo draudziņ, mēdz sabradāt savas ģimenes cerības?
Es, piemēram, neprecos un nedzemdēju bērnus - tas ir Vislielākais grēks pret dzimtu. Mājās man nemēdz būt kārtība un es negribu dzīvot kopā ar māti, bet tas ir mazāk slikti. Protams, es būtu varējusi arī dabūt labāku darbu un pelnīt vairāk, taču tas Ģimenei ir mazāk svarīgi, nekā man pašai.
  • es laizu šķīvi ar mēli.
  • Man nav augstākās izglītības. Tas viens.
    Un neesmu otru reizi apprecējusies. Tas otrs.
    Laikam tak viss (kopš es radu tusos vairs nepiedzeros):)
  • es ar neprecos.:)
    bet atlikusii gjimene vairs iipashi neprotestee pret shito..;)
  • Nepieņemot prātīgus lēmumus un ik palaikam sagraujot cerības, ka kaut kas te varētu mainīties. To laikam sauc par būšanu pie vietas, kas man nepadodas, pat kad es dikti cenšos. Ja visi vai lielākā daļa būtu tādi paši, tā nebūtu problēma. Bet citi ir gadījušies pilnīgi savādāki, to dzīves ir strukturētas un tiek plānotas.
  • Katru rītu, kad eju ārā pa durvīm, un atstāju raudošu Eberhardu.
    Manai "ģimenei" sen ir skaidrs, ka man nevajag strādāt, bet palikt mājās, un rotaļāties.
  • Esmu sabradājusi savas ģimenes cerības jau saknē, kā rezultātā viņi sen no manis nekā negaida un nedod man otro iespēju sabradāt cerības no jauna.
  • Jau ap 13 gadiem viss klans bija cieši pārliecināts, ka ne tikai no manis nekas nesanāks, bet arī, ka tuvākajā laikā ņemšu nelabu galu. Kā rezultātā, nevaru teikt, ka kādas cerības būtu dikti sabradājis.

    Pat, ja stipri piedomāju, arī bērnībā neatceros, ka kāds būtu gaidījis no manis dižu vijolnieku iznākam vai ko tamlīdzīgu.
  • pārvācoties uz Britāniju.
  • es neievieshu sievieti un neruhpehjos par dzimtas turpinahsganu, uz visiem radu aplinkus mahjieniem tieshà tekstà atbildot, ka man behrnu nekad nebuhs.
  • Atsakoties no karjeras bīdīšanas. Ar manu gaišo galvu un iestrādēm sabiedriskajā darbā tas droši vien būtu iespējams, bet man apnika rauties pāri saviem spēkiem un nervozēt.
    Māmiņa gan nav atmetusi cerības un, kopš strādāju Sistēmā, neaizmirst atgādināt par to, ka man noteikti jātērpjas pieklājīgā mētelītī, jo es taču strādāju Tādā Vietā!
    Nu jā, vēl māmiņas cerības un sapņus par skaistu un pieklājīgu meitu es grauju, ģērbjoties sportiskā apģērbā un pārāk reti mazgājot laivošanas drēbes, no kurām nes pēc adrenalīna.
  • vēl joprojām nemaģistrēju UN man vēl nav sava dzīvokļa.
    • a, un tālākiem radiem patīk skaitīt kļūdas manos tulkojumos un darīt man to zināmu, hoho. "mēs būtu varējuši labāk".
  • Vairs jau nekā, vismaz man tā liekas.
  • Ar mainītām skolām un neiegūtu augstāko izglītību. /Pagūšu/
    Ar to, ka neraugoties uz bērnu, es neesmu mājas pele.
    Ar ik pa laikam mainītām darba vietām /Jāteic gan, ka visās esmu kāpusi pa karjeras un atalgojuma kāpnēm/

    Vairāk patiesībā ir to lietu, kas liek slikti justies man nevis ģimenei, jo viņi par visu nezin.
  • Pārāk reti piezvanu un ierodos ciemos.
  • nav bērnu, nav augstākās, nav darba 8-5 :)
  • pagaidām tikai pastāvīgu attiecību neesamību un nakts uzdzīvī, ā nē vēl taču arī akadēmiskais gads skolā.
  • Da jeb kā. Vēl nav bijusi tāda reize, kad Dārgā Māte uz kādu manu pārmaiņu dzīvē būtu reaģējusi ar "Vai cik jauki!". Ja neskaita tās retās reizes, kad viņa savu viedoklīti ir paturējusi pie sevis (vismaz verbāli), lielākajā daļā gadījumu reakcija ir "Priekš kam Tev to vajag?! Vai Tu vienreiz nevarētu darīt kaut ko normālu?!" etc. Ar tēti man manā pieaugušo dzīvē darīšana vairs nesanāca :-(
  • es visas sabradāju jau padsmit gadu vecumā, tagad vismaz senču acīs esmu +/- eņģelītis; par māsām neizteikšos
  • vai numaniem vecaakiem ir bijushas ljoti zemas prasiibas vai maz iluuziju, bet domaaju, ka nekaadu nepiepildiito Ceriibu nav, vai vismaz es par tadaaam neko nezinu :-)
  • [info]
    pametu studijas, kurās man bija budžeta vieta, un nu dzīvojos ar vidusskolas papīrīti un nestudēju neko, tusējos ar visādu dīvaiņu un jukušo sabiedrībā (es gan tās saucu par radošām personībām), braukājos ar stopiem pa visādām Eiropas padibeņu valstīm, neēdu gaļu, neēdu olas, man nav attiecību, jo man patīk būt vienai, neciešu puķes un nelaistu tās, nemīlu arī par mājdzīvniekiem rūpēties, nekontaktējos ar savu miesīgo brāli un viņa mazajiem bērniem un esmu pasludinājusi, ka "šis cilvēks man ir miris" (cik banāli, haha), izvairos no Ģimenes kopāsanākšanām un lamājos kā kuģa stūrmanis.
    un man nav nu ne vismazāko sirdsapziņas pārmetumu.
  • mm
    ilgu laiku bija teksts par "darbu specialitaatee", kursh man nekad taa ar nav bijis
    tad ilgu laiku bija teksts par "darbu vispaar" un ne jau kaadaa kaarteejaa kroguu. nu man jau ir 1 nedeelja darbs ofisaa (lepni!)
    veel ir teksti par magjistru
    un par iespeejamiem mazbeerniem, peec kuriem es iipashi netiecos (vinjai mazbeerniem, protams, ne man)
    par paaraak daudz vazaashanos apkaart pa naktiim un alkohola lietoshanu (labi ka nav zinaami iistie apmeeri)

    bet paari visam un visu laiku nu jau vairaakus gadus: KAD tu beidzot domaa pieaugt!?
  • Tas ir gadrīz biedējoši, bet es laikam neko īpaši neesmu sabradājusi ģimenes cerībās. Izņemot to, ka neprecos un man nav bērnu. Bet tas tā. Citādi visādi esmu vienmēr bijusi paraugbērns. Cita lieta, ka ģimene to ne vienmēr ir novērtējusi.
    Nē nu vienmēr var jau vēl labāk, protams.
  • Es smēķēju. Nekas cits prātā nenāk.
  • Mmm, es neatmetu pīpēšanu un nenogriežu matus, un vēl man esot jāēd vairāk zaļumu, vai, vismaz, jāēd vairāk dajebkādu ēdienu. Pareizi, šodien jāaiziet pie vecsenčiem, lai šie man uztaisa ēst.
    Vēl es pārāk maz laika ziedoju pamperu mainīšanai, neko nesaprotu no poliklīnikām un laikapstākļiem piemērota apģērba, kā arī kārtējo reizi neesmu iztīrījis akvāriju un aiznesis stikla vates ruļļus uz pagrabu.
  • Nenokārtota šķiršanās un neatmesta smēķēšana, cits nekas prātā nenāk. Lielos vilcienos, šķiet, nekādas neattaisnotas cerības nav. Vismaz nekas sabradāts nav ;-)
  • Es, savukārt, precos, šķiros, dzīvoju civilā laulībā, šķiros, atkal precos... Nepiedienīgi kārtīgam katolim. Ja šie zinātu visu, ko vēl pa vidu sadarījos....vaidieniņās!
    Citādi gan esmu paraugs, jo viņi uzzina tikai labās lietas. :D
  • Oj, ja es būtu senmātes īstā mazmeita - es te varētu rakstīt un rakstīt, bet tā kā neskaitos viņējā, tad viņai ir vienalga. Savukārt mamma un tētis savus ārpus ligzdas izlidojušos zvirbulēnus ar savām cerībām un scenārijiem neapgrūtina, viņiem ir pašiem sava dzīve piepildīta ar savām cerībām un saviem sapņiem ;) Da ij jaunāko māsu neapgrūtina ... vienīgi nu...viņa pati sūdus taisa, kuros tiek iejaukti vecāki un arī pārējā ģimene.
    Tā kā manējie tur tikai rūpi par mums, kas absolūti nav apgrūtinoša, drīzāk ļoti patīkama ;)
    Jā, šajā ziņā viennozīmīgi man ir paveicies.
  • es paliku stāvoklī pirms kāzām. vēl, man pirms vīra ir bijuši pieci citi, bet mana māte uzskatīja, ka vajadzēja otrādi. šķiet, šajā jautājumā mums joprojām ir atšķirīgi viedokļi.
    vēl es par agru sāku smēķēt un lietot alkoholu. nu bet tā ir pagātne. tagad es brīvdienu rītos ilgi guļu un nepieskatu bērnus, negatavoju regulāri siltu ēdienu, kā arī mēdzu dienām ilgi nesakopt tur traukus un istabu. man neko pat vairs nesaka, bet es zinu, ka mammai tas nav pieņemami. bet pa lielam laikam tagad viss ir labi. galvenais, man ir bērni un vīrs, ar to vecāki ir ļoti apmierināti...
  • vairs jau laikam neko, katrs rūpējas par savu ligzdu.
  • tā kā vienmēr esmu bijusi dzimtas pati mazāka atvase, mīlotākā un gudrākā, tad lielākoties visi zināja, ka padibene nebūšu+ ar manu vecāku stingro auzdzināsānu Esmu likusi vienmēr visiem ar sevi lepoties pabeidzot visas skolas, tai skaitā trīs augstskolas gandrīz ar izcilību, studēju ārzemēs, pati par savu nuadu nopērkot dzīvokli, strādājot labu darbu- tā kā visi uzskata, ka tas viss ir o.k., jo man ir laba galva un stāda mani kā piemēru māsīcas un br;alēni saviem bērniem - ka dzīvē kaut ko var panākt arī bez vecāku naudas un sakariem! Vecākiem nav paticis, ka mainu darbus, jo kā padomju pilsoņiem, viņi uzskata, ka vienā darbā var nostrādāt visu mūžu, vēl viņiem nepatīk, ka kaut ko baigi grib sasniegt, jo labāk ar mazumiņu un mierīgi dzīvot.. nepatīk, ka ņem kredītu, kas man arī ir ieaudzināts un es tos neņemu ! Pārmetumi par to, ka pārāk pucējos un krāsoju nagus, jo mani vecāki, ka kara laika bērni uzskata, ka pieticība ir pelecība un tā...nu jā, ka nav bērnu- bet to man neviens skaļi neprasa- neērti
  • es nelaulājos. un man nav savas mājas. vo!
  • vairs jau nebradāju. visas jau sen kā sabradātas. pēc tam toties tikai uz augšu, tikai uz augšu. laikam trakākais bija, kad vidusskolu uz brīdi pametu.
Powered by Sviesta Ciba