smadzeņu darbības blakusprodukts
Rupjas lamas 
6th-Oct-2011 05:12 pm
man trūkst vārdu par šo intelekta un bioloģijas zināšanu lidojumu

izskatās, ka būs jāturpina olimpiādēs dot uzdevumi "atgriežoties pie publicētā"
Avīžrakstu par grūsnajām pūcēm jau reiz apskatījām.
Comments 
6th-Oct-2011 05:21 pm
O, ir tāds veselības koučs!
6th-Oct-2011 05:32 pm
Klau, šis nudien ir spēcīgi!
6th-Oct-2011 05:56 pm
ohh, rauga sazvērestība. nu un milti aizķepina, cik jauki.
6th-Oct-2011 06:04 pm
Man vislabāk patīk tās baisās atkāpes par to kā sirds saguļas horizontāli un ekskrementu akmeņi ieaug zarnās.
6th-Oct-2011 05:58 pm
Eleganti!
"Rauga gatavošanas tehnoloģija ir baisa un pretda­biska".
Kas ir "apiņu ieraugs", lūdzu? Pie Hitlera darbiem Ļeņina bibliotēkā un uz cilvēku kauliet audzētā rauga es jau vāļājos pa zemi.
6th-Oct-2011 06:02 pm
Jā, tagad jāgaida filma "Drožžži". Filma "Pļēēēseņ" jau ārdās pa internetu.

Gaidam ilustratīvos materiālus par krievu kauliem nacistu laboratorijās. Un Ļeņina bibliotēkas pieputējošos foliantus.
6th-Oct-2011 10:02 pm
Man dažkārt trūkst ideju, kas ir jāpīpē, lai ko tādu sacerētu. Bet prieks, ka Emīlijai šis 'atklājums' noderēja.

Un baisene "Drožži" 3D formātā nudien būtu kas iespaidīgs. Noteikti kā uz iglītojošo materiālu aizvestu visus savus skolēnus.
6th-Oct-2011 11:30 pm
Sakapāti žurnāli "NLO" un “H3BecTna” ar sēnēm, ietīti bioķīmijas grāmatas lapās.

Nu maizīti jau tur pastāsta kā uzcept...

Tūlīt jau beigsies projekts, varētu sākt uzņemt "Drožži", tikai jāatceras aizbraukt uz Ukrainu un Krieviju pie akadēmiķiem, lai nopietnāk izskatās un noteikti jāiestarpina atkāpe par ūdens atmiņu, citādi nekošerīga baismene sanāks.
6th-Oct-2011 05:47 pm
Veselības koučs laikam var būt ikviens, kas beidzis Veselības Kouču Starptautisko Akadēmiju, un kam kviešu milti aizķepinājuši asinsvadus. :)
Gudrības par raugu dzirdetas jau sen, es pat pirms gadiem septiņiem uzjautāju vienai dikti populārai dakterei, nu kāpēc to raugu tā ienīst, viņa raustīja plecus un grozīja pirkstu pie galvas.
6th-Oct-2011 08:46 pm
Man liekas, tur saplūdušas kopā baismīgā himērā austrumnieku atteikšanās no raudzētiem produktiem, ajūrvēdas uztvere par produktu skābmu/sārmainumu un pāris bioķīmijā sagrābstītas lietiņas.

Beigās gribas uzlikt galvā follijas cepurīti un klusi kaktiņā raudāt.
6th-Oct-2011 07:06 pm
Šis ir vienkārši lieliski!
6th-Oct-2011 07:46 pm
un es kā reizi gribēju, lai Tu izplūsti garos vāvuļojumos skaidrojumos par šo tēmu. :(
6th-Oct-2011 08:43 pm
Nu, uzraksti, par ko izplūst. Par TvNeta vai orgonzapa sacerējumiem.

Man TvNeta nemirstīgajā balādē uzacs cēlās pie katras atkāpes, bet pie otra avota es vienkārši sāku skaļi citēt kolēģiem lietas, ko mēs, raugu laboratorija, nezinām par raugu. Atklājām vairākus būtiskus caurumus mūsu zināšanās.
6th-Oct-2011 10:34 pm
Tā kā es neesmu rauga laboratorijā, tad man būtu interesanti uzzināt vairāk par tiem caurumiem.
6th-Oct-2011 11:25 pm
"Tās gatavošanai izmanto nevis dabisko ie­raugu, bet gan cilvēka izgudroto termofilo raugu, proti, rauga sēni (Saccharomycetales). Rauga gatavošanas tehnoloģija ir baisa un pretda­biska"

Līdz šim mēs domājām, ka raugs ir senākais cilvēka mājdzīvnieks un atšķiras no sava savvaļas radinieka tikpat kā suns no vilka, bet tomēr tas ir dabīgs, nevis cilvēka izgudrots, tāpat arī raugu kā jebkuru citu dzīvu organismu mēs varam audzēt, nevis izgatavot.


"Rauga sēne, kuras paveidus izmanto spirta rūpnie­cībā, alus darīšanā un maizes cepšanā, dabā neeksistē. Rauga sēne diemžēl ir daudz izturīgāka par cilvēka ķer­meņa šūnu audiem. Tā neiet bojā ne gatavošanas proce­sā, ne cilvēka organismā siekalu ietekmē. Rauga šūnas ir tādi kā slepkavas, kas, izdalot maz-molekulārās masas indīgās vielas, iznīcina jutīgās un ne­tik izturīgās cilvēka organisma šūnas"

Tādi termofilie (siltumu mīlošie) raugi tiešām pastāv. Lai kā mums patiktu ideja par raugiem terminatoriem, tomēr jau 60°C pats izturīgākais termofilais raugs, ko izmanto spirta rūpniecībā, atstiepjas. (Citā tikpat brīnumainā avotā bija apgalvots, ka šis briesmīgais termofīlais raugs 500°C panes kā nieku.)


"Ievērojamais zemnieku ieraugs tika gatavots no ru­dzu miltiem, salmiem, auzām, miežiem un kviešiem.[..]Rauga gatavošanas tehnoloģija ir baisa un pretda­biska. Maizes rauga ražošanas pamatā ir tā pavairošana šķidrā vidē. Melasi1 šķīdina ūdenī, apstrādā ar hlorkaļķi, ieraudzē ar sērpaskābi utt."

Citi avoti vispār apgalvoja, ka raugu iegūst no sērskābes un hlorkaļķiem, šķiet šie cilvēki vēl nav atmetuši pašrašanās teoriju.

"Viņš 37 mēnešus kultivēja ļaundabīgo au­dzēju mēģenē ar šķīdumu, kurā atradās termofila rauga ekstrakts. Tajā pašā laikā 16 mēnešus tādos pašos ap­stākļos ārpus dzīvajiem audiem tika kultivēts zarnu trak­ta audzējs. Eksperimenta gaitā noskaidrojās, ka tādā šķīdumā audzēja apmērs dubultojās, bet otrajā gadījumā – ne­dēļas laikā trīskāršojās. Bet tiklīdz no šķīduma tika iz­ņemts rauga ekstrakts, audzējs gāja bojā. No šā ekspe­rimenta tika secināts, ka rauga ekstrakts satur vielas, kas veicina ļaundabīgo audzēju veidošanos (avots – laik­raksts “H3BecTna”)."

Viss baigi forši, tikai vēlētos pastāstīt, ka praktiski visās vienkāršākajās baktēriju barotnēs ir rauga ekstrakts (rauga šūnas, kuras ir sašķeltas - daļēji sagremotas) un gaļas triptons (gaļa sašķelta vai nu ar dzīvnieku enzīmiem vai ķīmiski, lai tāpat kā raugā nodrošinātu sarežģītāko molekulu sašķelšnu un tās kļūtu pieejamas bakčām, vai šajā gadījumā audzēja šūnām) Un graujošais secinājums, ka bez rauga ekstrakta audzējs atstiepjas līdzinās stāstam kā hodža Naserdins ēzelim mācīja neēst.

"Rauga izdalītais toksiskais olbaltums iedarbojas uz šūnu plazmas mem­brānām, palielinot to caurlaidību un veicinot patogēno mikroorganismu un vīrusu iekļuvi. Raugs vispirms nonāk gremošanas trakta šūnās, bet pēc tam asinīs. Rauga sēnes neticami ātri savairojas or­ganismā"

Es nezinu kāda ir autora izglītība un zināšanas medicīnā, bet mediķi mikroorganismu nonākšanu asinīs sauc par sepsi un parasti ir ļoti noraizējušies.

Nu un protams, mans mīļākais citāts " Zinātnieki, kas pētīja šo jau­tājumu, Ļeņina bibliotēkā atklāja hitleriskās Vācijas do­kumentus, kuros bija teikts, ka termofilais raugs sākot­nēji tika audzēts uz cilvēku kauliem un ka Krieviju, ja tā karā neies bojā, nogalinās šis raugs."

Par šo man nav komentāru, jo es neesmu bijusi Ļeņina bibliotēkā.

6th-Oct-2011 11:44 pm
Paldies par pūlēm!
Man tikai nav skaidrs, kur tādas blēņas var sagrābstīt, un kā kaut ko tādu varu publiski producēt. Labi, es vēl varu saprastu visus tos ezotērijas un hrenoloģijas nesējus, kas vāvuļo par horoskopiem, homeopātiju un citām pārdabiskām lietām - pašu radīta joma, kurā paši arī ir eksperti. Bet te taču principā cilvēkam ar pamatskolas vai vidusskolas izglītību varētu rasties aizdomas, ka kaut kas nav kārtībā. Man jau liekas, ka kaut kas tomēr ir jādara, lai publikai šarlatānu vārdi top zināmi.
7th-Oct-2011 12:00 am
Kaut kā man liekas, ka plašās Krievzemes akadēmiķi parasti izceļas ar šādiem "revolucionāriem" apgalvojumiem un atklājumiem. Bet par to kā kaut ko tādu var sagrābstīties un publicēt... nezinu, iespējams, ka kājas tam visam aug kādā jociņā un lokālā sviesta dzīšanā, ko kāds ir uztvēris nopietni

Nu, kristāla un indīgie bērni tak iet savā uzvaras gājienā, iespējams, ka tā drīz būs "jaunā zinātne" Mums jau arī adepti parādījušies, tas pats Buiķis un arī Kalviņš vieglākā pakāpē nesen
7th-Oct-2011 12:08 am
No vienas puses, kamēr viņi necenšas ar to pelnīt naudu un nespiež skolās mācīt kā vienīgo patiesību, es pat ļautu arī šādiem uzskatiem pastāvēt, lai jau katrs tic kam grib un blogo ko grib un atskaņo tādu mūziku savai tējas krūzei kā sirds liek, bet man sāp, ka aizvien vairāk ļautņu piekrītoši māj ar galvu un nemaz neredz tādas acīmredzamas muļķības kā "raugs nonāk asinsrites sistēmā un tur strauji vairojas"

Un kā to novērst man pašlaik trūkst padomiņa
7th-Oct-2011 05:15 pm
Ok, precizēšu - kāds ir raugu laboratorijas censoņu viedoklis par šo substanci un kur un kā TVnets (kārtējo reizi) ir salaidis visu dēlī?

/pašam nepietiek laika visā iedziļināties, bet ziņkāre māc gan.
7th-Oct-2011 05:36 pm
Sausais raugs ir tas pats slapjais raugs, tikai izžāvēts, kad tu ieliec viņu ūdenī viņš atdzīvojas (tāpat kā tardigradi) Apgalvot, ka sausais raugs tiek sintezēts mākslīgi un kaut kādā veidā atsķirās no slapjā ir muļķīgi. Mīklas raudzēšana notiek rauga dzīvības procesu rezultātā, ja raugs būs beigts, nekas nerūgs.

Apgalvot, ka raugs, ko izmanto maizes cepšanā, apēdot maizi, uzkrājas organisma šūnās un tur veic savu kaitniecisko darbību ir tikpat muļķīgi.

"Sausais raugs veicina vēža un citu ļaundabīgu slimību attīstību, kā arī pasliktina pašsajūtu un sejas ādas stāvokli" Ja šim apgalvojumam kājas aug no "slavenā eksperimenta ar audzējiem", tad skat. manu atbildi junonai

Rupjmaize ir raudzēta tāpat kā baltmaize.

"Rīgas raugs" vairs nepastāv, tādēļ diez vai tas ir vienīgais "pēc dabīgām receptēm" audzētais raugs.

Nenoliedzu, ka veikalos nopērkamā maize atšķiras no pašceptas, bet diez vai tā ļaunuma sakne ir "uz krievu kauliem fašistu izaudzēts" raugs



7th-Oct-2011 09:37 pm
paldies. :) tieši uz tādu atbildi es cerēju.
6th-Oct-2011 08:12 pm
WTF tas par kouču?
6th-Oct-2011 08:36 pm
Dīvāns tak, it kā angleni nezinātu.
6th-Oct-2011 08:57 pm
Nu ja dīvāns, tad ok. Tas arī visu paskaidro.
6th-Oct-2011 08:18 pm
Nu re, izrādā tā ir Ķermņa un prāta skolas dibinātāja. http://sbm.lv/
Ja nu kāds grib, tad var pamēģināt Detox programmu. Izskatās iespaidīgi.
6th-Oct-2011 08:37 pm
es apskatījos to programmu, nu, nekas tāds, pat nevienas klizmas :)

6th-Oct-2011 09:16 pm
Jā, izskatās tāds vieglais variants ar īpašos vārdos nosauktiem vingrojumiem un atjaunojošām meditācijām.
This page was loaded Jul 4th 2024, 2:40 am GMT.